Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Baslik icin cooook tesekkurler. Bana da vakit ayirabilirsen cok me nun olurum...

Boy 168
Kilo 52
Be den 34-36
Olculerim 87 62 91
Bacaklarim uzun, ust bedenim o kadar uzun degil. Omuzlarim Genis sayilabilir. Kum saatinden azicik dikdortgene dogruyum sanirim... Dar ve Dusk bel giyince belimde biraz fazlalik oluyor... Tam bilemedim hangi tipim...:44:
Yuzum oval. Sacim kahve, gozum de. Tenim bug day.

Tekrar cooook tesekkurler....

Son düzenleme:
okulumuzun lise mezuniyetinde giyecek hiç birşey bulamıyorum.
Pileli yüksek bel bol paça pantolon ve üstüne beyaz saten önü dantelli katlanmıs bir gömlekle içime soksam nasıl durur ? yada siyah içi gösteren büyük küçük yıldızlar olan bir gömlek tarzı bluz var onu giysem kararsız kaldım pantalon yerinede yine pileli yüksek bel şortum var seçim yapamıyorum yardımcı olur musunz?

boyum 1,71
kilom 65 ve kalçalarım sırtım falan geniştir

cnm verdiğin ölçülere göre kum saati sin fakat bel bölgende yağlanma vs. varsa simit dediğimz çıkıntı oluşmuş olabilir ve düşük bel pantolon giyince hoş görünmüyor olabilir cnm.. Ama aslında verdiğin ölçülere göre o bölgende fazlalık olmaması lazım ama herkesn vücut yapısı doğal olarak farklı olabilir tabi ki cnm.. Biraz dikkat etmezsen kum saatinden elmaya doğru gidebilirsn cnm.. Düşük bel giyeceksen üzerine biraz uzun göğüsden bolararak inen tunikler giyebilirsn Cnm bence düşük bel giyince ortaya çıkan o fazlalıklar varya onları eritmeye bak o bölgeyi imha et.. bacakların uzun olduğu için ve kum saati olduğun için düşük bel tam sana göre ama o fazlalık düşük bel giymene engel oluyor malesef orayı yok etmelisn cnm Bacakalrın çok fazla uzunsa yüksek bel de giyme cnm... ya da düşük bel giyeceksen o belinde ki fazlalıkların olduğu yere kalın bi kemer takarak kamufle edeblrsn cnm.. Üzerine oturan elbseleride yakştrıyorum kum saati bayanlara ama cnm bel kısmına bi korse takarak giy üzerine oturan elbiseleride..
cnm buğday tene şeftali, nar çiçeği tonlarında rujları yakştryorum.. far olarak kahve ve mavi renkte .. allıkta şeftalii ve ya pembe...

cnm söylediğin şeyleri bence giyme... ben genelde senin yaşında ki kızlara mezuniytte kısa elbiseleri yakıştırıyorum

Arkadalar ben şimdi sınav temposuna giriyorum nisanda Aöf sınavlarım var kpss ile ikisini zor yürütüyorum.. O yüzden bu aralar bu topic e pek bakamayacağım kızlar kusura bakmayın.. Yine bakarım ama eskisi gibi iyi takip edemezsem kusura bakmayın kızlar.. Şu yoğunluğu atlatınca tekrar bu topici aksatmadan takip edicem inş. ve sorıularınızın cvplarını vericem...

canım burda herkese çok faydan oldu: )
inşallah sınavlarında da başarılı olursun: ))
uğradığın bi ara şu sorumuda cevaplarsan çok sevinirim: ))))

ben hazır giyimde pek birşey buamıyorum,terziye diktirmeye karar verdim,sence iyi mi yapıyorum.
hatırlarsan tesettürlüydüm ben ve yaz için krem rengi uzun,şık bir pelerin diktirmeyi planlıyorum,sence iyi birşeyler çıkar mı?
ben minyon tipliyim,pelerinin yakışacağını düşündüm,sen ne dersin?
(bu arada bununla ilgili konu bile açtım,gör nasıl muallakta kaldığımı )

tekrar başarılar diliyorum canım: ))

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

saç rengi=siyah
yüz tipi=oval
beden=42
boy=1.73
ten rengi=esmer
mesleğim güzel sanatlar tiyatro

Coooook tesekkur ederim, biraz kilo alinca bel birazcik cikiyor, kiloma hep dikkat etmeliyim. Cok faydali bilgiler veriyorsun topikteki bayanlara, eline saglik

tam aradığım başlık şimdiden teşekkürleerr yardımcı olursanız sevincem :)

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: kestane

Yüz tipi: kare

Beden: 36-38

Boy: 1.65

Vucut tipi: armut

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: öğretmen ( ama cok klasik giyinmeyi sevmiorm günlük hayatta daha cok spor tercih ederm okulda klasik-spor bi tarz )

Sinavlarinda basarilar ve tekrar coooook tesekkurler.....

giyim durumu: açık
saç rengi:koyu kestane
yüz tipi:uzun
beden:34 36
boy: 173 cm
vücut tipi: ince bel,küçük göğüs,küçük kalça ve ince bel bel60 cm
ten rengi:buğday
meslek:öğrenci fakat 2 ay sonra mezunum :)
gelecekteki meslek de ya akademisyenlik ya da banka..

aslında genel olarak soruyorum ve haziranda balom var sırt dekolteli mini bir elbise düşünüyorum krem tonlarında.önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Canım sınavlarında sana başarılar diliyorum,verdiğin bilgiler harika

