Giyim durumu: Açık
Saç rengi: siyahtı aktı biraz:)
Yüz tipi: oval
Beden: 34-36
Boy: 1.63
Vucut tipi: kum saati
Ten rengi: beyaz
Mesleğinizi: üni öğrencisi
böle bişeym tatlım:):):)
Merhaba, boyum 1,65 kilom 51. İnce kemikliyim.Üst tarafım 36 alt kısmım 38 beden. Çok beyaz tenliyim. Kaş ve göz rengim ise tam tersi siyah.25 yaşındayım.
Kapalıyım. Sade ve zarif giyinmeyi seviyorum. Ama neyi neyle giyeceğimi pek kestiremeyen bir insanım. Yorumlarınızı merak ediyorum.
yani zarif derken:44: tesettür giyim biraz farklı olduğu için sordum..:44: tarzın hakkında biraz bilg verssn daha ii yardmcı olurum
slm öncelikle çok hoş bi konu olmuş, tşk ederm.. benim de sizin fikirlerinize ihtiyacm var.. kapalıyım. 23 yaş, 1.58 boy.. bedenim 40-42 hatta bazen 44beyaz tenliyim vücut tipim arrmut.. kalça basen problemim var.. spor şık sviyorm. yeni bi kot pantolon aldım tayt tipi, ama kalçamı kamufle ederek giyinirm.. sizden kumaş ve kot pantolon bi de diz boyu etek-çizme kombini hakkında yardım istiyorm.. şimdiden tşk ederm
spor da giyiniyorum klasik de. ama çok spor giyinmem , mesela cat tarzı botlar,ugg vs ,spor montlar, kargo pantolonlar giymiyorum. şunun gibi şeyleri beğeniyorum ve giydiklerim bunlara yakın şeyler.
Eki Görüntüle 339684 Eki Görüntüle 339685 Eki Görüntüle 339686 Eki Görüntüle 339687 Eki Görüntüle 339688 Eki Görüntüle 339689 Eki Görüntüle 339690
merhaba cnm
Belin 10 cm daha ince olsaydı kum saati olurdunElmayla kum saati karışımısın brazck
Cnm senn belini biraz daha ince göstercek giysler terch etmn lazım.. O zmn vücudunda ki orantıyı kurucaksn.. Beline kalın kemerler takarak, çok aşırı desenli,enine çizgili, çok açık renkli üstlerden kaçınarak belini biraz ince göstereblrsnAyrıca vücudunda en çok beğendğn yerini ön plana çıkararak belinde ki dikkati başka bölgene kaydrablrsn.. Omuzlarım genş dedin.. O zmn vatkalı ceketlerden kesinlikle uzak durun. Bunun yerine ince kaşmir hırkalarla siluetinizi yumuşatabilirsiniz. Ayrıca iç çamaşırı seçimine dikkat edin, üst kısmınıza uygun kaliteli sutyenler kullanın. Dikkati omuzlarınızdan uzaklaştırmak için uzun küpeler, uçuşan şallar ve şapka gibi aksesuvarlardan yardım alabilirsiniz. Uzak durmanız gereken tek aksesuar ise postacı çantaları! Geniş omuzlarınızı bir dezavantaj değil de avantaj olarak kullanmak için de halter kesimli atlet ve bluzlar imdadınıza yetişebilir. Vücut proporsiyonlarınızı dengelemek için kullanacağınız bir diğer yöntem de belinizi vurgulayarak bir kum saati görünümü yaratmak. Bu konuda da özellikle kalın kemerlerden yardım alabilirsiniz yukardada dedğim gibi. Son olarak geniş omuzlar doğal olarak maskülen bir etki yarattığı için erkeksi pantolon-ceket ya da jean-tişört kombinasyonları yerine etek-bluzları ya da elbiseleri kullanarak daha feminen bir hava yaratabilirsiniz. Boyunuzu biraz daha uzun göstermk istyorsanz topuklu ayakkabılarınızın sayısını arttrn.. Tek renk giyinerek bütünlk oluşturun.. Eğer belinize kemer takacksanz kemrn de giysyle aynı renk olmasına özen göstermelsnz Uzun kolyelerden yararlanablrsnz.. Boyuna çizgili kumaşlar hem zayf en uzun gösterr Normal bir vücuda sahpsnz.. çok küçük uygulamalrla orantılı ve ideal bi görünüme sahp olablrsnz.
