merhaba cnm hoş geldnarmutlara her zaman söyledğm gibi üzerinize oturan vücut hatlarınzı kavrayan herşey yakışr (tabi göbüş yoksa ) cnm dar paça oturan jeanleri rahatlkla giyeblrsnz.. yüksek bel patonlonlarda güzel olur cnm... Etek olarak pilili değil kloş ya da dar etekleri seçmelisin. Pilili etekler, seni olduğundan kilolu gösterir. Kaçınman gerekenler ise iri desenli kıyafetler, beyaz renk ve jarse kumaşlar.Unutmayın, bol kesimli giysiler sizi daha da hımbıl gösterir. Mutlaka gerekli olanlar: Üzerinize oturan bir palto, korse seklindeki üstler Üzerinize oturan tok kumaşlar daha şık durur. Özellikle çok yüksek topuklu çizme ve ayakkabılar, size uygundur. buğday tenli sarı saçlı olduğuna göre En uygun renkler:Toz pembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili kullanmaman gereken renklr de elektrik mavisi ve koyu kırmızı yüzünüze yakın kullanmanız halinde çok sert bir etki yaratır.
biraz boy problemnz var.. o yüzden giydğnz giysiler asla vücudunuzu sarmamalı: Streç kumaşlara veda edin! Vücuda yapışmayan, uçuşan kumaşlar ideal! Daha çok tek renk ve koyu tonlar kullanın. Minik desen seçin. enine detayı olan giysilerden uzak durun.. çok büyük aksesuarlardan kaba kumşlardan yapılmş giyslerden uzak durun.. baştan aşağı tek renk giyerekte bütünlük oluşturup daha uzun gözükeblrsnz.. az da olsa topuğu olan ayakkabılar terch edin. daima dik oturun dik yürüyün. mini giymeyi seviyorsunuz bu güzel... miniler sizi daha uzun gösterr.. ama mini eklernzn altına bilekten bağlı ayakkabılar hiç giymeym. aksi halde bacak boyunuzu keser ve olduğunzdan daha tıknaz ve kısa gözükürsünz.. V yakalarıda seviyorum demşsnz o da çok güzezl.. v yakalarda uzun boylu gözükmek için bi detayGöğüsleriniz vücudunuza göre büyükmüş.. Göğüs fırfırı ve fiyongu olan modellerden uzak durun. V yakalı elbise size çok yakışır. Gözlernz yeşil şanslısnz Yesil gozlere en cok toprak tonlarindaki farlari, siyah-gri farlarla yapilmis dumanli goz makyajini ve gozu cevreleyen siyah veya kahverengi goz kalemini yakistiriyorum..Yesil gozlerinizin rengini daha da ortaya cikarmak icin goz kapaklarinin ustune uyguladiginiz fari aplikatorle ince bir cizgi halinde gozlerinizin hemen altina uygulayin {siyah goz kaleminden sonra} Bu uygulama hem goz makyajina butunluk sagliyor hem de gozlere derinlik veriyor.. ayrıca mürdüm rengi rimellerde kullanabrsnz
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
cok merak ettim bende gercekten ne diyeceginizi, sanirim net de ilk ve tek kendine munhasir bir konu olmus , ayrica simdiden tesekkur ediyorum
giyim durumu : acik
sac rengi : orta kahve
yuz tipi : yuvarlak
beden : 36-38
boy : 1. 74
vucut tipi : ince , duzgun .
ten rengi : fair diyorlar ama turkcesi nedir tam bilemedim, acik renk diyim.
meslek : ic mimar
ok beden tipi sekilleri varmis yukarda, sanirim kum saatiyim , yani hersey dengede duruyor bilemedim
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 65 kiloyum kilomu gostermemm kesinlikle kimse inanmiyor
Boy: 163
Vucut tipi: kum saati desek tam deil ama bel ince gogusler dolgun kalca var
Ten rengi:bugday
Mesleğinizi: anneyim :))
bende kapaliyim
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 65 kiloyum kilomu gostermemm kesinlikle kimse inanmiyor
Vucut tipi: kum saati desek tam deil ama bel ince gogusler dolgun kalca var
Ten rengi:bugday
Mesleğinizi: anneyim :))
bende kapaliyim
cnm mrb.. kendini güzel anlatmşsn da fakat bir de vücut tipini versen ... Eki Görüntüle 338079Giyim durumu: Açık
Saç rengi:sarışınım
Yüz tipi: hafif uzun
Beden: 34 xs
Boy: 164
Vucut tipi: üst bedenim ince ancak bacaklarım göreceli olarak kalın
Ten rengi: buğday
Mesleğinizi:öğrenci
giyim konusunda yardımlarını önerilerini bekliyorum canımteşekkürler şimdiden
cnm mrb... öyle düşünme... önce spora başla... cnm giyim stilini değştrmeye bi an önce karar ver ve uygula..Giyim durumu: kapalıyim
Yüz tipi: oval
Beden: 42
Vucut tipi: armut
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: ev hanimi
selam canim ben guzel giyinmesini beceremeyen zevksiz biriyim. 3 yillik evli ve 1 asinda kizim var; gerçek kilom 57 ama ben suan 68 kiloyum 11 kilo fazlam var malesef . klasikk giyinen biriym, hiç çanta ayakkabi tutkum olmadi; oyle insanlarada çok ozenirim. Spor giyinmek havali giyinmek isterim ama beceremiyorum. tesetturluyum bu arada. sevgilerimle...
