Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Koyu kumral
Yüz tipi: Yuvarlak gibi
Beden:38
Boy:1.61
Vucut tipi:Armut
Ten rengi:Beyaz kilom 53

alt bacaklarım ve ayak bileklerim kalın o yüzden hep pantolon giyiyorum elbise alıcagım zamanda boyu uzun elbiselere bakıyorum bu şekilde vücudumu orantılı göstermeye çalısıyorum sizin önerileriniz neler acaba ? Teşekkürler.

Saç rengi: Kumral
Yüz tipi:Oval
Beden:32
Boy:1.64
Vucut tipiikdörtgen
Ten rengi:Beyaz
Kilo: 45

Merhabaaa!!!
Moda dergilerini her ay takip ediyorum fakat oradaki kombinleri kendime uygulamayı bir türlü beceremiyorum. Sanki her giydiğim şey üzerimde kötü duruyor gibi geliyor. Onun da dışında zaten 32 beden kıyafet bulmak ayrı bir işkence. Ancak 3-4 markada bulabiliyorum. Lütfen yardımmmmmmm :)))))

alt bacak baldır demektir.
pantolon giyerek en buyuk hatayı yapıyorsunuz. pantolon butun kusurları ortaya cıkarır
hep soyluyorum kalça baldır kısmında saklamak istedıgınız bolgeleri koyu renkle kamufle edin ust kısma daha acık renkli şeyler giyin
etekleriniz pantolonlarınız bol ve belden oturan olsun kot pantolonları bir kenara bırakın bayanlar..şık olmak istiyorsanız

stili oturmamış birine moda dergileri sadece tuzaktır.
hangi kombin size gore bilemezsiniz hem onlar sadece ornektir her kombin oradan alınsa bazı markalar satış patlaması yaşar.
yanlış anlamazsanız 1.64 boy ve 45 kg ile sizin 36 yada 38 olmanız gerekmezmi. pantolon bedeni 32 felanmı diyorsunuz normalde en ufak beden 34 bedendir. onun altı cocuk bedeni olur?

Arkadaşlar 8.10 eylule kadar yokum. mevla izin verirse tatile gidiyorum yarın.
bu yuzden bilgilerinizi lutfen ne giyeyim diye değilde şöle şöle şuramı saklamak istiyorum felan diye yeazarsanız iyi olur. ben nasıl biri olduğunuzu nasıl giyindiğinizi bilmeden size fikir veremem..
saygılar saglıcakla kalın...
bayramınız mubarek olsun şimdiden...
kadir geceniz kutlu olsun dualarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın

topiğinize bayıldım bnde fikrinizi almak isterim..

giyim durumu: açık

saç reni: kumral

yüz tipival

göz rengi:ela

beden:38

boy:168

kilo:54

ten rengi:buğday

günlük giyimde tercihim çoğunlukla elbiselerden yana. yada tunik altına tayt giyiyorum. aslında kilomdan memnunum. bacaklarım ince lakin basenlerim geniş. bu sebepten pantolonu yakıştıramıyorum bi türlü. havyç pantolonlardan almak istiyorum ancak daha basenli göstermesinden korkuyorum. üst kısmım da zayıf sadece basenlerimden şikayetçiyim

Keşke 36 bana olabilse...
Bershka, Zara, Koton, hep 32 beden giyiyorum. Zaten sadece bu markalarda 32 beden bulunuyor. O da her üründe değil. Mesela geçen gün Kotonda 25 beden pantolon denedim o bile pot yaptı. :)

Saç rengi: Siyah
Yüz tipi: uzun yüz
Beden: 36
Boy: 1.62
Kilo: 46
Vucut tipi: dikdörtgen

şimdiden teşekkürler..

Saç rengi: sarı
Yüz tipi:Oval
Beden:36
Boy:1.74
Vucut tipi:uzun
Kilo: 52

elbise giymeyi çok seviyorum fakat uzun elbiseleri bir türlü kendime yakıştıramıyorum
kısa giyme alışkanlığımdan mı acaba?
renk olarak ta sürekli koyu renkleri tercih ediyorum,çok renkli olmayı da yakıştıramıyorum kendime
acaba hüsnü kuruntum mu :)
dolabım da en çok siyahlar yer kaplıyor,bir de mor takıntım var çok severim,
pantolon ve gömlekte de çok sorunluyum
iş yerinde kendimi hiç rahat hissetmiyorum gömlekle ve yakıştıramıyorum da
özellikle beyazı

fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

Önceliklee merhabalar yormunz içn şimdden teşkrler . )

Giyim durumu: Açık ama çok açık deil : )

Saç rengi: kumral

Yüz tipi: uzun bi yüzüm var.

