Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

Giyim durumu: Açık (dekolteli değil)
Saç rengi: yeni kına yaktım koyu kızıl kahve tonlarında
Yüz tipi:yuvarlak,yanaklarım dolgun ve pembe,gözlerim ela
Beden:38
Boy:163 kilo 57
Ten rengi:beyaz (açık kumralda olabilir:)
Vucut tipi: V şeklinde aşağı doğru daralıo.omuzlarım dar ama göğüslerim 85-90 arası bişey vücuduma göre çok iri.karın bölgemde biraz kilo problemim var.bacaklarım kollarım ince kalçam normal.aşağı tarafta sıkıntı yok yani:)alışverişe çıkmayı düşünüyorum mini etek,topuklu ayakkabı ve pantolon konusunda önerilerde bulunabilir misiniz?havuç pantolon sevmiorum yüksel bel tercih ediorum genelde.sizce yarasa kol yada kayık yaka büyük göğüslüler için uygun değil mi?maxi boy etekler kısa boylularda nasıl durur?

boyum 160
kilo49
beden 36-38
saçım omuzlarda kumral
ten açık buğday
giyim tarzı çok dekolte giymem...
yüzüm oval gözlerim ela...
saç rengi önerini falan olursada iyi olur..

saç kesimini boyunu uzun gosterecek şekilde kestirmeli yuzunu uzun gosteren modelleri denemelisin.
kumral sarı geçiş tonlarını deneyebilirsin altın karameli deneyebilrsin
kısacık şortlar giyersen boyun oldukça kısa gorunecektir.
belden oturan daha uzun şortlar giyin kapriler kullan.
diz altı kullan

ust alt uyumunu orantılı gostermen gerekiyo bu durumda belden oturan kalça kısmı geniş modelli etekler pantolonlar giymelisin.
sevsende sevmesende doğrusu bu.
belden oturup paçaları bol olan pantolonlarda giyebilrsin
topuklu ayakkabı giy ama dolgu topuk seni kilolu goswterir.
yarasa kol ve kayık yaka sizin ıcın uygun olmaz.
maxi etek belden oturursa kısa boyludada boyu uzun gosterir ama belden oturmazsa kısa gosterir. kollarınız ıcınse kolu kapalı gömlekler bluzlar deneyebilrsinz

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: üçgen yüz
Beden:40
Boy:1 73
Vucut tipi: balık etlı 85-65-92
Ten rengi:bugday
göz rengi :ela
tarzımı ne şekilde oluşturmalıyım

Son düzenleme:
Giyim durumu: Açık fakat dekolteli felan giyinmem
Saç rengi: Koyu kahverengi ve bayagı uzun saçlarım var ve düz sayılır
Yüz tipi: Yüzüm ufak ve uzun,gözlerim kahverengi iri gözlerim var
Beden:34,36 (kalıba göre değişiyor)
Boy:1.68-1.70 (tam bilmiyorum:) kilom:45-46
Vucut tipi:Genel itibariyle bayagı zayıfım.Gögüs ölçüm 80-85 civarı.Gögüslerim dolgun vücuduma göre.Bacaklarım,kollarım zayıf.
Ten rengi:Esmer

23 yaşındayım bu arada

Son düzenleme:
aksine kısa etek giyersen kısa gözükürsün belden oturtmalı giymelisin mutlaka yüksek bel ve uzun bu seni oldukça uzun gosterecektir
topukluylada giyebilrsiniz tabiki

teşekkür ederim canımm
zaten öyle süper mini giyen bi insan değilim
zaten fazla etek de giymem aslında genelde tunik giyiyorum
o da mı kısa gösteriyo yani :)

tesettürlüyüm
20 yaşındayım
beyaz tenliyim
gözlerimm ela
boyum 1,66
Kilom 72
Basenlym
Ne tarz giyinmeliyim.
Bide tulumlar yada şalvar pantlnlardn giymemde bi sakınca var mı ?
Resmimi ekledim.Şmdedn tşkrler

Saç rengi: siyah
Yüz tipi: üçgen yüz
Beden:40
Boy:1 73
Vucut tipi: balık etlı 85-65-92
Ten rengi:bugday
göz rengi :ela
tarzımı ne şekilde oluşturmalıyım

saç rengini kesinlikle değiştirmeli ve kumral tonlarına geçmelisin.
mümkünse bronz gez tabi gozlerin yeşile daha bi yakınsa %100 değişirsin.
boyun uzun türk kadınlarına gore
bu yuzden biçok kıyafeti rahat giyersin . vucudunda saklamak istediğin bolgeleri yazarsan ona gore yorum yapabilrim dolgu topuk cok kısa topuklardan uzak dur.
çok aşırı dar şeyler giyme sopa gibi gözükürsün.

