- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
ne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)o moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)
anaaaa geldıııo zaman bızımle degılsın
Evett sopaya sütyen takmış sallıyor :)hangısı sutyen kızbu mu
gıyen dusunsunne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)
ahahhEvett sopaya sütyen takmış sallıyor :)
Lady Gaga'nin ayakkabisi (adını bilemedim simdi)
aşıkkkk arkamdan atıp tutma ben heryerden cıkarım ha ona goreanaaaa geldııı
ben dar elbıseler gıyınce kullanıyorum acıkcası ıc camasırı ızı olmasın dıye :)gıyen dusunsun
ovvv setLady Gaga'nin ayakkabisi (adını bilemedim simdi)
sen ne giyiyonki anca onu gıymem bunu gıymemYakışsa bile yine de kullanmam kaba duruyor her ayağa gidecek tarzda bir ayakkabı değil anca sana yakışır
a ben cok severımmmm her gun gıyerım nerdeyse o yuzden gobusume pircing dusunuyorumBirde şu yarım kazaklar var bu sene çıktı sanırım onlarıda kullanmam pek.Hoş aslında ama bana nedense hiç yakışmıyorlar
O her zamano moda sımdı yok ama her zaman cınsellık objesı olarak kullanılabılır:)
Eski bir arkadaşım bunu çok sık yapardı yani bile bile gösterirdi. Bana güzel görünmüyordu açıkçası :))Yok sanırım artık.Olmasında donu dışarda insanlar görmek istemem
Dikkatli davranmak gerek.ne gorunmesını ıstemesekte egılıp kalktıgımızda gorunuyor :)
farketttm kuzumaşıkkkk arkamdan atıp tutma ben heryerden cıkarım ha ona gore
Yakışana yakışıyor :) Benim simitlerim mevcut az biraz o rahatsız ediyor beni çoka ben cok severımmmm her gun gıyerım nerdeyse o yuzden gobusume pircing dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?