Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Canım merhaba öncelikle vakit ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Yalnız şunu düzeltmek isterim ki belimin ince olmamasından şikayetciyim yani belim kalın. Bu arada yakın zamanda bir devlet kurumu için mülakata gideceğim Allah kısmet ederse. Nasıl giyinmemi önerirsin. Diğer önerilerini dikkate alacağım. Saçlarım uzun ve yüzüm yuvarlak. Saç önerilerini de bekliyorum. Tekrar teşekkür ederim.

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

açığım

saç rengi:koyu kumral-kestanbe gibi bir şey doğal rengi

yüz tipival

beden:36

boy:1.70

vücut tipimuzlarım geniş ama erkek gibi değil güzel yani,belim ince,kalçam omuzlarımla orantılı

ten rengi:sarı-beyaz açık bir tenim var

mesleğim:öğrenciyim öğretmenlik okuyorum

19 yaşındayım şık olmaktan hoşlanıyorum genellikle her rengi kaldıran bir yüzüm var göz rengi önemli mi bilmiyorum kara gözlüyüm takı takmaktan hoşlanıyorum küpe takmadan dışarı çıkmam
kıyafet almaktan çok hoşlanıyorum bir de bilmenizi istiyorum genelde penye türü şeyler giymem çok şık kaliteli göründüğünü düşünmüyorum giyersem penye falan ince ve kaliteli olanları giymeyi tercih ediyorum...gömlek şifon tarzı şeyleri seviyorum,renkli pantolon giymeyi de seviyorum ama tam bir tarzım olduğu söylenemez etrafımda şık-kokoş olarak bilinirim ama daha tarzlı olmak istiyorum

bana da yardımcı olursanız sevinirim... başka sorular sorabilirsiniz yeter ki bana yardımcı olun bir tarzımı bulayımmm

Son düzenleme:
vucut tıpıyle ılgılı resımlerı eklemenız cok ıyı olmus cok tesekkurler :)) ya ben sanırım kum saattının bıraz ayva gobeklı olanındanım :)

cnm yanlş okumuş olablrm belninn ince gözükmesini istiosan cnm blazer ceket tarzı gibi üzerine ceketler vs. terch et.. gireceğin kurumun kıyafet yönetmeliğine uyar mı bilmiyorum ama şunlara bir bak cnm

cnm saçlarına katlar perçemler attıraracak yüzünün yuvarlaklığna hareket katablrsn

cnm yanlş okumuş olablrm belninn ince gözükmesini istiosan cnm blazer ceket tarzı gibi üzerine ceketler vs. terch et.. gireceğin kurumun kıyafet yönetmeliğine uyar mı bilmiyorum ama şunlara bir bak cnm
Eki Görüntüle 338655 Eki Görüntüle 338653 Eki Görüntüle 338652 Eki Görüntüle 338651 Eki Görüntüle 338650 Eki Görüntüle 338654

cnm saçlarına katlar perçemler attıraracak yüzünün yuvarlaklığna hareket katablrsn

Eki Görüntüle 338655 Eki Görüntüle 338653 Eki Görüntüle 338652 Eki Görüntüle 338651 Eki Görüntüle 338650 Eki Görüntüle 338654

giyim durumu: acik

sac rengirta kumral

yüz tipi:yuvarlak

beden:34-36

boy:171

vucut tipi:ince,87-57-89

ten rengi:bugday

meslek:öğrenci

e çevrende
cnm seni hiç görmedğm tanımadğm için bu soruya istedğin cvbı vermm çok zor.. şöyle söyliym.. modann dışına çıkmadan kendine yakştrdğn birazz daha marjinal şeyler giyerek tarzını bulablrsn... tarz zamanla oluşucak bişi.. yaşnn daha çok gençç.. üzerine en çok yakştrdğn modellere değişik aksesuarlar ekleyerek farklı olablrsn.. :44: saç rengini değiştr.. zıt renkleri kombinleyeblrsn.. mesela magente kırmızısı bi elbiseye zümrüt yeşili çanta ayakkabı vs. ekleyerek

Giyim durumu: Açık(mini etek,şort ve taytlı kombin seviorum:)

Saç rengi: kızıl(önleri uzun arkası kısalan feriha modeli)

Yüz tipi: oval

Beden: 38

Boy: 1.63

Vucut tipi: elma

Ten rengi: beyaz(yanaklarım pembe)