biraz kilo almalısın boynun uzun gozukur bu şekilde özellikle boynu kapalı gomlekler fülarlar kullanmalısın elbiselerininde boynu kapalı olmalı
kolların inceyse kollarını geniş gosterecek bol büzgülü manşetli gomlekler giymelisin.
bol model kesimli kıyafetler seç.
mesela fülarli bi elbise giy belden otursun eteği modelli olsun

şahsi fikrimi soylemek gerekirse bence tesettürlülere bole cırtlak pembeler sarı tonları felan pastel yeşiller yakışmıyor yanlış anlaşılmasın bayanlara bu renkler çok fazla kullanılınca berbat bir görüntü ortaya cıkıyor .
eger kiloluysanız daracık pantolonlar giyip ustune uzun gomlekler giymeyin.
ve boynunuzu sıkı sıkı arkadan bağlamayın boynunuz ınce gozukur beden olarak geniş gozukursunuz.
basenleri kapatmak ıcın belden oturtmalı geniş pantolonlar giyin ama paçaları çok geniş çokdar olmasın
asla ama asla dar paça pantolon giymeyin.
şalvar pantolon vs giyebilirsiniz ama boyu kısa olursa boyunuzu kısa gosterir.
tulumları giyebilrsiniz ama boydan inmesi gerekir
belden oturtmalıda olur. ancak ustune biraz uzun ceket giymeniz gerekir tesettüre pek uymaz kalçadan geneli oturuyor cunki

5.fotodaki tulum tarzı olmalı

Saç rengi: kızıl(aşk alevı şuan)
Yüz tipi: üçgen
Beden:42
Boy:174
Vucut tipi:gögüslerim maalesef bıraz büyük 80C kullanıyorum
Ten rengi:beyaz tenliyim

yardımcı olursanız sevınırım saçlarım hep uzundur cunku kıvırcık dalgalı arası....yenı saç modelı ne olabılır bana ve renk bu arad gözlerım ela saçlarımın kendı ana rengı ise sıyah kaş rengımde siyah...yardımlarınızı beklıyorum......

fotograf cıkmamış tekrar eklerseniz yardımcı olabilirim

Saç rengi:açık Kahve
Yüz tipi: yuvarlak.
Beden:38-40 değişiyor ama.
Boy: 1,60
Vucut tipi:Belim ince ama basenlerim kalın malesef.
Ten rengi: Esmer.

Pazar günü erkek arkadasımın kuzeninin düğünü var, cok abartı olmadan şık birşeyler giyinmeliyim. saçlarım suan avatardaki gibi kısa. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Sadece boydan bu resmi bulabildim.

Son düzenleme:
Saç rengi: kumral (saçlarım uzun ve kahküllerim var)
Yüz tipi:yuvarlak
Beden:38
Boy:1.55
Vucut tipi:armut (biraz basenlerim var)
Ten rengi:buğday

23 yaşındayım bi türlü nasıl giyinmem gerektiğine karar veremiyorum beğendiğim şeyleri üzerime uyduramıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

teşekkrler önerilerinizi dkkte alcm

bilgilerim buydu benim :)
ben şey sorucaktım, bol pantolon aldım ben. Onun üzrine bol giysem olur mu? ben pek giyeye sıcak bakmıyodum ama öyle giyinince de herkes "aa iyice genç kıza benzemişsin, çok yakışmış" diyo. Karar veremedim. Doğru mudur bol pantolon üzerine, bol t-shirtler trikolar giymek?

selam bende kumralım 1.58 boyunda 52 kiloyumm. gözlerim kahve. bana allık ve abartılı makyaj hiç yakışmıyor. Ayrıca her giydiğim renkte hiç uymuyor.
burcum yengeç olduğu içinde bazı arkadaşlarım gök mavisi kullan diyor. Ama dolabımı acıp bakacak olursanız genelleme olarak renkler gri, siyahtan oluşuyor. Kırmızı montlarım var. Kıyafetlerim hep koyu renkte. Bana yardımcı olursanız sevinirim..

Fotoğrafta görülen tulumun lacivert rengini aldım (göğüs bölgesinde şerit yer almıyor). Ne renk bir kemer ile kombinleyeceğimi bilmiyorum. Ayakkabı ve çantanın rengi konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Eklentiler

• $straples-tulum.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…