Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kahverengi ama brünett gibi biraz, dalgali ve uzun
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: üst 38-40 arasi fakat türkiyeye göre ( 40/42 sanirim ) alt beden 40
Boy: 158
kilo: 65-67 ( siskinlik olunca fazla cikiyorum ve regl döneminde :) )
Vucut tipi: elma diyebilirim ( gögüsler büyük omuzlar genis, basenler genis, göbek var :) )
Ten rengi: kumral beyaz ten li
Mesleğinizi: ögrenciyim ( yasim 24 )
çok dar ya da salaş modellerden kaçınn.. V yakalı üstler terch edeblrsnzlt ve üst kıyafetlerinizi aynı renklerden (monokromatik) ve farklı kumaşlardan seçin. Tek renk giyim ince ve uzun görünmenizi sağlar. Bu kombinasyonu kullandığınız rengin farklı tonlarındaki aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz. Kemer, belinizden yukarısı ve aşağısı arasında çok doğal bir oran sağlamanıza yardımcı olur. Kalın modelleri daha çok tercih edin. Konik ve dar pantolonlardan uzak durun. Boot-cut ve geniş papa pantolonlar tam size göre! Dar modeler tercih ederseniz vücudunuzdaki asimetriyi ön plana çıkarmış olursunuz. şeftali ve pmbe tonlarında göz farı.. allık rengini bulamıyosan ... bi yerde okumştum... yanaklarını çimdikle ve orada oluşan renkte allıklar seç ki doğal dursun.. ruj rengi de
Domates kırmızısı ve açık pembe renkler koyu kumrallar için, pembenin her tonu ise açık kumrallar için uygun seçimlerdir.
bende bakayımm cnm bi bende de top yok ama nişanlmda var ondan alayım ama topsuz oluosa öyle daha ii bi bakayım sağol tatlım
erkeklerden de hıc plates topu kullndıklarını ummuyodum varmıs demmekkı cnmonemlı degıl cnm topsuz plates oldugu ıcın hozuma gıttı benımde
benm nişanlm almamş cnm ankarada öğrenciyken ev arkadaşı bırakmş senn olsun demş gerçi ev arkadaşı da erkk ama galiba platese ilgi duyan erkeklerde varr cnm
Saç rengi:koyu kestane
Yüz tipi:dikdörtgen
Beden:38-40
Boy:1.56
Vucut tipi:armut:=)
Ten rengi:buğday
meslek:ev kızı
ölçülerim:87-70-94
merhaba kızlar yeniyim bu sitede görnce hemen atladım :):))
Eksik yazmışım bazı şeyleri canım şimdi düzelttim :)
Saç rengi: açık kahverengi ( düz omuz hizası )
Yüz tipi:düz
Beden:üst:85 alt:38( üst ince basen geniş :)))
Boy: 170
kilo: 66
Vucut tipi: armut (89-59-100)
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi: öğrenciyim
vala onları da platesın ustunde yuvarlanırken vs dusunemıyorum yanı
Merhabalar:)
Giyim durumu: Kapalı
Saç rengi:Açık Kahverengi
Yüz tipi:Oval
Beden:38
Boy:1.67
Vucut tipi:Bildiğin, saf armut:)
Ten rengi:Açık tenliyim hatta beyaz diyelim.
Meslek:Çevirmen
Vücut ölçülerim:85-70-96
Normalde rahat ve spor giyiniyorum. Düz taban sorunum olduğu için normalde topuklu ayakkabı giyemiyorum genelde spor ayakkabı giyiyorum. Ancak özel zamanlarda giyiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim:)
cnm nişanlım plates topunu sadece benle telefonla konuşurken kullanıo üzerine oturup tel muhabbeti yapan sayılı erkklerden birdr galiba
cnm mrb.. üzerine oturan herşey giyeblrsn.. dar paça kotlar senin için uygun.. alt bedenn için genelde koyu renkleri terch et..ayrıca alt bedennde desenli kumaşlardan uzak dur dar paça koyu renk jean vs. üzerin içinde istedğn gibi sweetshirt tarzı üstler vs. rahatlkla giyeblrsn.. boyun fena sayılmaz topuklu giyemiosanda gene boyun idare eder cnm spor giyinmeyi sevenler genelde makyajı sevmzler sevselerde ben yakıştrmıorum spor giymli bi bayana makyajı.. sadece rimel ve parlatıcı ya da hafif bi ruj..
MRB cnmnmnm
Cnm belin epey incevücudumda en çok hayalini kurduğum tek şey Aman nazar değmesn cnm
cnm sen üzerine oturan o streç giyiler varya badiler vs. özellkle üst bedenine oturan giysleri rahatlkla giyeblrsn.. üstüne katkat da giyeblrsn no problem... bence ince belini ortaya çıkaracak giysiler giy ki o güzel ince belini saklamacnm ama kalçanı çok ortaya çıkarack giysilerde terch etme bi taraftan.. özellkle alt giyiminde açık renkler ve desenli çok parlak kumaşlardan yapılmş giysiler giyme.. Göğüslernn için çok düzgün destekli çamaşrlar terch et.. en çok kalçanı kamufle etmk için uğraşmalsn tatlm
makyajda da az önce ki arkadaşa serebruma söyledklerim gibi o da buğday tenlymş.. Zaten Türklerin çoğu bende dahil buğday tenlyzona yazdğm nar çiçeği ve şeftali tonlarınn yanı sıra pembe tonlarında da rujlar seçeblrsn
cok rahat demmekı cnm koltuk nıyetıne kullnıyo oh vala her eve lazım o zaman erkekler bıle kullnıyosa :))) ben yalnız hala alısamadım erkekler ve plates :))
teşekkür ederim tavsiyelerin için:) son birşey daha sormak istiyorum, düşük bel pantolon giymemeye karar verdim malum bel bölgesinde çıkıntılara neden oluyor. yüksek bel pantolon istediğim gibi bulamıyorum malesef, dar paça değil yerine boru paça yüksek bel pantolon bulabileceğim, iyi markalardan tavsiye edebileceğin var mı?
cnm yakında erkkler oryantale bile başlarsa şaşma derim
cnm mrb.. üzerine oturan herşey giyeblrsn.. dar paça kotlar senin için uygun.. alt bedenn için genelde koyu renkleri terch et..ayrıca alt bedennde desenli kumaşlardan uzak dur dar paça koyu renk jean vs. üzerin içinde istedğn gibi sweetshirt tarzı üstler vs. rahatlkla giyeblrsn.. boyun fena sayılmaz topuklu giyemiosanda gene boyun idare eder cnm spor giyinmeyi sevenler genelde makyajı sevmzler sevselerde ben yakıştrmıorum spor giymli bi bayana makyajı.. sadece rimel ve parlatıcı ya da hafif bi ruj..
sasmıyorum zaten cm yetenek programında onu da gordum ne de olsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?