- 26 Aralık 2018
- 24
- 9
- 36
- Konu Sahibi Merakli mlht
-
Bu elbiseyi giyemeyeceksen carsaf giymen gerekirMerhaba arkadaşlarben sizlere birşey danışacağım. Inşallah yakın zamanda nikâhım var ☺ beyaz bir elbise aldım. Resmini de atacağım. Ben daha çok vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyorum. Elbise belimi belli ediyor. Bunun için napabilirim bolero tarzı birşeyler düşündüm olur mu? Napayım ben
Feraceler köyü renk olduğu iciÜzerine bişey giyceksen elbiseyi niye aldınız elbisenin ne özelliği kalır madem vücut hatlarım belli olmasın diyorsun ferace kaftan giy
Bence elbise güzel üzerini kapatırsan anlamsız olur
Bu boy uygun olurFull Wedding Dress Collection | Paloma Blanca
View the entire Paloma Blanca Wedding Dress Collection. Featuring Ball Gowns, A-Line, Fit And Flare, Cap Sleeves, Beaded Lace, Crêpe, Satin, Organza, Tulle, Illusion Necklines, and more.palomablanca.com
böyle bir pelerin nasıl olur?daha uzunu
Full Wedding Dress Collection | Paloma Blanca
View the entire Paloma Blanca Wedding Dress Collection. Featuring Ball Gowns, A-Line, Fit And Flare, Cap Sleeves, Beaded Lace, Crêpe, Satin, Organza, Tulle, Illusion Necklines, and more.palomablanca.com
böyle bir pelerin nasıl olur?daha uzunu
Tamamdır hepinizin yorumu için ayrı ayrı teşekkür ederim.Bence olmaz çünkü elbiseler çok farklı. Sizin örneğinizde kollar kısa, pelerin ayrı bir hava katmış ama bu konudaki elbisenin kolları uzun, boğar iyice bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?