Beyaz tene gül kurusu ruj,eğer saçlar koyu kahveyse kırmızı ruju da çok yakştrıyorum.. Far renkleriembe, gri,yeşl,mavi mor,kahve.. Rimel:kahve,siyah..allıkta şeftali,kayısı tonları
:) teşekkür ediyorum. ilk eklediğiniz resimlerdeki 3. ve 5. kombinleri giymeye cesaret edemesem de diğerleri şimdi giyebileceğim şeyler aslında bu tür şeyleri çok beğeniyorum. başkasında gördüğümde hoşuma gidiyor ama kendimde renkler ve tarzlar arasında, çanta ve ayakkabı konusunda uyumu yakalayamıyorum. renkli giyinmekten kaçınmamın sebebi de bu.
çok tesekkur ederım tavsıyelerıne uyucam canım keske belım 10 santım daha ınce olsaymıs:)) neyse artık gıyım hılelerıyle kapatıcaz artık :)
eğer beliniz ince bir yapıya sahip değilse bakışları başka noktalara çekin. Omuzunuzda kullanacağınız vatkalar veya boynunuzda taşıyacağınız şık bir kolye dikkatleri başka noktalara çekecektir. Bacak ve bel kısmı daha sade modeller de kurtarıcınız olacaktır. Drapeli, fırfırlı ve kıvrımlı abiye modellerinden uzak durmanızda yarar var.abiye elbise modellerinde göbek saklamanın en mantıklı yolu, bel hizasına inmeden genişleyen modelleri tercih etmektir. Ayrıca bedeninizi saran abiye modellerinden de uzak durmakta yarar olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu tarz elbise modellerinden hoşlanmıyor ama göbeğinizi gizlemek istiyorsanız bir korse yardımıyla bunu rahatça yapabilirsiniz. Koyu renkleri terch edin.. Siyah rengin abiyede asla modası geçmez ve bir kaç beden zayf görünmek isteyenler için kurtarıcı.. Seçeceğinz elbise çok kabarık olmamalı.....en az 7-8 cm topuklu bir ayakkabı terch edin.. Dolgu topuktan ve bilekten bağlamalı ayakkabılardan uzak durun. Bebeğnizi kolay emzirmek için de elbisenz yandan fermuarlı olablr ya da omuzdan açılan bir elbisede olablr.. Içinize de emzirme sütyenleri oluyor ya onlardan giyin iç çamaşır olarak.. Makyaj ve saç içinde kendinizi iyi bir kuaföre emanet edin..
cnm mrb.. az önce ki arkadaşa da dedğm gibi kum saati vücut tipine sahpsenz kalem etekleri çok yakştrıorm.. yüksek bel bi kalem etek giyerek hem kum saati hatlarınızı ortaya çıkarrsnz hem de yüksek bel detayyla boyunuzu bi kaç cm uzun tutarsnzünv. öğrencisi olarak vücudunuza oturan istedğinz herşeyi giyeblrsnz biraz boyunuzu uzun tutmanzda fayda var yalnz.. bunun içinde baştan aşağı tek renk kombinler yapablrsnz.. topuklu ayakkabnz muhakkak olsn dikine çizgiler dışında desen kullanmamalısınız
Son olarak büyük çanta yerine orta boy olanları tercih edin, uzun kolyeler ve eşarpların da boyunuzu uzun gösterme etkisi vardır.. oval bir yüze sahp olduğunz için çok şanslısnz.. neredeyse her saç modeli size oldukça yakışırmakyaj Siyah goz kalemi,gri far ve pembe-kehribar tonlarinda ruj ve allik! Ten renginiz çok açık ise iddialı renklerden kaçının. Allık ve dudak parlatıcılarla doğal bir güzellik sağlayın.
cnm mrb.. kendini güzel anlatmşsn da fakat bir de vücut tipini versen ... Eki Görüntüle 338079
armut elma kumsaati dikdörtgen
Giyim durumu: Açık fakat abartılı değil
Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: ters üçgen oval karışımı :)
Beden: 34-36-38 kalıba göre 3üde oluyor
Boy: 162
Kilo: 46 (kollarım ve bacaklarım daha zayıf)
Vücut tipi: kum saati
Ten rengi: esmer
Meslek: lise öğrencisi
Şimdiden teşekkürler
kumsaati canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?