- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
boyum 160
kilo49
beden 36-38
saçım omuzlarda kumral
ten açık buğday
giyim tarzı çok dekolte giymem...
yüzüm oval gözlerim ela...
saç rengi önerini falan olursada iyi olur..
merhaba
sence 1.58 boyumla uzun etek giysem komik mi durur
çok güzel maksi elbiseler filan var ya..
Giyim durumu: Açık (dekolteli değil)
Saç rengi: yeni kına yaktım koyu kızıl kahve tonlarında
Yüz tipi:yuvarlak,yanaklarım dolgun ve pembe,gözlerim ela
Beden:38
Boy:163 kilo 57
Ten rengi:beyaz (açık kumralda olabilir:)
Vucut tipi: V şeklinde aşağı doğru daralıo.omuzlarım dar ama göğüslerim 85-90 arası bişey vücuduma göre çok iri.karın bölgemde biraz kilo problemim var.bacaklarım kollarım ince kalçam normal.aşağı tarafta sıkıntı yok yani:)alışverişe çıkmayı düşünüyorum mini etek,topuklu ayakkabı ve pantolon konusunda önerilerde bulunabilir misiniz?havuç pantolon sevmiorum yüksel bel tercih ediorum genelde.sizce yarasa kol yada kayık yaka büyük göğüslüler için uygun değil mi?maxi boy etekler kısa boylularda nasıl durur?
aksine kısa etek giyersen kısa gözükürsün belden oturtmalı giymelisin mutlaka yüksek bel ve uzun bu seni oldukça uzun gosterecektir
topukluylada giyebilrsiniz tabiki
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: üçgen yüz
Beden:40
Boy:1 73
Vucut tipi: balık etlı 85-65-92
Ten rengi:bugday
göz rengi :ela
tarzımı ne şekilde oluşturmalıyım
Giyim durumu: Açık fakat dekolteli felan giyinmem
Saç rengi: Koyu kahverengi ve bayagı uzun saçlarım var ve düz sayılır
Yüz tipi: Yüzüm ufak ve uzun,gözlerim kahverengi iri gözlerim var
Beden:34,36 (kalıba göre değişiyor)
Boy:1.68-1.70 (tam bilmiyorum:) kilom:45-46
Vucut tipi:Genel itibariyle bayagı zayıfım.Gögüs ölçüm 80-85 civarı.Gögüslerim dolgun vücuduma göre.Bacaklarım,kollarım zayıf.
Ten rengi:Esmer
23 yaşındayım bu arada
Eki Görüntüle 255847
tesettürlüyüm
20 yaşındayım
beyaz tenliyim
gözlerimm ela
boyum 1,66
Kilom 72
Basenlym
Ne tarz giyinmeliyim.
Bide tulumlar yada şalvar pantlnlardn giymemde bi sakınca var mı ?
Resmimi ekledim.Şmdedn tşkrler
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kızıl(aşk alevı şuan)
Yüz tipi: üçgen
Beden:42
Boy:174
Vucut tipi:gögüslerim maalesef bıraz büyük 80C kullanıyorum
Ten rengi:beyaz tenliyim
yardımcı olursanız sevınırım saçlarım hep uzundur cunku kıvırcık dalgalı arası....yenı saç modelı ne olabılır bana ve renk bu arad gözlerım ela saçlarımın kendı ana rengı ise sıyah kaş rengımde siyah...yardımlarınızı beklıyorum......
fotograf cıkmamış tekrar eklerseniz yardımcı olabilirim
teşekkrler önerilerinizi dkkte alcmşahsi fikrimi soylemek gerekirse bence tesettürlülere bole cırtlak pembeler sarı tonları felan pastel yeşiller yakışmıyor yanlış anlaşılmasın bayanlara bu renkler çok fazla kullanılınca berbat bir görüntü ortaya cıkıyor .
eger kiloluysanız daracık pantolonlar giyip ustune uzun gomlekler giymeyin.
ve boynunuzu sıkı sıkı arkadan bağlamayın boynunuz ınce gozukur beden olarak geniş gozukursunuz.
basenleri kapatmak ıcın belden oturtmalı geniş pantolonlar giyin ama paçaları çok geniş çokdar olmasın
asla ama asla dar paça pantolon giymeyin.
şalvar pantolon vs giyebilirsiniz ama boyu kısa olursa boyunuzu kısa gosterir.
tulumları giyebilrsiniz ama boydan inmesi gerekir
belden oturtmalıda olur. ancak ustune biraz uzun ceket giymeniz gerekir tesettüre pek uymaz kalçadan geneli oturuyor cunki
5.fotodaki tulum tarzı olmalı
Uzun zamandır takipteydim bu forumu, ama e-mail hesabımdaki sorun yüzünden üye olamıyodum. Kısmet bu güneymiş. :) O zaman ilk yorumum da buraya olsun. :)
Aslına bakılırsa böyle bi yardıma baya bi ihtiyacım var. :/ 17 yaşındayım ve genellikle spor giyinirim, yaşıtlarıma baktığımda yanlarında kendimi çok bakımsız hissediyorum. Ders çalışmaktan pek aklıma gelmedi açıkçası çıkayım bi tarz yapaym kendime.Ama artık genç kız oldum, ve bi erkek arkadaşım var. Ona hoş gözükmek istiyorum. :)
Neyse geleyim asıl meseleye
1.60 boy, 46 kiloyum.
Saç rengim: açık kumral, güneşte sarı-turuncu arasında gidip geliyorum daha doğrusu.
Ten rengim: beyaz tenliyim.
Yüzşeklim: yuvarlak.
göz rengim de ela. Hadi bunu da vereyim dedim başlamışken.
36-38 beden giyiyorum.
kalça bedenim 88, bel 62, göğüs de 75. Ya böyle bi garip oldu biliyorum ama vücut tipimi nasıl belirteyim bilemedim. :44:
bacaklarım da kalın değil, ama ben nedense etek yakıştıramıyorum. :44:
Yardımınızı bekliyorum. :)
gardrobu konusunda kombinlerde zorluk çeken varsa kombinleyemediği parçaları yanyana koyup fotoğrafını çeksin
ben onları numaralandırırım şu şunla bu bunla olur gibisinden.
tabi kendi bilgilerinizle birlikte internetten ancak bukadar yardımcı olabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?