Mesleğinizi: üniversite öğrencisiyim(yaş 20)

merhabalar.öncelikle tüm msjlarla ilgilenip uzun uzun cevap yazmanız çok hoşuma gitti.ben vücudumun üst kısmından şikayetçiyim bel kıvrımım yok ve kilolarım göbek ve yanlarda toplanmış vaziyette.göğüslerimde iri.omuzlarım dar,kollarım ince.kalça basende sorun yok ve bacaklarımdan gayet memnunum.spora başlıycam inşallah.genel olarak kot-sweat,tayt-gömlek,mini etek,şort giyiniyorum.yüksel bel etek ve yüksel bel pantolon almayı düşünüyorum fotoğraflarla fikir verebilirmisiniz nasıl kombinlendiğini?topuklu ayakkabı giymeyi seviyorum.peki daha uzun görünmek için nasıl kıyafetler tercih etmeliyim?uzun çizme ve bihter tarzı bilekte biten topukluların kısa gösterdiği söyleniyor doğru mudur?aynı şekilde tek renk yüksek bel etekler çok hoşuma gidiyor sizce kısa boylulara yakışır mı?benim tenime hangi renk kıyafetler gider?yeşil küçük gözleri önplana çıkarmak için nasıl makyaj yapılmalı?şimdiden teşekkürler

Merhaba. Benim danışmak istediğim şey şu; Nisan ayında yemekli bir düğüne katılmam gerekiyor. Annem tarafından akrabam oldukları için kesinlikle özensiz veya yabancının düğününe gidermiş gibi sıradan giyinip gidemem. Bir bebeğim var ve emziriyorum. Orada da zaman zaman emzirmem gerekecek. Seçeceğim kıyafetin emzirmeye de elverişli olması gerekiyor ve kilolu da olduğumdan seçeneklerim çok daralıyor. Özenli ve şık olayım derken, yanlış seçimlerle kendimi komik duruma da düşürmek istemiyorum. Nasıl bir kıyafet giymeliyim lütfen yardımcı olur musunuz?

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: Koyu kestane

Yüz tipi: Oval

Beden: 42/44

Boy: 150

Vucut tipi: Elma sanırım (kollarımın üst kısmı kalın,göğüslerim büyük değil, karın bölgem geniş)

Ten rengi: Beyaz ama peynir gibi bembeyaz değil. Çok açık bir ten rengim var ama dediğim gibi peynir beyazı değilim. Sarı beyaz mı desem bilemedim :)

cnm senn problemn üst bedennle.. alt bedenine problemsz herşeyi giyeblrsn fakat üst bedennde dikkat etmen gereken noktalar var. enine çizgili üstleri terch etme.. Omuzların darmş, reglan kollu kıyafetler giyme. Omuz başlarını ortaya çıkaran, derin kol oyuğu olan giysiler omuzları daha geniş gösterir.
boyunu uzatmak için yüksek ve ince topuk vücudunuzda dengesizlik yaratır, eğri ve kambur bir görünüm verir. 5-6 cm.lik bir yükseklik yeterlidir. mini,etek short vs. giymeyi seviyorum dedn.. şu tarz kombinler yaparsan üst bedennini kamufle edersn

yüksek bel kombinler

Eki Görüntüle 339132

cnm makyaj iiçin
Yeşilin açık tonları ile saman sarısı, kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi.

Eğer beliniz ince bir yapıya sahip değilse bakışları başka noktalara çekin. Omuzunuzda kullanacağınız vatkalar veya boynunuzda taşıyacağınız şık bir kolye dikkatleri başka noktalara çekecektir. Bacak ve bel kısmı daha sade modeller de kurtarıcınız olacaktır. Drapeli, fırfırlı ve kıvrımlı abiye modellerinden uzak durmanızda yarar var.Abiye elbise modellerinde göbek saklamanın en mantıklı yolu, bel hizasına inmeden genişleyen modelleri tercih etmektir. Ayrıca bedeninizi saran abiye modellerinden de uzak durmakta yarar olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu tarz elbise modellerinden hoşlanmıyor ama göbeğinizi gizlemek istiyorsanız bir korse yardımıyla bunu rahatça yapabilirsiniz. Koyu renkleri terch edin.. siyah rengin abiyede asla modası geçmez ve bir kaç beden zayf görünmek isteyenler için kurtarıcı.. seçeceğinz elbise çok kabarık olmamalı.....En az 7-8 cm topuklu bir ayakkabı terch edin.. dolgu topuktan ve bilekten bağlamalı ayakkabılardan uzak durun. bebeğnizi kolay emzirmek için de elbisenz yandan fermuarlı olablr ya da omuzdan açılan bir elbisede olablr.. içinize de emzirme sütyenleri oluyor ya onlardan giyin iç çamaşır olarak.. makyaj ve saç içinde kendinizi iyi bir kuaföre emanet edin..

slm öncelikle çok hoş bi konu olmuş, tşk ederm.. benim de sizin fikirlerinize ihtiyacm var.. kapalıyım. 23 yaş, 1.58 boy.. bedenim 40-42 hatta bazen 44 beyaz tenliyim vücut tipim arrmut.. kalça basen problemim var.. spor şık sviyorm. yeni bi kot pantolon aldım tayt tipi, ama kalçamı kamufle ederek giyinirm.. sizden kumaş ve kot pantolon bi de diz boyu etek-çizme kombini hakkında yardım istiyorm.. şimdiden tşk ederm