Beden: 38

Boy: 166

Vucut tipi: kum saati vücut şeklne uymaktayım ancak bacaklarm etli biraz ve bu yüzden elbseyi diz üstü sevıorm diz altı giyince çirkin görünuyo gibi geliyor,diz üstünede karşı çıkan engellerim varrrr : ) ama kot pantolanlardanda bıktım.yüksek bellerden de hoşlanıorm ama oda kalçaları çok bi öne çıkartıor sanki,beli çok hoş gösteror ama .. önerileriniz değerlidir : )

Ten rengi:beyeaz tenli ve mavi gözlüyüm buyüzden renk seçimnde çok diikatli olmalıyım hemen solgun gösterebiliyor :/

ne güzel bi topik olmuş bu yararlı olucaktır

Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: oval sanırım küçük burun ince dudiş yuvarlak göz
Beden:36 bazen 38 olabiliyo alt kısımda
Boy:168
Vucut tipi:armut sanırım gögüslerim küçük ölçü versem 81-60-92
Ten rengi:esmer

Son düzenleme:

düşük bel ve dar pantolonları tercih etmemelisiniz.
havuç pantolonlar ve yuksek bel modelli pantolonlar tam size gore.
hayır daha geniş gostermez o pantolonun modeli olduğu ıcın basenide kapatır.

evet kısa giyme alışkanlığınızdan ve özellikle ülkemizdeki bazı şeyleri empoze etmeye çalışan firmaların kıyafetlerine alışmanızdan.
gerçek sarışınsanız birçok renk yakışır.
boyama ise zaten kaşınızla birlikte yine biçok kombini rengi uygulayabilirsiniz.
yaşınız kaç bilemem ama camel toprak vizon tonlarını bol bol kullanın özellikle metal grileri.
takıntılarınızdan kurtulun ki hayatınız renklensin.
boyunuzdan ötürü gömlek ve yüksek bel pantolonlar kullanın.
beya zyakışmayabilir doğru fotograf olmadıgı ıcın birşey diyemiyorum ancak resmiyette daha koyu giyineceğiniz kesin.
daha farklı kesim gömlekler deneyin

genellikle boynu kapalı fırfırlı çok dtaylı modeller tercih edin içinize siner.

bikere bacaklarınızdan rahatsızsanız neden kısa giyersiniz anlamam.
maxi giyin bu sene maxi etekler okadar modaki her yerde var çeşit çeşit topuk ustu deneyin.
yüksek bel boyu uzun gosterir kalçadan oturmadıkça kalçayı asla geniş gostermez
renk saçınızı bilmiyorum şayet kumral tonlarıysa griler metal renkler bronz tonları toprak tonlarını kullanın

Arkadaşlar özel mesaj olarak bu konu hakkında yazmazsanız sevinirim.
yanlış anlaşılmasın ama ordan değil burdan cevaplıyorum.
fotograf eklemek isteyen arkadaşlar var ..
fikir sizin ancak isterseniz eklerken yüzünüzü felan karalayın paintte o şekilde daha rahat eklersiniz.
yoksa kimsenin ekleyip eklememesine birşey diyemem ama özelden cevaplamıyorum.

gardrobu konusunda kombinlerde zorluk çeken varsa kombinleyemediği parçaları yanyana koyup fotoğrafını çeksin
ben onları numaralandırırım şu şunla bu bunla olur gibisinden.
tabi kendi bilgilerinizle birlikte internetten ancak bukadar yardımcı olabiliyorum.

merhaba teşşekürler bizlere önerilerde bulunduğunuz için resimdeki bayan benim ..yorumlarsanız sevinirim...birde eşimle yürüyüş yaparken bir bayanda gördüm taytın üstüne mini kot etek giymişti tayt siyah etek koyu mavi sizce nasıl...

tahminimce o bayan spor ıcın rahat giymiş salaş giymiştir yoksa iki renk kombine olamaz.
anca koyu mavi ile soğuk gri metal griler kombine olur.
sizde lutfen yukardaki şıkları cvplayarak yazın ki bende cvp yazayım yoksa fotografta pek birşey belli olmuyor

boyum 160
kilo49
beden 36-38
saçım omuzlarda kumral
ten açık buğday
giyim tarzı çok dekolte giymem...
yüzüm oval gözlerim ela...
saç rengi önerini falan olursada iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…