Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Saflık mı salaklık mı bilemedim?

Yolladığın üst çıplak fotoğrafta yüzün görüyor muydu ? Gerçekten nasıl güvendin ne düşünüp yolladın anlayamadım

Valla nasil oluyo anlamiyorum. Ben kocamin yaninda soyunmaya haya ederken sen tanimadigin bi adama ciplak fotorafinimi atinn yazik gencliginize uzuluyorumm

Çok fena
Gidebilirsen polise git bence. Tehdit yoluyla ulaşmaya kalkarlar bir şey olur. Çok fena ya

Sen vücudunu elin heriflerine ifşa et kendini görsel şölen olarak Tepside sun ellerine acik bufe gibi davran sonra da bana tahrik oluyomusun diye sordu igrendim gerçekten komisin ya. Vucut senin vücudun namus senin namusun bizi ilgilendirmez de böyle böyle harciyolar işte sizleri sonra tv de çıplak fotolariyla tehdit etti şunu yaptırdı bunu yaptırdı kız ne oldu intihar etti b.k yoluna gitti biraz aklınızı başınıza toplayın lütfen kaliteli hayat yaşayın!

Tanıdığın yada tanımadığın birine yarı çıplak foto göndercek kadar saf ve toy olmadığını ve bu konunun fake olduğunu söyle. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu hatan başını ağrıtacak gibi görünüyor.
Tehditle şantajla daha senden fazlası talep edilebilir polise savcılığa git lütfen. Bir daha da böyle cahillikler yapma.

Alt niye çamaşır onu anlamadım.. onuda çıkar dese napıcaktın?

Kendini internetlerde görürsen, farklı farklı numaralar seni ararsa şaşırma. Sizin gibilere acimiyorum bile size müstahak. Gider ayak elin adamlarına malzeme oldunuz yazık annenize babaniza...

Özgüveninize hayran kalmamak elde değil doğrusu...

Sanal ortamdaki birine memenizi açıp altında donla resim göndermek cesaret işii ya da cahillik mi desem bilemedim...

Eeee ztn ust ciplakmis, alt ciplak olsa nolur, olmazsa nolur.. tum ciplak gonderseydin daha iyidi.. Tovbe yaaaa daha neler duycaz .. hic mi ders almiyorsunuz anlamadimki ben.. belki bu kisiler mafya.. yada fuhus cetesi.. aklinizi basiniza toplayin biraz..

Nasılım bölümüne foto attığımda çıplak değildim arkadaşlar yüzüm ve ceketim vardı o kısım yanlış anlaşılmış sanırım ya da ben güzel yazamadım
Biz ne diyoruz sen ne diyorsun .. ya sonucta fotolarin yayinlandimi evet , ha yari ciplaksin, ha degilsin ne fark eder.. derhal polise git sen.. bence karsindakiler fuhus ajansi..

Burayada at belki ajansı olan çıkar...töbe yarabbim bence üyelik şartı konulsun artık 20 yaş alt sınır filan :))

Umarim gercek degildir.. bi ajansa gitsen ok kaldiki ilk seferde ciplak foto? Ama bu sanaldan nasil oluyor? Sen nasil guvendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…