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

merhaba bende resmımı ekledım boy 1 65 kg 60 38 bedenım sac rengım kendı rengı kahve boya yok beyaz tenlıyım:))calısmıyorum bende merak ettım soyleceklerınızı tesekkurler:)) bu arada bır rıcam olacak vucut tıpımı bılmıyorum olculerım 95 75 95 omuzlarım bıraz genıs ters ucgen olabılır mı acaba :)) cevabını sabırsızlıkla beklıyorum cookk tesekkurler

Son düzenleme:
Giyim durumu: Açık

Saç rengi: siyahtı aktı biraz:)

Yüz tipi: oval

Beden: 34-36

Boy: 1.63

Vucut tipi: kum saati

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: üni öğrencisi
böle bişeym tatlım:):):)

merhaba cnm

belin 10 cm daha ince olsaydı kum saati olurdun Elmayla kum saati karışımısın brazck
Cnm senn belini biraz daha ince göstercek giysler terch etmn lazım.. o zmn vücudunda ki orantıyı kurucaksn.. beline kalın kemerler takarak, çok aşırı desenli,enine çizgili, çok açık renkli üstlerden kaçınarak belini biraz ince göstereblrsn ayrıca vücudunda en çok beğendğn yerini ön plana çıkararak belinde ki dikkati başka bölgene kaydrablrsn.. omuzlarım genş dedin.. o zmn vatkalı ceketlerden kesinlikle uzak durun. Bunun yerine ince kaşmir hırkalarla siluetinizi yumuşatabilirsiniz. Ayrıca iç çamaşırı seçimine dikkat edin, üst kısmınıza uygun kaliteli sutyenler kullanın. Dikkati omuzlarınızdan uzaklaştırmak için uzun küpeler, uçuşan şallar ve şapka gibi aksesuvarlardan yardım alabilirsiniz. Uzak durmanız gereken tek aksesuar ise postacı çantaları! Geniş omuzlarınızı bir dezavantaj değil de avantaj olarak kullanmak için de halter kesimli atlet ve bluzlar imdadınıza yetişebilir. Vücut proporsiyonlarınızı dengelemek için kullanacağınız bir diğer yöntem de belinizi vurgulayarak bir kum saati görünümü yaratmak. Bu konuda da özellikle kalın kemerlerden yardım alabilirsiniz yukardada dedğim gibi. Son olarak geniş omuzlar doğal olarak maskülen bir etki yarattığı için erkeksi pantolon-ceket ya da jean-tişört kombinasyonları yerine etek-bluzları ya da elbiseleri kullanarak daha feminen bir hava yaratabilirsiniz. boyunuzu biraz daha uzun göstermk istyorsanz topuklu ayakkabılarınızın sayısını arttrn.. tek renk giyinerek bütünlk oluşturun.. eğer belinize kemer takacksanz kemrn de giysyle aynı renk olmasına özen göstermelsnz uzun kolyelerden yararlanablrsnz.. boyuna çizgili kumaşlar hem zayf en uzun gösterr Normal bir vücuda sahpsnz.. çok küçük uygulamalrla orantılı ve ideal bi görünüme sahp olablrsnz.

beyaz tene gül kurusu ruj,eğer saçlar koyu kahveyse kırmızı ruju da çok yakştrıyorum.. far renkleriembe, gri,yeşl,mavi mor,kahve.. rimel:kahve,siyah..allıkta şeftali,kayısı tonları

giyim durumu: acik

sac rengirta kumral

yüz tipi:yuvarlak

beden:34-36

boy:171

vucut tipi:ince,87-57-89

ten rengi:bugday

meslek:öğrenci

cnm görmemşm kusura bakma
cnm fiziğin gayet yernde sana herşey yakışır.. vüzudunda rahatsz olduğun bi yer olsaydı zaten belrtrdn.. kum saatisn anladğm kadaryla.. cnm kum saati vücut tipine sahip olanlara en çok kalem etekleri yakştryorum yüksek bel düşük bel hepsi yaşır.. belnz ince olduğu için vücut hatlarını rahatlkla sergleyebleceğn giysileri çeknmeden giyeblrsn.. boyunda gayet iyi cnn neyi çekiosa giyeblrsn makyaj renkleri olarakta buğday ten rengine en iyi yakışan yeşil ve kahve tonları.. fakat göz makyajında göz rengini dikkate almalısın.. gözlerini kahverengi olarak kabul edersek, sıcak renkler gözlerinizin kahverengini ortaya çıkaracaktır bunlar; altın, kum, kahverengi, krem ve yeşilin değişik tonlarıdır. allık olarak Kişisel olarak çok sevdiğim buğday ten için ..pembe ve fuşya rengi allıkları öneririm. Hatta içinde pırıltılar bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…