Modern Görücü usulü

Ben hemen kestirip atmak istemiyorum şans vermek istiyorum .. zaten buradaki üyelerin çoğu hemen boşa hemen ayrıl tarzında neredeyse sıkıntılı tüm ilişkilerde öyle mesajlar atıyorlar yani bu bir gerçek.. Bu mesajları atanların acaba ne tarz ilişkileri var nokta !..

Hemen ayrıl diyen üyelerden biri benim galiba. Çünkü hayat dert çekemeyecek kadar kısa.
Aynı kişiden bahsediyormuşsunuz. Aklınızdakileri söylediğinizde tabii ki de “ayrılalım evet bende öfke eğilimi var” demeyecek. Karşınızdaki kişi yalancı, öfke eğilimli, hayat tarzınızın çok farklı olduğu bir insan. Geçmişiniz sizi ilgilendirir ama yargılanacağınızı düşündüğünüz biriyle bir gelecek kurmak istediğinize emin misiniz?

Unutmadan sorunuza da cevap vereyim. Daha azıyla yetinmem dediğim için ve biraz da şanstan dolayı mükemmel giden bir ilişkim var.

Diger uyeliginde de de yazfdm buna da yazicam koşarak uzaklas,kendini ateşe atiyorsun diyea ma uyede ates bacayi sarmis asla gercekleri gormeyecek.Tam nihali harcayacaklar matmazel konusu.

Benim iş arkadasim eşinin çocukluk arkadaşıyla tanistirmisti beni.. zaten evlilik adı altında olduğu için her şey net.di ilk görüşmede neredeyse hiç konuşmadık ikincide bir cafe de yanlız konuştuk ve orada aklımıza gelen her şeyi sorduk iş, geçim, dini ve siyasi görüş ki bu ikisi gerçekten önemli biz ikimiz de bu konulara çok girmeyen insanlarız.. sonra ben bazı olaylar anlattım ve bu konuda sen ne yapardım diye sordum maksat benzer olaylar yasadigimizda bana nasıl davranacağını ogrenmekti... Neyse orada aşık olduk 3 4 görüşme sonrası aileler tanıştı 1 ay sonrası isteme ertesi günü Nisan 3 4 ay sonrası da kına düğün.. sectigin kişiden emin olmadan evlenme derim ve yakınlık mevzusu da ayrıldığımızda yaşadıklarımızı arkadaşınıza anlatacak kadar karaktersiz olduğunu düşünüyorsanız zaten uzak durun o kişiden ve bence her şey yerinde güzel olması gerektiği zaman olsun.

Öncelikle anlayışlı yaklaşımın için çok teşekkür ediyorum canım 😊Hayır sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum .. Ben bu çocuktan halinden tavrından gerçekten hoşlanıyorum ve hoşlandım ayrıca burada sorun ettiğim her şeyi tek tek kendisiyle de konuştum bana aşabileceğimizi söyledi yapamayız edemeyiz tarzında bir şey olmadı ..Zaten hemen yarın evlenmiyoruz yani görüşmeye muhabbetimize devam ediyoruz biliyorsun karşılıklı anlayış olmadan hiçbir şey yürümez zaten ve mükemmeli aradığımız sürece de yalnız kalacağız çünkü ben de mükemmel değilim hiçbir erkek de mükemmel değil... Ben hemen kestirip atmak istemiyorum şans vermek istiyorum .. zaten buradaki üyelerin çoğu hemen boşa hemen ayrıl tarzında neredeyse sıkıntılı tüm ilişkilerde öyle mesajlar atıyorlar yani bu bir gerçek.. Bu mesajları atanların acaba ne tarz ilişkileri var nokta !..

Hemen kestirip atmak istemiyorsanız eyvallah ancak , " aşabiliriz, yaparız, olur ". kelimelerine tav olmayın.

Bir şey size uygun değilse o hep öyle kalacaktır, aşılmaz.
...

Bunun dışında tavsiyem, öpüşmeyin , elele oturmayın.

Beğendiyseniz sartlarinizi, bütün özel mevzuları enine boyuna tartışıp kararınızı bildirin.

Ha yok, biz tanistirildik ama artık sevgiliyiz diyorsanız yol sizin, nasıl davranmak istiyorsanız öyle yaparsınız.

