Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

teşekkürler canm :)

Kızlar

vücut tipinizi belirtmeyi unutmayın!!!! Eğer bilmiyorsanız burdan bakın en çok hangisine benziyorsunuz

Makyaj önerisi almak isteyenlerde göz regini belirtmeyi unutmasın yaşınızı da belirtebilirsnz

Giyim durum: Açık
Saç Rengi: Kahve
Beden: Alt 38, Üst 40
Boy:166 cm
Kilo: 59
Vücut tipi: Ters Üçgen, Kemikli bir yapım var.
Ten Rengi: Beyaz
Meslek: Şimdilik işsizim
Göz Rengi: Açık Kahve bal arası

Canım ben omuzlarımın genişliğinden ve belimin ince olmamasından şikayetçiyim. Bacak boyum da çok uzun değil. Kalçam da küçük sayılır üst tarafıma göre. Önerilerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Giyim durumu: kapalıyim

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: oval

Beden: 42

Boy: 163

Vucut tipi: armut

Ten rengi: bugday

Mesleğinizi: ev hanimi

selam canim ben guzel giyinmesini beceremeyen zevksiz biriyim. 3 yillik evli ve 1 asinda kizim var; gerçek kilom 57 ama ben suan 68 kiloyum 11 kilo fazlam var malesef . klasikk giyinen biriym, hiç çanta ayakkabi tutkum olmadi; oyle insanlarada çok ozenirim. Spor giyinmek havali giyinmek isterim ama beceremiyorum. tesetturluyum bu arada. sevgilerimle...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim arkadaşım

Saç rengi: siyah

Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 65 kiloyum kilomu gostermemm kesinlikle kimse inanmiyor
Boy: 163

Vucut tipi: kum saati desek tam deil ama bel ince gogusler dolgun kalca var
Ten rengi:bugday

Mesleğinizi: anneyim :))

bende kapaliyim

Son düzenleme:
Bütün sitedekiler buğday tenli mi ya Ben de vücut tipimi öğrendim kum saati...Geniş omuz ince bel ve çok dar olmayan ortalama basenler..

Giyim durumu: Açık yada, kapalı

Saç rengi: belirtiniz

Yüz tipi: belirtiniz

Beden: belirtiniz

Boy: belirtiniz

Vucut tipi: belirtiniz

Ten rengi: belirtiniz

Mesleğinizi: belirtinz

cok merak ettim bende gercekten ne diyeceginizi, sanirim net de ilk ve tek kendine munhasir bir konu olmus , ayrica simdiden tesekkur ediyorum

giyim durumu : acik

sac rengi : orta kahve

yuz tipi : yuvarlak

beden : 36-38

boy : 1. 74

vucut tipi : ince , duzgun .

ten rengi : fair diyorlar ama turkcesi nedir tam bilemedim, acik renk diyim.

meslek : ic mimar

ok beden tipi sekilleri varmis yukarda, sanirim kum saatiyim , yani hersey dengede duruyor bilemedim

Son düzenleme:

Merhaba hoşgeldiniz
Belinz kalça ve göğüse göre inceyse kum saatisinzdr
ewet fair sarışınmsı kumrall açık ten ewet.....
Belinizin inceliğini ortaya çıkaracak giysiler her zaman için daha uygundur. Bu yüzden genelde iki parça giyinmeye özen gösterin. Bazı elbiseler beli düz indiğinden bel kıvrımınızı ortaya çıkarmayabilir. Pantolonlar, etekler ve üstüne dar bluzlar sizin için oldukça uygun. Üstünüze oturan ceketler ve elbiselerle belinizi ortaya çıkarın. Daha uzun, tek düğmeli bir ceket üzerinizde adeta akacaktır. Önleri düz, yandan fermuarlı, sade çizgilere sahip, dar pantolonları da tercih edeblrsnz. V yakalı üstler size yakışacaktır..Göğsünüz büyükse, bu bölgede göz alacak işlemeli, pırıltılı şeyler olmalı. saç ve ten renginize uygun renklerYeşilin açık tonları ile saman sarısı, kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi. kaçınmanz gereken renkler deToprak sarısı ve haki -yüzünüze yakın kullanmanız halinde- teninizdeki ışıltıyı alır.
Yüzünüzün yuvarlaklığını inceltmek istiyorsanız saçınızın volümünü yüksek tutacak modelleri tercih etmelisiniz. Yüzünüzün hatlarına göre öne doğru kesilmiş tutamlarda yüzünüzü biraz olsun inceltecektir. katlarla perçemlerle yüzünüzü hareketlendireblrsnz.. cameron Diaz da yuvarlak bir yüze sahip

