Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

siyah elbise cok uç olmuş. ama sizin elbisenizde vasat bana gore.
ben boyle durumlarda karsimdaki insandan fikir ve yardim isterim. ne tarz bir yer, nasil giyinmek gerekir vs. sorarim sonucta her yerin agirligi farkli. belki beraber guzel bir elbise de uzlasirdiniz. neyse saglik olsun gecmis gitmis.

Siyah elbiseyle gece disco bar olur bence.
Hatta direk gecelik tadında benim için..

Sizin elbiseniz süper değil ama valla siyahtan güzel.

Zevk meselesi tabi..
Saygı duysaydi keşke. .

Beyaz olan gerçekten güzel değil. Kokteyle de uymamış bence. Siyah olanın açık olması dışında bir espirisi yok.

Ama asıl mesele bu ikisinden çok öte bence. Sevgiliniz sizi süs bebek diye mi yanında gezdiriyor? İnsanların düşüncelerine neden bu kadar önem veriyor? Herkesin ona iltifat etmiş olması neden bu kadar önemli? Sizden ne olursa olsun utanması son derece rahatsız edici. Dış görünüşe fazlasıyla düşkün bir adam bence. Gösteriş meraklısı. Bunlar asıl düşünülmesi gereken şeyler.

unnamed.webp
kizimizin yüzünü merak edenlere :KK70:

Bu işler zevk meselesi, sevgiliniz de olsa ne hakla böyle konuşabiliyor. Elbiseyi beğenmedim, siyah renk elbise de tarzim değil. Ama konu elbisenin güzelliği değil de, sevgilinizin tavrı. O ne biçim tavır ya, siz uygun görmüş giymissiniz, resmen hakaret bu. Benim için ayrılma sebebi bile olabilirdi bu konu. Kendi sanki moda ikonu, havalara bak ya, bu kadar laf etme hakkını nasıl kendinde buluyorsa. Cidden ağzının payını verin şu adama. En nefret ettiğim şey insanların kılık kıyafetine, zevklerine laf edilmesidir. Bu tamamen insanın kişisel zevki, kimse kimseyi yargilayamaz.

Ayrıca siz yanında gezdirdigi süs bebeği falan misiniz? Ne demek çok güzel olman lazım falan. Ayy kaçarak uzaklaşın .

Siz niye giymeden buraya sormadiniz ki :KK66:

Çoğunluk begenmedi sizde de tartismaliymis bir daha düşünürdunuz giymeyi
Neyse olan olmus artik
Bunda o kadr kavga edecek birsey yok bence orayi abartmis.

Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.

Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.

Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Kusura bakmayın da gerçekten o beyaz elbise nedir ya illa açık mini giymek zorunda değilsiniz ama daha şık olabilir asla bir kokteyl elbisesi değil

Beyaz elbiseyi ben kötü bulmadım doğrusu hem önemli olan sizin beğenmeniz.
Siyah elbiseye gelecek olursak eğer dekolte denen şey çok ince bir cizgi aslında ya asil olur ya da basit. Siyah elbisenin asla bir asilliği yok. Yanlış anlamayın partnerinizin böyle bir kıyafet giymenizi istemesini çok absürd buldum. Üstelik tartışmayı sürdürmesi de çok yanlış olmuş ve ölmüşe çare yok sonuçta.
Içinizi ferah tutun.

malesef bi davet icin bencede guzel degil elbiseniz.plaj elbisesi gibi yazlik yerler icin uygun gibi.ama bi kıyafet içinde fazla abartmiş sevgiliniz bence.tutumu çok sacma olmus

Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.

Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.

Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Siyah elbise bana da aşırı geldi. Herhangi bir defilede giyilir ancak. Başka bir ortama uygun gelmedi bana.

Maalesef elbiseniz gerçekten kötü günlük giyilecek bir elbise ancak hani cafe falan belki ama özel bir davette hele ki erkek arkadaşınız güzel bir elbise seç dediği halde o kadar özensiz olmanız kötü olmuş birçok model var ve illa marka olması gerekmez.Evet siyah elbise biraz açık ama o sadece bir örnek o kadar açık birşey almayabilirsiniz de onun kadar şık birşey olabilirdi anlamında demiş.Benim yiğenimin düğünü oldu bir mağazadan hiçte pahalı olmayan bir elbise aldım ama çok beğenilmşti mesela

Back
X