Saç rengi: açık kumral-orta kumral arası,göz rengim:kahve

Yüz tipi: oval

Beden: 34-36

Boy: 1.71

Vucut tipi: armut(ekto) fit

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: pilates Eğitmeni

Genelde spor giyinmeyi seviyorum,taytlar,pantalonlar,tişörtler,boyfrend pantalonları genelde tişört ve topuklu ayakkabılarımla tamamlarım,tayt bol tişörtleride topuklu ayakkabılarımla tammalarım,sweetheart kalıp dar siyah elbiselere bayılırım, şu sıralar moda olan strech etekler ve bol kesim tişörtler ve oxfort model ayakkabılarla kullanmaya bayılıyorum.. senin tavsiyelerini cok merak ediyorum

Benim şuan en büyük sıkıntılı olduğum sorun :26: saçlarım açık küllü sarı renkte(barbinin saç rengi) yaklaşık 5 yıldır,tenim aşırı beyaz olduğu için soluk duruyorum,sürekli renklendirmekten bıktım desem yeridir, herkez cok yakıştırıyor,bende seviyorum ama bu renk beni olduğumdan 3-4 yaş büyük gösteriyor gibi geliyor bana, hangi rengi önerebilirisinn...normalde kaşlarım açık renk ve az bana önerebileceğin bir renk var mı acaba, sarıya dönük kumrallar bana yakışır mıı??saçlarım uzun,genelde saçlarımı yandan ayırıyorum ve bol özensiz örgü modelini daha cok kullanıyorum..
bu aralar acayip moralim bozuk gidip boya alıp boyayasım varrr ne oldu banaaa anlamadımm yardımm

Saç rengi: koyu kestane

Yüz tipi: oval

Beden: 36

Boy: 1.70

Vucut tipi: armut

Ten rengi: kumral

Mesleğinizi: öğrenci

Öncelikle şimdiden başarılar dilerim sınavlarınızda. Ben genelde dar pantolanlar yada taytlar üzerine salaş tunik yada kazaklar giymeyi seviyorum ve altına çizmelerle. Birkaç ay sonra bende mezun olucam inşallah ama bu giyimden nasıl vazgeçeceğimi bilmiyorum yazın arada sırada elbise giyiyorum ama kışın pantolon tayt dışında kombin yapamıyorum. Hep aynı tarz gidiyorum. Vizon ve gri tonları kullanmayı çok seviyorum. Kış sonunda çizmelerden kurtulunca da dar pantolon yada taytlarmı nasıl bir ayakkabıyla tamamlayacağımı da bilemiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
slm goldflay yardım et bana:)ben yazın etek ve gömlek diktirmeyi düsünüyorum.boyum 1.67 civarında 54 kiloyum.koyu yeşil renginde yere kadar uzun şifon etek diktirmek istiyorum.üstüne yine şifondan çook açık sarı bol kesim bi gömlek diktirmek istiyorum.sence tercihim ve renklerim güzelmi??

cnm tesettürlü müsün yoksa açıkmısın?? neyse açık olsuğunu farzedyorum.. şifon etek tarz ve zevk meselesi ama bu aralar şifon günlük giysilerin kumaşlarında yer edinmeye başladı cnm ama özel bi gün de mi yoksa günlük mü düşünüosun bu kombini??? günlükse alt üst şifon olunca ağır kaçablr.. ama akşam ya da özel bi gün ya da davet düğün tarzı bi yerde ise olablr cnm.. renk olarakta koyu yeşil bu yıl çok moda çok açık sarı şampanya rengi gibi bi sarı olablr güzel... ayrıca tabaya çalan turuncumsu bi sarı da olur ama bence açık sarı daha sade ve güzel... renkler güzel cnm:128:

mrb cnm.. inş. hayrlısıyla mezun olursun ve hedeflediğin mesleklere ulaşırsn.. Bende moda dan sonra iktisat okumaya karar verdim derslerle boğuşuyorum şu sıralar bankacılık bayanlara çok yakışıyor
Fiziğin gayet yerinde cnm.. eğer göbek vs. de yoksa (bazen zayıflarda da oluyor da o yüzden dedim) istedğin gibi giyineblrsn cnm... Yüksek bel kalem etekler... Düşük bel pantolonlar... Giyim konusunda fazla sıkıntı çekmezsn boy var fazlalık yok... Formunu koru cnm krem tonlarını giyeblrsn ayrıca vücudun müsait eğer kilolu olsaydn önermezdm.. eğer sırtın düzgünse tabi ora ya bi dekolte koyablrsn... sivilce vs. varsa sırtına şimdiden bakım yapmaya başla cnm

cnm yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana.. Güzel dileklerin için de çok teşekkürler... Cnm yazlık pardesü soruyordun galiba bi ara dimi :44:
cnm terzi var bi de terzi var yani İnşallah iyi seni anlayan bi terziye denk gelrsn çünkü terzilern çoğu istedğin gibi yapmazlar:44: ama kurunun yanında yaşları da yakmayalım çok iyileri de var tabi.. büyük şehrde yaşıyorsan iyi bi terziye kolay denk gelrsin cnm.. aradığını bulamıyorsan tabi güvendğn de bi terzin varsa o zaman diktir... cnm istedğin modeli iyi anlatırsan ve ne istedğini biliyorsan ve istedğin doğru kumaşı da buldysan ve doğru terziye denk geldysen istedğin model ortaya çıkar cnm.. Biraz yorulursun ama sonunda herkeste olmayan mağazalarda olmayan bi giysin olur.. Cnm pelerine gelince nasıl bi model düşünüosun bilmiorum ama yaşına uygun bir model olsun.. Krem rengine gelince güzel yaz için.... Açtığın konuya bakıcam inşallah hayalindeki pelerini diktrrsn cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…