Hoşgeldnz...
siz o zaman kum saatinn birazck kilo almş halisnz kilonuzu göstermemenz güzel herkesn vücut yapısı kemk yapısı bir olmaz o yüzden olduğunz kilodan biraz aşağıda görünüyor olablrsnz.. keşke yaşınızı da yazsaydınz..kapalıyım dediğinz için ise resimli örnekler vermk istyorum.. Eki Görüntüle 338066

Giyim durumu: Açık

Saç rengi:sarışınım

Yüz tipi: hafif uzun

Beden: 34 xs

Boy: 164

Vucut tipi: üst bedenim ince ancak bacaklarım göreceli olarak kalın

Ten rengi: buğday

Mesleğinizi:öğrenci

giyim konusunda yardımlarını önerilerini bekliyorum canım teşekkürler şimdiden

Eki Görüntüle 338074
ayrıca genelde koyu tonları terch edin giysi seçimnzde birde az da olsa topuklu olsun ayakkabılarınz.. Giydğnz içi çamaşrları korseli olsun.. bir de çok büyük çantatalar takılar kullanmayın,,,,, enine çizgili detaylardan da uzak durun

cnm mrb.. kendini güzel anlatmşsn da fakat bir de vücut tipini versen ... Eki Görüntüle 338079
armut elma kumsaati dikdörtgen

cnm mrb... öyle düşünme... önce spora başla... cnm giyim stilini değştrmeye bi an önce karar ver ve uygula..
giydğn ayakkabılar topuklu olsun... enine detaylardan uzak dur... sana örnek kombnler vereym tatlım bir an önce giyim stilini değiştr
Eki Görüntüle 338086

yaşını bilmiyorum ama biraz daha spor,renki, genç giyinmeyi dene

cnm bacak boyunu uzatmak için şunları önereblrm; mini giyiyorsan eğer şunu unutma ! etek boyu kısaldkça boyun uzun gözükür! tepeden tırnağa tek renk giyinerek bacak boyunu uzun gösterrsn. göğüs altından dik inen roma tipi elbselerde boyunu uzun gösterr. Yani robadan kesmli elbseler sana bu konudan yardmcı olur. yüksek bel etek ve pantolonlarda bacak boyunu uzun göstermene yardımcı olur. Göğüs altına takacağın bi kemerde bu konuda sana yardımcı olucaktr. Bu konuda sana en çok yardımcı olacak şey "topuklu ayakkabı" dolgu topuk yerine kalem topukları terch et ayrıca bilekten bağlı ayakkabılar kesnllkle senn için uygun değil! asla bilekten bağlamalı bi ayakkkabı giyme!Belinn ince olmasından şikayetçi olma bence bi baynn belinn ince olması bir avantajdır eğer ince ama kavis yok diyorsan blazer ceketler tam sana göre omuzların genş olduğu için straplez modelleri rahatlkla giyeblrsn. yarasa kollu giyslerden vatkalı giysilerden omuzlarında ağır detaylar bulunan giyslerden uzak dur!
bal rengi göze giden renklerkahverengi,kayısı,mor,erk rengi, koyu bej,orman yeşili,altın ıhlamur yeşili,çok açık yeşil,parlak mor

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: Siyah kendi doğal rengi

Yüz tipi: Uzun ama küçük

Beden: 40

Boy: 1.48

Vucut tipi: Armut

Ten rengi: Beyaz

Mesleğinizi: Öğrenci

Not : Boydan ve bedenden anlaşılacağı üzere maalesef kiloluyum,insanın hem minyon hem kilolu olması çok kötü Zayıf olsam ne hoş kombinler yapar giyer çıkar gezerdim diyorum ama kilo problemi olunca öyle herşeyi giyemiyorum doğal olarak :) Birde çocuksu bi görünüme sahibim ama ben bundan çok memnunum.Renkli giyinmeyi çok severim.Kendimin farkındayım nasıl giyineceğimi az çok biliyorum ama kafama takılan şeyler var.
Örneğin ; Ben hep normal paça normal bel kot giyerdim yani insanlar beni öyle görmeye alışkındı.Bir keresinde strech kot ve üstünde uzun gömlek giymiştim herkes lal hep dar paça kot giymelisin inanılmaz güzel olmuş falan dedi ama gel gelelim üst bacakların kalınlığından ve kalçamı örtmek durumunda olduğumdan benim uzun şeyler giymem gerekli..Uzun giyersemde boyu daha mı aşağıya çekmiş oluyorum diye teredütte kalıyorum.Hem uzun hem zayıf gözükmek için nasıl giyinmek gerekli ? Benim giyim tarzımı herkes çok beğenir farklı şeyler bulup denemeyi severim,güzel kombinler yaparım ama amalar var işte ne kadar doğru bilemiyorum.Düşük bel pantolon giyemiyorum zaten yan taraflarım çok çıkıyor düşük bel giyince,genelde normal bel normal paça kot giyerim üstüne oduncu gömlek,renkli çiçekli gömlekler yada polo yaka t-shırtler.Polo yaka t-shırtün yakıştığını herkes söyle daha ince duruyosun derler bende kendimi çok mutlu hissediyorum o şekilde.Ama bazen klasik giyinmek istiyorum.Altı dar üstü bol giyinmek istiyorum ama boy sorunu çıkıyor ortaya.Önerilerinizi bekliyorum ? Çok uzun oldu kusura bakmayın :) İYi günler. :))))))

