cnm bel kalça göğüs ölçülerinizi de yazarsanz ya da vücut tipnzi.. armut,elme,kum saati, dikdörtgen,kristal,üçgen,ters üçgen vs..??
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Kızıl-kahve
Yüz tipi:Uzun
Beden:36 beden
Boy: 1.72
Vucut tipi: İnce
Ten rengi: Buğday
Mesleğinizi: Hemşire
Saç rengi:Kahverengi-Kumral konu açmıştım orda fotoğraf var :)
Yüz tipi: uzun sanırım belki biraz ovaldirde cözemedim ki yavnormal bir yüzüm var işte
Beden: 36-38
Kalça:90
Bel:65
Göğüs çevresi:85
Boy: 1,58
Vucut tipi: armut
Ten rengi: koyu kumral
Mesleğinizi: öğrenci
Gözlerimde kahve rengi..Burcumda yengeç genelde koyu renkler giymeyi seviyorum siyaha karşı ayrı bir ilgim var..ama hep koyu hep koyu insanı karamsarlaştırıyor farklı renkler denemek istiyorum ama saç rengimden dolayı yakısmıyor olabilir mi?
cnm ne çok armut varmş bu kadartopice katılanların neerdeyse %80 i armut cnm armut olduğun için üzerine oturan modelleri rahatlkla giyeblrsnn.. yüksek bel üzerine oturan etek ya da pantolonları da, dar paça düşük bel dar pantolonları da rahatça giyeblrsn... şanslısn yani cnm.. üzerinize oturan herşey yakışır ama tek kusurun boy cnmm.. boyunu uzun tutmak için baştan aşağı tek renk giyeblrsn... en az 3-4 cm topuğu olan bir ayakkabı terch etmelsn cnm.. boyuna çizgili giysileri de terch edeblrsn tatlm.. boyu kısa eteklerii rahatlkla giyeblrsn boyunu uzun tutarsn.. çok kaba kalın kumaşlardan yapılmş giysilerden uzak dur...... enine detayları olan giysilerden de.. makyaj a gelnce Koyu toprak renkleri, zümrüt yeşili, koyu gri, bej gibi renkler gözlerini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak. Allık olarak da özellikle elmacık kemiklerinin üzerinde mercan rengini tercih edin. ruj olarak ..Domates kırmızısı,nar çiçeği ve açık pembe renkler koyu kumrallar için ideal
giyim: açık
saç rengi:Koyu Kızıl
yüzval
beden:36-38
boy:1.80
ten rengi: Beyaz
meslek:üni öğrencisiyimm-bu sene mezun olucam
Genelde tayt uzun çizme, jean ve gömlek giyerim.Ceketle kombin yapmayı çok severim.
Saç rengi: siyah(kızıl siyah boyalı)
Yüz tipi: oval ve azıcık hürrem vari bir gıdık var:)
Beden: altta 36-38 üstte 40-42
Boy: 1.65
Vucut tipi: bilmiyorum 97-76-97
Ten rengi: buğday-beyaz arası
genelde klasik giyinirim, yüksek topuk, kumaş pantolon, gömlek vs.. kadınsı tarafımı ön plana çıkaran şeyleri de severim. artık yaş 30u geçince birde yaşıtlarım yeni evlenirken benim okul çağında çocuğum olunca kendimi yaşlı hissedip giyimimi sıkıcı bulmaya başladım artık daha farklı tarzlar ilgimi ekiyor ama pek beceremiyorum sanki, bu ara kot pantolon ve tayt deniyorum çizme tayt ok ama topuklu ayakkabıyla çok abartılı görünüyorum sanırım(
açığım
saç rengim kahve
beyaz tenli yeşil gözlüyüm
boyum 1.55
beden 36
yüzüm oval
bedenime göre göğüslerim biraz büyük
şimdilik ev hanımyım
elbise,mini ,dekolte,tayt çok severim
yazın şort giymeye bayılırım
çocuk sahibiyim diye kendinizi salıvermeyinbiraz daha spor giyinmeye çalışın sanırım üstünz alt bedeninze göre 1 beden zayf.. o yüzden pantolonlarınızı dar oturan ve yüksek bel seçeblrsnz.. alt giyimnzde açık renkleri üstte de de alta göre koyu renkler terch edn üstlerinzi ne çok dar ne de çok bol terch edn.. şu modellere bir bakın
Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bacaklarım çok zayıf değil, ve fazla kıvrımlı olduğumu düşünüyorum fiziğimin.Kemiklerim iri olduğundan basen kısmım yani belimin altı kemiklerim çok belirgin dar bir body giydiğimde kemiğim çıkıyor şak diye. Bunu nasıl önleyebilirim peki ?
yok canım yanlış anladın üstüm zayıf değil, cm olarak göğüs kalça aynı ölçüde ama tabii giysi bedeninde iş değişiyor.. belim daha ince olsa kumsaati diycem ama sanırım bunu söylemek için belden bi 10cm daha ince olmalıyım:) neyimki ben şimdi dikdörtgen vücut mu? pek göbekte yok ama...
üste normal alta dar giyersem üstüm daha büyük görünmez mi? göğüslerim büyük 80d kullanıyorum bu yüzden hep elbise alırken göğüsü oturuyor kalçası beli bol geliyor buda beni daha kilolu gösteriyor bende bunu önler bel kıvrımımı vurgulamış olurum düşüncesiyle üste dar giyiyordum.
bir de boyu uzun göstermek için krepe yapın yamışsın bazı arkadaşlara benim saçlarım uzun ve kıvırcık, bu saça krepe olmaz sanırım, bunun dışında bir önerin var mı?
Saç rengi: altın sarısı
Yüz tipi:çok uzunda değil çok kısada deill
Beden:38 beden
Boy: 1.65
Vucut tipi: armut
Ten rengi: Buğday
Mesleğinizi: öğrencii
merakklar içerisindeyiiim :) şimdiden teşekkürler
Giyim durumu: kapalıyim
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: oval
Beden: 42
Boy: 163
Vucut tipi: dikdortgen
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: ev hanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?