- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
iyi yapyn cicim dar elbıseyle kullanıyosan gorunme ıhtımalını dusunmen gerekmezben dar elbıseler gıyınce kullanıyorum acıkcası ıc camasırı ızı olmasın dıye :)
sen ne giyiyonki anca onu gıymem bunu gıymem
anladm canm :)Yakışana yakışıyor :) Benim simitlerim mevcut az biraz o rahatsız ediyor beni çok
ben alt dudagımın altına ve gobegımedusunuyorum :)Orama burama hızma, piercing vs taktırmam.
kıız ben alt dudagın hemen altına taktırmayı dusunuyodummKaştaki burundaki göbekteki piercingi severim.Ama çeneye dile takılanlar hiç hoşuma gitmez.
Dövmeyide severim komple vücudun her yerinde olmadıgı sürece .
tabıkı ama pantalonlarlada kullanıyorum kımı zaman dıkkatlı oluyorum tabıkı ama en cok sorun otururken oluyor acıkcası hele bırde pantolon dusuk bel iseiyi yapyn cicim dar elbıseyle kullanıyosan gorunme ıhtımalını dusunmen gerekmez
Göbek olabilir de alt dudağın altı acımaz mıben alt dudagımın altına ve gobegımedusunuyorum :)
Bunu ben bir ara düşünmüştüm.Etrafımdan aldıgım tepkileri dinleyerek vazgeçtim.Şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum.Yaptırıp oturup aglardım eminimAslaaaaaaaa saclarımı bır taraftan kazıtmam..
Hoşuna gidiyorsa yaptır tabiki canım :) Ben pek kullanamam sanmıyorumkıız ben alt dudagın hemen altına taktırmayı dusunuyodumm
İste o yizden cesaret edemiyorummmGöbek olabilir de alt dudağın altı acımaz mı
Eşiniz mi izin vermedi?bır ara cıddı cıddı dusunmustum gogsumun ustune dovme yaptrmayı ama ızın cıkmadı :)
Ben de acır diye yaptırmamİste o yizden cesaret edemiyorummm
strıng ı bılmemde c-strıngler abıye gıyımlerde cok yararlı oluyorStringleri hani bir ara düşük bel pantolon belinden yukarı doğru çekerlerdi
Yapmadım yapmam da!
Simdilik korkuyorum cesaret gelirse yaptiricam kirmizi ruju cok severim de muhtesem ikili oluyolar:)Bunu ben bir ara düşünmüştüm.Etrafımdan aldıgım tepkileri dinleyerek vazgeçtim.Şimdi iyiki vazgeçmişim diyorum.Yaptırıp oturup aglardım eminim
Hoşuna gidiyorsa yaptır tabiki canım :) Ben pek kullanamam sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?