Son düzenleme:

cnm ewet dar paça dar oturan jeanler yakışır ama senn de dediğin gibi üzerne tunik tarzı üstler giyerek kullanrsan rahatsz olduğun belinn çıkıklığını gizleyeblrsn.. çok uzun üstler giyme tabi kalçanın haff örtsün hatta tam örtmesede olur.. o kadar uzunluktan bişi olmaz cnm.. mesela şu boy da üstler (sadece boyunu göstermk için örnek veriyorum)

bu kadar uzunlukta üstleri terch edeblrsn.. biraz daha da uzun olablr.. ama popoyu fazla geçmesn... Cnm ayrıca jeanlerini koyu renk seç!Altı dar üstü bol giyeblrsn boy sorunu için de topuk lu ayakkabılar çizmeler her zmn topuklu ayakkabı terch et.. boyuna çizgili detayları olan giysiler terch et cnm.. üstlerni V yakalı terch edeblrs.. V yakalar seni daha zarf ve boylu gösterr.
giydğn giysiler tek renk olursa boy konusunda sana yardmcı olur.. etek giyorsanız kısa minileri terch edn.. unutmayın etek boyu ne kadar kısa olursa bacak boyu o kadar uzun görünür! yalnz eteklernz çok kabark,pilili olmasın.. biraz daaha düz eteklerden yaana kullann tercihinizi..makyajSiyah goz kalemi,gri far ve pembe-kehribar tonlarinda ruj ve allik!

Evet anladı uzunluğun ne kadar ölçüde olacağını kalçayı yarım örten gömlekler bu durumda daha ideal benim için (Y) Fotoğraftadaki detayı çok iyi anladım merak etmeyin :) Jeanlri koyu renk seçiyorum genelde açık renk kot sevmiyorum zaten ama şuan çıkan renkli kotlar çok hoşuma gidiyor ama alamadım zaten maddi imkansızlıklardan dolayı :) Genelde kiremit,kahve tonları,siyah,ve koyu mavi kot renklerini tercih ediyorum.Maalesef çizmem yok Geçen sene alma imkanım vardı ama almadım büyük pişmanlık yaşadım,kışın kullanabileceğim sütlü kahve botum var artık onunla idare ediyorum.Enine çizgili giymiyorum zaten hiçbir zaman.Evet V yakalı üstlerin boylu ve daha iyi gösterdiğini biliyorum ve birçok v yakalı şey almıştım :) Topuklu ayakkabı giyemiyorum hiç giymedim zaten ayakkabı bulmakta çok zorluk çekiyorum 35.5 ayak numaram.Teşekkür ederim ilgi alakanıza bir kaç ufak sorum daha olacak şimdi aklıma geldi.

- Ben geçen sene bir çok kot aldım yeni giydiğimde üzerine düşen t-shırtlerimin delindğin farkettim yani tam düğme kısmına gelen sweatlerim delik deşik olmuştu kime anlatsam şok oluyordu yeni birşey giyiyordum 2 dakika sonra yine aynı olay bakıyordum delinmiş çareyi evdeki tüm pantolonların düğmelerini bantlamakta buldum ama pek işe yaramadı.Hiç böyle birşey yaşadınız mı gördünüz mü,hala korkarım yeni bir kot sweat aldığımda acaba düğmesi t-shırtlerimi deler mi diye bu durumdan çok müzdarbim açıkcası.
- Birde babeti çok kullanmak istiyorum.Babet giydiğim zaman yine dar paça giyinmem gerek sanırım doğru mu :) :) :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…