Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

cnm bel kalça göğüs ölçülerinizi de yazarsanz ya da vücut tipnzi.. armut,elme,kum saati, dikdörtgen,kristal,üçgen,ters üçgen vs..??

84-60-89 beden ölçülerim canım. Oldukça uzun bacaklara sahibim ve fazla inceler. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Düz bir bedenim var, hatları pek belirgin değil. Yüzümde küçük, ince ve uzun.

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: Kızıl-kahve

Yüz tipi:Uzun

Beden:36 beden

Boy: 1.72

Vucut tipi: İnce

Ten rengi: Buğday

Mesleğinizi: Hemşire

cnm neredeyse 90-60-90 sn aslında kum saati vücut tipine benziyorsun kıvrımların olması lazım ama düz hatları belirgn olmayan bir fiziğe sahibim diosun ona göre yorum yapıcam cnm.. Bilmen gereken püf noktası giysilerinle kıvrımlar yaratmak: düz hatlarını yumuşatan, dökümlü kesimleri tercih et. Belinin biraz aşağısında bir kemer ve onu tamamlayan bir ceketle belini ortaya çıkar. Daracık giysilerden kaçın. Daha kıvrımlı görünmeni sağlayacak desenlerden ya da cesur çizgilerden yararlan. cnm bacaklarını kalın göstermk istyosan koyu renk opak çoraplar giyme desenli, enine çizgili çoraplar giyeblrsn,tozluk ta kullanabilrsn (tarzına uyuyorsa tabi bu tarz çoraplar cnm) kış aylarında çizme giyerekte bacaklarınn inceliğini ortadan kaldrablrsn cnm. aslında ince bacakları herkes sever ama benm de derdim bacaklarımla bende sennle aynı dertten muzdaribim.. kışın cizme giyiyorum ya da pantolon giyiyorum yani hiç kısa etek giyemyorum.. önceden desenli çoraplarla,tozluklarla hallediyodum ama artık biraz daha kılask giyiniyorum o yüzden çizme giyiyorum ya da pantolon... boyun da uzunmuş ne güzel... ayrıca jean giyorsanz.. kıvrımlarınızı ortaya çıkarmak istyorsanz..Detaylı (desenli, işlemeli) veya büyük arka cepler ve “çizme kesimi” bir stildeki jean, probleminizi çözecektir. Fazla dar jeanlerden kaçının. eğer göğüslerinizi küçük buluyorsanz Küçük göğüs için silikonlu sütyen kullanın. Eğer göğsünüz büyükse, toparlayıcı, kapları geniş ve bastırıp sıkıştıran sutyenler seçeblrsnz. makyaj için size uygun renkler.. saçlarınz kızıl olduğu için yeşilin tonları,kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi uygun ollur..Yüzüm uzun demştn cnm allığı elmacık kemiklerinin alt kısmına uygula..

cnm ne çok armut varmş bu kadar topice katılanların neerdeyse %80 i armut cnm armut olduğun için üzerine oturan modelleri rahatlkla giyeblrsnn.. yüksek bel üzerine oturan etek ya da pantolonları da, dar paça düşük bel dar pantolonları da rahatça giyeblrsn... şanslısn yani cnm.. üzerinize oturan herşey yakışır ama tek kusurun boy cnmm.. boyunu uzun tutmak için baştan aşağı tek renk giyeblrsn... en az 3-4 cm topuğu olan bir ayakkabı terch etmelsn cnm.. boyuna çizgili giysileri de terch edeblrsn tatlm.. boyu kısa eteklerii rahatlkla giyeblrsn boyunu uzun tutarsn.. çok kaba kalın kumaşlardan yapılmş giysilerden uzak dur...... enine detayları olan giysilerden de.. makyaj a gelnce Koyu toprak renkleri, zümrüt yeşili, koyu gri, bej gibi renkler gözlerini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak. Allık olarak da özellikle elmacık kemiklerinin üzerinde mercan rengini tercih edin. ruj olarak ..Domates kırmızısı,nar çiçeği ve açık pembe renkler koyu kumrallar için ideal

açığım
saç rengim kahve
beyaz tenli yeşil gözlüyüm
boyum 1.55
beden 36
yüzüm oval
bedenime göre göğüslerim biraz büyük
şimdilik ev hanımyım
elbise,mini ,dekolte,tayt çok severim
yazın şort giymeye bayılırım

teşekkür ederim eteği diz altında giymem zaten yeterince kısa durmamak icinn :)

