Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Elbisenizi beğenmedim ama kötü diyemem. Erkek arkadaşınız da beğenmemiş olabilir, lakin tavrı çok çok çirkin. Siz yanında taşıyacağı, millete gösteriş yapacağı bir süs eşyası değilsiniz. İnsanların sizden gözlerini alamamasını beklemesi de çok alçaltıcı bir durum. Dekolteye karşı değilim ama bunu tercih etmeyen bir insana, şunu giy diye bu kadar baskı yapılmasını iğrenç buluyorum. Siz bu adamla evlenmek istediğinize emin misiniz ya? Kusura bakmayın ama şu tavırları size insandan çok, et parçası gibi baktığının kanıtı adeta. İyi düşünün.

Diger elbise de irina shayk'inmis tabi ki itifat toplar :halay:
images.webp

O beyaz elbise yerine bu tarz bir elbise daha güzel olabilirdi,bu tarz siyah bir elbise de olabilirdi. Beyaz elbise o kadar güzel değil ama sende duruşu da önemli. Fiziğin nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20180805-211431.webp
    Screenshot_20180805-211431.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 529
Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.

Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.

Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.

Erkek arkadaşın modacı falan mı ? Yoksa eski konunda bahsettiğin eşcinsellik şüphesi olan mı ?
Bu markaları ilk defa duydum, bir erkeğin bunları bileceğini hiç düşünmüyorum.

Erkek arkadaşın modacı falan mı ? Yoksa eski konunda bahsettiğin eşcinsellik şüphesi olan mı ?
Bu markaları ilk defa duydum, bir erkeğin bunları bileceğini hiç düşünmüyorum.

Ne bileyim nerden öğrenmişse bunlardan elbise almamı öneriyor.

kusura bakmayın bende beyaz elbiseyi beğenmedim lakin o siyah elbise nedir :KK45: sevgiliniz sizi kim kardashian olarak mı görüyor bilemedim :oha:

Ablacim giydiginiz kiyafeti begenmedim onun yerine daha guzel seyler alabilirdiniz ve siyah olana gelince ustune para verseler hayatta giymem ne bicim.bi elbise o eger erkek olsaydim o siyah elbiyesi hayatta sevgileme giydirmezdim o kadar da degil yani benim olan benimdir kimsenin bi taraflarini gormeye hakki yok ayrica tasrali olsaydin daha kapali bi elbise giyerdin modern olmak sonuna kadar acilmak demek degil ki sen bunu bi sevgiline.soyle

Ya da böyle bir elbise tercih edebilirdiniz,aklınızda bulunsun. Kokteyl tarzı yerlerde böyle elbiseler tercih edebilirsiniz,hem şık,hem taşıması kolay.

Eklentiler

• Screenshot_20180805-212045.webp
    Screenshot_20180805-212045.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 459
Beyaz elbise günlük olarak güzel altına sandalet ile yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Fakat kokteyl, parti, davetlerde oldukça vasat ve uygunsuz o yüzden olmamış.
Siyah elbise de çok güzel. İddialı fizik gerek ona giyinilebilir. Fakat şartlardan dolayı biraz zor gibi siyah elbise.
Keşke şöyle şık saten zarif bir elbise tercih etseydiniz.

Fakat bu konu hakkında tartışmanızda saçma olmuş.

Elbiselerin ikisi de korkunç üzgünüm. Ama burada tartismamiz gereken kıyafet değil sevgilinizin tavrı bence. Hani elbiseyi begenmeyebilir şık olmanızı isteyebilir normal. Ama bu kadar aşağılayıcı kaba bir dil kullanması hiç hoş değil. Ona ters düştüğünde hep bu şekilde mi davranır? İlla kendi istediği olsun diye mi direktör? Öyle ise ilişkinizi ciddi anlamda gözden geçirmelisiniz. Biz eşimle bir yere gideceksek hep fikrini sorarım beraber istişare eder belirleriz zevkli olur. Alışverişi de beraber yaparız. Sadece fikrini sorarsam beğenmediğini söyler öbür türlü yorum yapmaz. Yapacaksa da utana sıkıla yapar. Yemeğin tuzu fazla olmuşsa bile kısık sesle çekinerek söyler.( Gerçi yemek konusunda bir kere fena haşlamıştım ama olsun) bunu nispet için demedim yanlış anlaşılmasın olması gereken budur. Her zaman fikrinizi önemsemeli ve uygun bir dille sizi incitmeden ifade etmeli. Öbür türlü ömür törpüsü olur yani.

Back
X