tam aradığım başlık şimdiden teşekkürleerr yardımcı olursanız sevincem :)
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kestane
Yüz tipi: kare
Beden: 36-38
Boy: 1.65
Vucut tipi: armut
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: öğretmen ( ama cok klasik giyinmeyi sevmiorm günlük hayatta daha cok spor tercih ederm okulda klasik-spor bi tarz )
saç rengi=siyah
yüz tipi=oval
beden=42
boy=1.73
ten rengi=esmer
mesleğim güzel sanatlar tiyatro
Sinavlarinda basarilar ve tekrar coooook tesekkurler.....
Canım sınavlarında sana başarılar diliyorum,verdiğin bilgiler harika
Saç rengi: açık kumral-orta kumral arası,göz rengim:kahve
Yüz tipi: oval
Beden: 34-36
Boy: 1.71
Vucut tipi: armut(ekto) fit
Mesleğinizi: pilates Eğitmeni
Genelde spor giyinmeyi seviyorum,taytlar,pantalonlar,tişörtler,boyfrend pantalonları genelde tişört ve topuklu ayakkabılarımla tamamlarım,tayt bol tişörtleride topuklu ayakkabılarımla tammalarım,sweetheart kalıp dar siyah elbiselere bayılırım, şu sıralar moda olan strech etekler ve bol kesim tişörtler ve oxfort model ayakkabılarla kullanmaya bayılıyorum..senin tavsiyelerini cok merak ediyorum
Benim şuan en büyük sıkıntılı olduğum sorun :26: saçlarım açık küllü sarı renkte(barbinin saç rengi) yaklaşık 5 yıldır,tenim aşırı beyaz olduğu için soluk duruyorum,sürekli renklendirmekten bıktım desem yeridir, herkez cok yakıştırıyor,bende seviyorum ama bu renk beni olduğumdan 3-4 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor bana, hangi rengi önerebilirisinn...normalde kaşlarım açık renk ve az bana önerebileceğin bir renk var mı acaba, sarıya dönük kumrallar bana yakışır mıı??saçlarım uzun,genelde saçlarımı yandan ayırıyorum ve bol özensiz örgü modelini daha cok kullanıyorum..
bu aralar acayip moralim bozuk gidip boya alıp boyayasım varrrne oldu banaaa anlamadımm yardımm
cnm mrb..
Plates eğitmeni olduğun için fiziğinn ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorumO yüzden sana herşey yakışır cnm Boy da var fizikte Tarzında var Cnm saç ile ilgili soruları yüzeysel olarak yanıtlıyorum.. saç konusunda çok genş kapsamlı bi bilgim yok.. şu an da acil çıkmam lazım uygun olduğum bir ara tekrar yazılarını okuyup ek yorumlar daha yapıcam.. sana saç ile ilgili sorularını saorableceğin kk da bi topic önereyim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ama-ilgili-sorularinizi-yanitlayabilirim.html Daha sonra görüşmek üzere
mrb cnm.. inş. hayrlısıyla mezun olursun ve hedeflediğin mesleklere ulaşırsn.. Bende moda dan sonra iktisat okumaya karar verdim derslerle boğuşuyorum şu sıralarbankacılık bayanlara çok yakışıyor
Fiziğin gayet yerinde cnm.. eğer göbek vs. de yoksa (bazen zayıflarda da oluyor da o yüzden dedim) istedğin gibi giyineblrsn cnm... Yüksek bel kalem etekler... Düşük bel pantolonlar... Giyim konusunda fazla sıkıntı çekmezsn boy var fazlalık yok... Formunu koru cnm krem tonlarını giyeblrsn ayrıca vücudun müsait eğer kilolu olsaydn önermezdm.. eğer sırtın düzgünse tabi ora ya bi dekolte koyablrsn... sivilce vs. varsa sırtına şimdiden bakım yapmaya başla cnm
Canım sınavlarında sana başarılar diliyorum,verdiğin bilgiler harika
Saç rengi: açık kumral-orta kumral arası,göz rengim:kahve
Beden: 34-36
Boy: 1.71
Vucut tipi: armut(ekto) fit
Mesleğinizi: pilates Eğitmeni
Genelde spor giyinmeyi seviyorum,taytlar,pantalonlar,tişörtler,boyfrend pantalonları genelde tişört ve topuklu ayakkabılarımla tamamlarım,tayt bol tişörtleride topuklu ayakkabılarımla tammalarım,sweetheart kalıp dar siyah elbiselere bayılırım, şu sıralar moda olan strech etekler ve bol kesim tişörtler ve oxfort model ayakkabılarla kullanmaya bayılıyorum..senin tavsiyelerini cok merak ediyorum
Benim şuan en büyük sıkıntılı olduğum sorun :26: saçlarım açık küllü sarı renkte(barbinin saç rengi) yaklaşık 5 yıldır,tenim aşırı beyaz olduğu için soluk duruyorum,sürekli renklendirmekten bıktım desem yeridir, herkez cok yakıştırıyor,bende seviyorum ama bu renk beni olduğumdan 3-4 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor bana, hangi rengi önerebilirisinn...normalde kaşlarım açık renk ve az bana önerebileceğin bir renk var mı acaba, sarıya dönük kumrallar bana yakışır mıı??saçlarım uzun,genelde saçlarımı yandan ayırıyorum ve bol özensiz örgü modelini daha cok kullanıyorum..
bu aralar acayip moralim bozuk gidip boya alıp boyayasım varrrne oldu banaaa anlamadımm yardımm
ay canım bu kadar işin arasında zaman ayırdığın için çok mersi :)
hiçbir yerimde fazlalık yok aksine fazlasıyla kemiklerim var
sivilce sorununu sırtımda hiç yaşamadım şükür
eğer ki birşey kafama takılırsa sana danışabilirim tekrardan özelden olur mu?
