Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Bende aynisini diyecektim agzimdan aldin:)

Şu an igrendim resmen. Bu nasıl rahatlıktir ya. Ahlaksızlıgin dik alası. Böyle gençler gerçekten varsa vay halimize. Sapıklara kızıyoruz ama böyle insanlar oldukça sapiklarda azalma olmaz. Yazık çok yazık...

Kapatmasaydin konussaydin.

Igrenecek ne var? Ustsuz fotoğraf atmak, saga sola nasilim diye fotoğraf yuklemek daha iğrenç.

Saka bu degil mi?

tanımadıgın birine cıplak foto hee valla iyi cesaret zaten ne bekliyordun ki hala boyle bırsey olabılır mı dıyen sorman yasın kac bılmıyorumda cocuk bıle yemez boyle numaraları yaa kesin fake..

Türk filmlerinin modern versiyonu gibi..Orada da kız şehre gider,bi adam sana kaset yapacağım,filmde oynatacağım der;kızımız da inanır sonrası malum...Aklını başına devşir,bi kere durup dururken bi insan nete resim koyup "nasılım " diye neden sorar ki??Bu soru ben kendime güvenmiyorum diye bağırıyor ve erkekler içn kendine güvenmeyen bi kadın ,avdır...O adam bilir ki bu kız kendine güvenmiyor nasılsa, ben onu yönlendiririm her şeyi de yaparım diye düşünür...Muhtemelen gençsin oku güzel bi iş bul sonra güvenin yerine gelir ve nette böyle onaylanma ihtiyacı duymazsın

Yaw vitamin grubunun şarkılarından fırlamış gibisin
Gel kız seni artiz yapayım ama önce tadına bakayim modunda yaşıyorsun
Aklını başına alsan iyi olur

Nasılım bölümüne foto attığımda çıplak değildim arkadaşlar yüzüm ve ceketim vardı o kısım yanlış anlaşılmış sanırım ya da ben güzel yazamadım

Yuh diyorum sana
Elin adamına niye uygunsuz resimlerini gönderdin ki
Bu kadar safmısın yoksa teshir etmeyimi seviyosun
Kusura bakma biraz agır oldu ama çok mantıksızlık yapmışsın
Ya bu adam sana şantaj yaparsa

Fark şu nasılım bölümüne çıplak foto attığımı sanmışlar o fotolar özel mesajdan atıldı belki fark yok ama yinede yanlış bilinmesin istedim

Ileride bu resimler yuzunden cok basin agriyacak. Kac yasindasin da boyle bir hata yaptin

Yahuu hiçmi haber seyretmiyorsunuz, internette bir dünya böyle sapık haberleri var hiç mi okumuyorsunuz?? Allah akıl versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…