topuklu ayakkabı korse,koyu renk giysiler olmazsa olmazlarınz olsun.. Enine çizgilerden uzak durun aksine boyuna çizgili kumaşları terchedeblrsnz... Göğüs altından bollaşarak inen elbiseler uygun..,
Eki Görüntüle 389204 Eki Görüntüle 389214 Eki Görüntüle 389213 Eki Görüntüle 389212 Eki Görüntüle 389211 Eki Görüntüle 389210 Eki Görüntüle 389209 Eki Görüntüle 389208 Eki Görüntüle 389207 Eki Görüntüle 389206 Eki Görüntüle 389205 Eki Görüntüle 389215
mrb.. uzun zamandr takip edemiyorum burayı sınavlarımdan dolayı.... O jean sorununuz evet zor bi durum... O zaman belinize olacak bir beden jean alıp terziye gidip bacak kısmını daralttıracaksnz... Likralı jeanlar de alablrsnz kolay açılır şekle girer.. Bi de LK & JNS de bazı jeanlerin bel kısmı biraz genş.. Bi de orada ki kotları deneyin bende de biraz o problem var belim de simit bölgem kalın o mağazadan aldığım jean hatta belime hep bol geliyor daraltıyorum sizde iyi durablr bi bakablrsnz... Topuklu ayakkabı giymiyorsanz giymeye çalışın az da olsa topuklu olsun ayakkabılarınz.. üst bedeninizde bol şeyler giyeblrsnz... Alt bedeninizde açık renkleri tercih edeblrsnz..
Eki Görüntüle 388562
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
Konuyu açmışsın ama boşş
Fosss!
bu yazdıgımada uzun süredr cvp bekliyorummmmgiyim durumu:açık
saç rengi:siyah
yüz tipi:yuvarlak
beden:36 nadiren 38
boy:1.73
kilo:55
vucut tipi:yuvarlak hatlıyım belim baya ince bacaklarım uzun ölçülerim 85-60-95
ten rengi:açık buğday
merhaba goldflayyböyle bi konu açıp bizlere yardımcı oldugun ıcın cok tşkler ben hep aynı tarz giyinmekten cok sıkıldımm mesela diz altına doğru dar eteklerden giymek istiyorum kimisi diyo bacak boyun uzun yakışmaz,kimisi diyo bacakların uzun cok yakışır.bende kararsız kalıyorum.fiziğime uygun kıyafetler önermeni istiyorum.bu konuyu görmem iyi oldu bana yardımcı olursan cok sevinirim teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?