Saç rengi: koyu kestane
Beden: 36
Boy: 1.70
Ten rengi: kumral
Mesleğinizi: öğrenci
Öncelikle şimdiden başarılar dilerim sınavlarınızda. Ben genelde dar pantolanlar yada taytlar üzerine salaş tunik yada kazaklar giymeyi seviyorum ve altına çizmelerle. Birkaç ay sonra bende mezun olucam inşallah ama bu giyimden nasıl vazgeçeceğimi bilmiyorum yazın arada sırada elbise giyiyorum ama kışın pantolon tayt dışında kombin yapamıyorum. Hep aynı tarz gidiyorum. Vizon ve gri tonları kullanmayı çok seviyorum. Kış sonunda çizmelerden kurtulunca da dar pantolon yada taytlarmı nasıl bir ayakkabıyla tamamlayacağımı da bilemiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
merhaba benim bacaklarım çok kalın haliyle ayak bileklerimde nasıl ayakkabılar tercih etmeliyim sence yardımcı olabilir misin?
Saç rengi: kumral
Beden: 40/42
Boy: 160
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: üni.öğrencisi
Cnm tekrar merhaba.. Ben fiziği düzgün bayanların her zaman üzrine oturan giysilleri tercih etmesnden yanayım..Dediğim gibi giysi seçmekte zorluk çekmezsnz..
sigaret pantolonlar hafif dar kesimli ve yüksek belli olanları da tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında bu pantolonların paça boyu birazcık kısa olan ve hafifçe bilekleri gösterenleri size yakışabilir. Uzun bacaklarınz varsa yaz aylarında kesinlkle kısa pantolonlar giyinKlasik bi cümle ama dar paça dar kesimli jean ve pantolonlarınızı ve taytlarınızı da gardrobunuzdan eksik etmeyin... Spor giyindiğinz için yüksek bel kalem etek giyermisnz bilmem ama gerçekten çok yakışır Ayrıca yazın açık renkleri dilediğinz gibi giyebilirsnz... Kendisine büyük gelen bluzlar giymek, en çok uzun boylulara yakışır. Bu konuda özgür davranabilirsiniz.
Büyük boy ve yumuşak deriden yapılan yuvarlak hatlı çantalar, ince ve uzun kişilerde güzel durur
Tenininzle uyumlu hafif bir fondöten, hafif bir göz makyajı ile oldukça sade bir makyaj ve dudaklarınızda da, yine doğala yakın bir pembe ruj ile hafif parlatıcı sürerek sade bir makyaj öneririm..saç ile ilgili sorunuza da inşallah verdiğim linkte ki arkadaştan cvp alablrsnz.. Saç ile ilgili çok yüzeysel şeyler söylerdim siizi tatmn etmezdi...Benmde sorularım vardı bana da yardımcı oldu Kndinize iyi bakın
slm yeni doğum yaptım belim kalınlaştı. ama öncesinden gelen sorunum kalçalarım dümdüz hiçbir çıkıntı yok basenlerim var. boyum1:70 üst alt gövdem orantılı ama kalça kısmım çok canımı sıkıyor ve dalga geçiyorlar g..nü evde bırakıpda mı geldin diyorlar çok üzülüyorum ya etek bluzda giysem belli oluyor çok çok özendiğim tulum tarzını hiç giyemedim bilee
mrb.. Ayak bilekleriniz kalınsa, düz babet ve bilekten bantlı, topuklu ayakkabılar giymeyin. Ayaklarınz büyükse açık renk,parlak, desenli ayakkabılardan ve ayakkabılardan da uzak durun.. İnce topuğu ince bacaklılara kalın topuğuda kalın bacaklı bayanlara yakştryorum tabi çok da kalın olmamalı ve boyunuzda çok uzun değilse dolgu topuk giymeyn.. ... Ayağınza çok yapışan ayakkabılardan da uzak durun.. kışın çizme alırken üzerinde tokası zinciri vs. detayları ağır çizmeler , bootie (yani bilekte biten botlar)ayağa yapışan parlak deri çizmeler kullanmayın.. Kış aylarında kısa etek altına çorap giyiyorsanz koyu renk çorapları terch etmelsnz.. desenli enine çizgili çoraplardan uzak durunz...
Sivri burunlu stilettolar,yüksek topuklu sandaletler,ince kesimli feminen ayakkabılar tercih edeblrsnz....
mrb. hoşgeldnz...
Okulda biraz klasik giyinyorsunuzdur tabi mecburO zaman size kalem etek öneririm... boru paça kumaş pantolon... Genelde alt giysilernzi koyu üst giysilerinzi de açık renklerde tercih edin.. Enine desenli kumaşlardan uzak durun.. Boyuna çizgili kumaşları terch edeblrsnz.. Topuklu ayakkabı giyersenz boyunuz biraz daha uzun görünür ve 165 tam sınır bir boy.. bu ölçünün üzerine çıkarsanz daha zarif görünürsünz.. Günlük hayatta spor giyinmeyi seviyorsunz o halde dar paça jeanler size göre beyaz tene makyaj renkleri kırmızı ruj en çok beyaz tene yakışır.. kayısı tonlarında allık ya da pembe de olablr...
yeri değil belki ama çok şikayetçi olduğunu görünce dayanamadım, tabii giysilerle şekilli gösterme konusunda goldflay çok faydalı yorumlar yapacaktır ama poponu istediğin şekle getirmek için spor yapabilirsin, spor topiclerine bakarsan orada brazil butt lift gibi popo şekillendirmeye yarayan programlara ve yapanların yorumlarına ulaşabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?