Saç rengi: siyah(kızıl siyah boyalı)

Yüz tipi: oval ve azıcık hürrem vari bir gıdık var:)

Beden: altta 36-38 üstte 40-42

Boy: 1.65

Vucut tipi: bilmiyorum 97-76-97

Ten rengi: buğday-beyaz arası

genelde klasik giyinirim, yüksek topuk, kumaş pantolon, gömlek vs.. kadınsı tarafımı ön plana çıkaran şeyleri de severim. artık yaş 30u geçince birde yaşıtlarım yeni evlenirken benim okul çağında çocuğum olunca kendimi yaşlı hissedip giyimimi sıkıcı bulmaya başladım artık daha farklı tarzlar ilgimi ekiyor ama pek beceremiyorum sanki, bu ara kot pantolon ve tayt deniyorum çizme tayt ok ama topuklu ayakkabıyla çok abartılı görünüyorum sanırım(

giyim: açık

saç rengi:Koyu Kızıl

yüzval

beden:36-38

boy:1.80

ten rengi: Beyaz

meslek:üni öğrencisiyimm-bu sene mezun olucam

Genelde tayt uzun çizme, jean ve gömlek giyerim.Ceketle kombin yapmayı çok severim.

Merhaba cnm.. Maşallah çok uzun bir boya sahipsnz giydğnz herşy yakışır Genelde jean giymeyi seviyormuşsunz Eğer bacaklarınz çok inceyse, bol jean giymeyin. Bol jeanler içinde yüzüyormuşçasına, sizi daha da ince gösterir. Mini etekler uzun bacaklarda dikkat çeker ama ayarı doğru yapmak çok önemli. Üstünüze bol bir üst (kısa veya uzun kollu) giyerek, mini etekle çok öne çıkan bacaklarınızı daha geri plana atabilirsiniz.Uzun etek giyecekseniz boy ölçüsüne dikkat edin. Uzun eteklerin boyu en fazla ayakkabıların üzerinde olmalı, kesinlikle yere değmemelidir.Eğer uzun ve aynı zamanda çok zayıfsanız, dar, kalem tipi bir etek tercih ederek vücudunuza biraz kavis katın.
Çok kısa tişörtler uzun boylular için bir kabustur. Kalçanızın hizasında olan modellere ağırlık verin, en azından beliniz kapanmış olmalı.Eğer üst bedeniniz bacaklarınızdan daha uzunsa, kısa pilot montlar giyin. Bu tip üstler bedeniniz ile bacaklarınızın dengelenmesini sağlar.Kendisine büyük gelen bluzlar giymek, en çok uzun boylulara yakışır. Bu konuda özgür davranabilirsiniz.Kısa, baby doll tarzı elbiselerden kaçının. Uzun elbiseler size çok yakışacaktır.Eğer tek rengin sizi daha da uzun gösterdiğini düşünüyorsanız, belinize bir kemer takabilir veya eşarp bağlayabilirsiniz. Bilekten bağlı ya da yuvarlak burunlu ayakkabıları tereddüt etmeden kullanın.Baştan aşağı tek renk kullanmayın, onun yerine renk blokları yaratın. Bu arada beyaz tene en çok yakıştrdğm saç rengidir kızıl makyaj özellikle bej tonları beyaz tenli olduğunz için bakır tonları altın sarısı kahve tonları ve yeşil far tonları güzel olur.gündüz makyajı için bu renklerin pastel olanlarını gece ise ışıltılı olanları kullanılabilirsnz . Allık olarak Pembe tonları ve şeftali tonları,rujda da da yine Pembe tonları ve şeftali tonları,kiremite kaçan kırmızılar yakışacaktr..
.

Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bacaklarım çok zayıf değil, ve fazla kıvrımlı olduğumu düşünüyorum fiziğimin.Kemiklerim iri olduğundan basen kısmım yani belimin altı kemiklerim çok belirgin dar bir body giydiğimde kemiğim çıkıyor şak diye. Bunu nasıl önleyebilirim peki ?

bana yok mu bana yok mu hani benim yorumum
yoksa umutsuzzz vakkamıyım(2::2:

Son düzenleme:

çocuk sahibiyim diye kendinizi salıvermeyin biraz daha spor giyinmeye çalışın sanırım üstünz alt bedeninze göre 1 beden zayf.. o yüzden pantolonlarınızı dar oturan ve yüksek bel seçeblrsnz.. alt giyimnzde açık renkleri üstte de de alta göre koyu renkler terch edn üstlerinzi ne çok dar ne de çok bol terch edn.. şu modellere bir bakın

Saç rengi: altın sarısı

Yüz tipi:çok uzunda değil çok kısada deill

Beden:38 beden

Boy: 1.65

Vucut tipi: armut

Ten rengi: Buğday

Mesleğinizi: öğrencii

merakklar içerisindeyiiim :) şimdiden teşekkürler

biraz boy problemnz var.. o yüzden giydğnz giysiler asla vücudunuzu sarmamalı: Streç kumaşlara veda edin! Vücuda yapışmayan, uçuşan kumaşlar ideal! Daha çok tek renk ve koyu tonlar kullanın. Minik desen seçin. enine detayı olan giysilerden uzak durun.. çok büyük aksesuarlardan kaba kumşlardan yapılmş giyslerden uzak durun.. baştan aşağı tek renk giyerekte bütünlük oluşturup daha uzun gözükeblrsnz.. az da olsa topuğu olan ayakkabılar terch edin. daima dik oturun dik yürüyün. mini giymeyi seviyorsunuz bu güzel... miniler sizi daha uzun gösterr.. ama mini eklernzn altına bilekten bağlı ayakkabılar hiç giymeym. aksi halde bacak boyunuzu keser ve olduğunzdan daha tıknaz ve kısa gözükürsünz.. V yakalarıda seviyorum demşsnz o da çok güzezl.. v yakalarda uzun boylu gözükmek için bi detayGöğüsleriniz vücudunuza göre büyükmüş.. Göğüs fırfırı ve fiyongu olan modellerden uzak durun. V yakalı elbise size çok yakışır. Gözlernz yeşil şanslısnzYesil gozlere en cok toprak tonlarindaki farlari, siyah-gri farlarla yapilmis dumanli goz makyajini ve gozu cevreleyen siyah veya kahverengi goz kalemini yakistiriyorum..Yesil gozlerinizin rengini daha da ortaya cikarmak icin goz kapaklarinin ustune uyguladiginiz fari aplikatorle ince bir cizgi halinde gozlerinizin hemen altina uygulayin {siyah goz kaleminden sonra} Bu uygulama hem goz makyajina butunluk sagliyor hem de gozlere derinlik veriyor.. ayrıca mürdüm rengi rimellerde kullanabrsnz

yok canım yanlış anladın üstüm zayıf değil, cm olarak göğüs kalça aynı ölçüde ama tabii giysi bedeninde iş değişiyor.. belim daha ince olsa kumsaati diycem ama sanırım bunu söylemek için belden bi 10cm daha ince olmalıyım:) neyimki ben şimdi dikdörtgen vücut mu? pek göbekte yok ama...
üste normal alta dar giyersem üstüm daha büyük görünmez mi? göğüslerim büyük 80d kullanıyorum bu yüzden hep elbise alırken göğüsü oturuyor kalçası beli bol geliyor buda beni daha kilolu gösteriyor bende bunu önler bel kıvrımımı vurgulamış olurum düşüncesiyle üste dar giyiyordum.
bir de boyu uzun göstermek için krepe yapın yamışsın bazı arkadaşlara benim saçlarım uzun ve kıvırcık, bu saça krepe olmaz sanırım, bunun dışında bir önerin var mı?