Giyim durum: Açık
Saç Rengi: Kahve
Beden: Alt 38, Üst 40
Boy:166 cm
Kilo: 59
Vücut tipi: Ters Üçgen, Kemikli bir yapım var.
Ten Rengi: Beyaz
Meslek: Şimdilik işsizim
Göz Rengi: Açık Kahve bal arası
Canım ben omuzlarımın genişliğinden ve belimin ince olmamasından şikayetçiyim. Bacak boyum da çok uzun değil. Kalçam da küçük sayılır üst tarafıma göre. Önerilerini bekliyorum.
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Siyah kendi doğal rengi
Yüz tipi: Uzun ama küçük
Beden: 40
Boy: 1.48
Vucut tipi: Armut
Ten rengi: Beyaz
Mesleğinizi: Öğrenci
Not : Boydan ve bedenden anlaşılacağı üzere maalesef kiloluyum,insanın hem minyon hem kilolu olması çok kötüZayıf olsam ne hoş kombinler yapar giyer çıkar gezerdim diyorum ama kilo problemi olunca öyle herşeyi giyemiyorum doğal olarak :) Birde çocuksu bi görünüme sahibim ama ben bundan çok memnunum.Renkli giyinmeyi çok severim.Kendimin farkındayım nasıl giyineceğimi az çok biliyorum ama kafama takılan şeyler var.
Örneğin ; Ben hep normal paça normal bel kot giyerdim yani insanlar beni öyle görmeye alışkındı.Bir keresinde strech kot ve üstünde uzun gömlek giymiştim herkes lal hep dar paça kot giymelisin inanılmaz güzel olmuş falan dedi ama gel gelelim üst bacakların kalınlığından ve kalçamı örtmek durumunda olduğumdan benim uzun şeyler giymem gerekli..Uzun giyersemde boyu daha mı aşağıya çekmiş oluyorum diye teredütte kalıyorum.Hem uzun hem zayıf gözükmek için nasıl giyinmek gerekli ? Benim giyim tarzımı herkes çok beğenir farklı şeyler bulup denemeyi severim,güzel kombinler yaparım ama amalar var işte ne kadar doğru bilemiyorum.Düşük bel pantolon giyemiyorum zaten yan taraflarım çok çıkıyor düşük bel giyince,genelde normal bel normal paça kot giyerim üstüne oduncu gömlek,renkli çiçekli gömlekler yada polo yaka t-shırtler.Polo yaka t-shırtün yakıştığını herkes söyle daha ince duruyosun derler bende kendimi çok mutlu hissediyorum o şekilde.Ama bazen klasik giyinmek istiyorum.Altı dar üstü bol giyinmek istiyorum ama boy sorunu çıkıyor ortaya.Önerilerinizi bekliyorum ? Çok uzun oldu kusura bakmayın :) İYi günler. :))))))
cnm ewet dar paça dar oturan jeanler yakışır ama senn de dediğin gibi üzerne tunik tarzı üstler giyerek kullanrsan rahatsz olduğun belinn çıkıklığını gizleyeblrsn.. çok uzun üstler giyme tabi kalçanın haff örtsün hatta tam örtmesede olur.. o kadar uzunluktan bişi olmaz cnm.. mesela şu boy da üstler (sadece boyunu göstermk için örnek veriyorum)
Eki Görüntüle 338431
bu kadar uzunlukta üstleri terch edeblrsn.. biraz daha da uzun olablr.. ama popoyu fazla geçmesn... Cnm ayrıca jeanlerini koyu renk seç!Altı dar üstü bol giyeblrsn boy sorunu için de topuk lu ayakkabılar çizmeler her zmn topuklu ayakkabı terch et.. boyuna çizgili detayları olan giysiler terch et cnm.. üstlerni V yakalı terch edeblrs.. V yakalar seni daha zarf ve boylu gösterr.
giydğn giysiler tek renk olursa boy konusunda sana yardmcı olur.. etek giyorsanız kısa minileri terch edn.. unutmayın etek boyu ne kadar kısa olursa bacak boyu o kadar uzun görünür!yalnz eteklernz çok kabark,pilili olmasın.. biraz daaha düz eteklerden yaana kullann tercihinizi.. makyaj Siyah goz kalemi,gri far ve pembe-kehribar tonlarinda ruj ve allik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?