- 2 Nisan 2016
- 1.066
- 1.245
- 53
- 39
- Konu Sahibi Papatyam1907
-
Fotoğraf gönderdin?
Tanımadığın adama, benim de ajansım var desem bana da gönderecek misin
Gecenlerde ayni durum haberlere konu olmustu birebir aynisiMerhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar
İnterneti yeni bağlattınız heralde.
Hani biraz daha ayıkmasanız adult movie sektörüne giriş yapabilirmişsiniz
kizlar cok yasayin siz emihemde üst çıplak gönderir aa...
Neden inanmadim acaba?
Yada bu kadar akilsiz olunamaz diye mi dusundum?
Gecen benzeri haberlere konu olmustuBu gerçek mi?
Hani kurmaca ise bile modası geçti.
Şu anda hangi devirdeyiz ki modellik için ne idüğü belirsiz kişilere öylesine fotoğraf gönderiliyor İlginçsiniz vesselam.
Yaş kaç? 12-13se söyle ailene haber verelim, bu şekilde size zarar vermesin büyükleriniz.Merhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?