rica ederm cnm

sanırım belin alt kısmından bahsediosun cnm:44: o zamna çok aşırı yapışan o bölgeyi kavrayıp gözler önüne seren kıyafetlerden uzak dur...body kesnlklle o bölgeyi şak diye ortaya çıkarr.. Düz hatlı, bel kesimi belli olmayan kıyafetleri terch et.. eğer düz model ve renkte bir giysi terchedersn iri takılarla, büyük küpeler, kalın bileziklerle renklendir ve dikkati belden takılara yönelt.. belinzn rahatsz olduğunz kısmında kalın kemerler kullanablrsnz.. sanırım jeanleri çok seviyordunz tabi bel kemiği çıkık olunca jeanleri rahat giymemyosunzdur eğer çok rahatsz edicyse belinizi biraz örtecek üstler terch edin.. yani üstlerinz jean kemernzle aynı yerde bitmesn.. biraz haff uzun üstler seçn! Kalçaların altına kadar inen ceket (göğüs bölgesinin ön plana çıkması için çok bol olmamalı) giyeblrsnz... kışın jean üstü body giyiyorsanz üzerine hırka giyerek de birazck durumu kurtarablrsnz cnm artık uzun göğs altndan oturup aşağıya doğru açılan spor gölekler çok moda o tarz üstler giyeblrsn.. artık uzun üstler revaçta... eğer giyim tarzına uyuyorsa haff tunk tarzı üstler giyerek de o problemini gizleyeblrsn ayrıca bacakalrın çok zayf olmadığı için koyu renk taytlar tercih edeblrsn

cnm ben yanlş yazmşm pardon üst bednn ölçüleri alt bedenn ölçülerine göre büyük olunca tam ters yazmşm ama doğru anladım... göğüsten dolayı sanırım biraz da bel var.. far çok fazla değil o zmn..
cnm dar açık renklr giyersen alta, üzerine oturduğu için alt tarafını ortaya çıkarrsn.. (üzerine oturunca var olan kalçanı bacaklarını göstermk daha da orayı ön plana çıkarr ve zayf görnmz) üstüünde sadece bel kısmını zayf göstercek giysilerele orantı kurablrsn.. blazer ceketler giyerek belini biraz daha kavisli gösterrsn cnm.. üstte koyu renklrr terch edeblrsn.. koyu renkten kastım illa siyah değil. herkes hep siyaha hücum edio bu durumlarda siyaha alternatif olarak..Lacivert, füme, gri,koyu bordo, koyu indigo,saks,petrol mavileri gibi renkleri deneyebilirsn cnm cnm alta oturan pantolonlar giy üste de blazer ceketler.. göğüs altından bolaran üstler giyeblrsn.. ya da beline korse takarak üste de alta da dar oturan giysler giyeblrsn cnm... cnmm saçın kıvrcksa saçına önce düz fön çek sonra krepe yap. ya da saçlarınn kıvırcıklığı düzgünse yukarıdan tutturp kabartablrsn yine..

merhaba cnm hoş geldn armutlara her zaman söyledğm gibi üzerinize oturan vücut hatlarınzı kavrayan herşey yakışr (tabi göbüş yoksa) cnm dar paça oturan jeanleri rahatlkla giyeblrsnz.. yüksek bel patonlonlarda güzel olur cnm... Etek olarak pilili değil kloş ya da dar etekleri seçmelisin. Pilili etekler, seni olduğundan kilolu gösterir. Kaçınman gerekenler ise iri desenli kıyafetler, beyaz renk ve jarse kumaşlar.Unutmayın, bol kesimli giysiler sizi daha da hımbıl gösterir. Mutlaka gerekli olanlar: Üzerinize oturan bir palto, korse seklindeki üstlerÜzerinize oturan tok kumaşlar daha şık durur. Özellikle çok yüksek topuklu çizme ve ayakkabılar, size uygundur. buğday tenli sarı saçlı olduğuna göre En uygun renkler:Toz pembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili kullanmaman gereken renklr de elektrik mavisi ve koyu kırmızı yüzünüze yakın kullanmanız halinde çok sert bir etki yaratır.

Giyim durumu: kapalıyim

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: oval

Beden: 42

Boy: 163

Vucut tipi: dikdortgen

Ten rengi: bugday

Mesleğinizi: ev hanimi

selam canim ben guzel giyinmesini beceremeyen zevksiz biriyim. 3 yillik evli ve 1 asinda kizim var; gerçek kilom 57 ama ben suan 68 kiloyum 11 kilo fazlam var malesef :26:. klasikk giyinen biriym, hiç çanta ayakkabi tutkum olmadi; oyle insanlarada çok ozenirim. Spor giyinmek havali giyinmek iterim ama beceremiyorum. tesetturluyum bu arada. sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…