- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Papatyam1907
-
Beni al beni beni benideeeebenımde ajansım var
ust mercilerdenım yardımcı olabılırım
bukadar saf ınsanlar gercekten var mı yahu ?
Beni al beni beni benideeee
İstersen tırnak ucumun fotosunu yolliyim
22 yasindaymis konu sahibiYaşını yazmamandan 18 yaş altı olduğun çıkarımında bulunuyorum. Bu yaşlarda beğenilmek arzusu senin için çok ön planda olabilir. Güzeliğini internetteki 3-5 abazaya kanıtlamak zorunda değilsin. Eğer sana tekrar dönerlerse, herhangi bir yolla tehdit ederlerse asla çekinmeden polise git. İşlerin büyümesinden korkma senin hayatından değerli değil hiç bir şey.
Oğlunuz var diye güvenmeyin bugün pekala erkeklerinde başına gelebiliyor veya bunlarıda yapan birinin oğluEtek girmişti tahrik oldum tecavuz ettim gibi cumleleri sık sık duydugumuz bir ulkede bazilari neyin kafasini yasiyor?
Giyinik insan gorunce bile akli nereye kayan heriflerden bahsediyoruz. Sen bir de ciplak fotograf atiyorsun.
Iyiki kizim degil oglum var dedim omrumde ilk kez. Hala nasil bu kadar saf olunur bilmem
Komedi gibisin dicem ama değilsin ya bildiğin safsin. Kimsenin nasılım kısmına attığını anladığını sanmıyorum. Herkes doğru anlamistirda sen anlamamissin. Her çıplak resim isteyene atiyorsan.... Neyse soylemiyim. Tobe tobe ne günlere kaldık ya...Nasılım bölümüne foto attığımda çıplak değildim arkadaşlar yüzüm ve ceketim vardı o kısım yanlış anlaşılmış sanırım ya da ben güzel yazamadım
şaka olduğunu varsayıyorumMerhaba arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi paylaşmak istiyorum. Birkaç gün önce bir sitede nasılım diye fotoğraf paylaşıp soru sormuştum bir çocukta yorum yapmıştı. Modelliğe ilgim olup olmadığını sordu bende olduğunu söyledim bu çocukta bir arkadaşının bu bahsettiğim ajansta çok üst yetkili olduğunu ve yardım edebileceğini söyledi neyse ben fotoğraflarımı paylaştım üst çıplak altta kilot olmak şartıyla boydan fotoğraf istedi çocuk bende yolladım buda arkadaşının toplantıya gelemeyeceğini direk patrona göstereceğini filan söyledi göstermiş beğenmiş numaramı aldı daha demin adamla konuştum modellikte cinsel enerjinin ve auranın önemli olduğunu söyleyip bana tahrik oluyor musun şuan gibi bir sürü soru sordu resmen iğrendim ve telefonu nasıl kapatacağımı şaşırdım kimse benim gibi hataya düşmesin söylemek istediklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?