Kızlar sorumu özellikle eşleriyle görücü usulü tanışanlara soruyorum.. benim bir tanıdığım aracı oldu bir çocukla tanıştım aynı yaştayız bir süredir görüşüyoruz ve birbirimizden baya hoşlandık açıkçası o yüzden gelecek planları yapmak istiyoruz ..Ama birazda zamana yayıp karşı tarafı iyice tanımakta istiyorum ... tanıştınız, elektrik aldıktan sonra yolunuza nasıl devam ettiniz birbirinizden hoşlandığınız kafa yapınız uyuyor anlaşabildiğinize inandınız... peki sonraki süreç nasıl ilerledi sizin için..? yani ne zaman yüzük taktınız düğün tarihini ne zaman konuştunuz..?? yani kısacası ne kadar zaman içerisinde evlendiniz ve bunları açık açık konuştunuz mu ..?? Ve hiç çekinmeden özel konularda açık açık sormam gereken şeyler neler ?! Bilmiyorum kafam çok karışık .. evlenmeden önce samimiyetiniz ne ölçüde oldu? elele tutuştunuz mu öpüştünız mı yakınlaşmanız ne derecede oldu ?... Yol yordam konusunda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum ..!?
Biz aynı köylüyüz fakat eşimler köyde oturmuyordu arada düğünlere gelirlerdi bende çok fazla hatırlamıyorum kendisini.Annesi düğünde görüp beğeniyo oğluna gösteriyor beni hemde yengeme söylüyorlar bende beğeniyodum kendisini tip olarak.Sonra annesi numaramı istedi yengemden oğlu istemiş gibi sanırım kendisi istemişti oğluda kendini ağırdan alan tiplerden.
annesi baya yengemle konuştular bu işi oldurmak için,biz oğluyla mesajlaşıyoduk ama bir adım öteye gittiği yoktu beni sinir ediyodu hatta en sonunda yazmıştım benim arkadasa ihtiyacım yok diye.Temmuzda konuşmaya başladık ekimde evlilik teklifi etti askere gidicekti.Ekim veya kasımda tanışma aralıkta söz oldu.1 sene sonrada düğün fakat o 1 senede askerdeydi zaten kasımda geldi.Çok fazla tanımadık birbirimizi.Fakat aramız iyi yalnız ben düşünüyorum şuan uzun flörtleşme dönemi yaşamak isterdim

Kızlar sorumu özellikle eşleriyle görücü usulü tanışanlara soruyorum.. benim bir tanıdığım aracı oldu bir çocukla tanıştım aynı yaştayız bir süredir görüşüyoruz ve birbirimizden baya hoşlandık açıkçası o yüzden gelecek planları yapmak istiyoruz ..Ama birazda zamana yayıp karşı tarafı iyice tanımakta istiyorum ... tanıştınız, elektrik aldıktan sonra yolunuza nasıl devam ettiniz birbirinizden hoşlandığınız kafa yapınız uyuyor anlaşabildiğinize inandınız... peki sonraki süreç nasıl ilerledi sizin için..? yani ne zaman yüzük taktınız düğün tarihini ne zaman konuştunuz..?? yani kısacası ne kadar zaman içerisinde evlendiniz ve bunları açık açık konuştunuz mu ..?? Ve hiç çekinmeden özel konularda açık açık sormam gereken şeyler neler ?! Bilmiyorum kafam çok karışık .. evlenmeden önce samimiyetiniz ne ölçüde oldu? elele tutuştunuz mu öpüştünız mı yakınlaşmanız ne derecede oldu ?... Yol yordam konusunda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum ..!?
Yengemin arkadaşının oğluydu yengem sayesinde tanıştık daha ilk gördüğümde ben bu adamla evlenirim dedim, tanıştık 1 ay sonra söz yaptık 5 ay sonrada düğün toplam 6 ay sürdü ve asla pişman değilim aramızda öyle bir elektrik varki hiçbir akrabamızı görücü usulü olduğuna inandıramadık siz çok önceden tanışıyodunuz kesin dediler, 2 yıl oldu evleneli hala kimseyi inandıramıyoruz görücü usulü olduğuna

5 yıl görüşüp evlenince de
5 ay görüşüp evlenince de
kaderini kısmetini yaşıyorsunuz
çok uzatmayın laçkalaşmasın aileler derim
Ben ona dedim ki hiçbir şekilde aileleri karıştırmak istemiyorum dedim ...mümkün mertebe hiçbir işimize karışmasını istiyorum... benim ailem zaten karışmaz da onunkinde karışmasını istemiyorum ..

gorucu usulu digerine gore daha saglikli oluyor diyebilirim gerek cevrem gerek kendim ayni sekilde gorucu usulu ile evlendik 6 ay icinde sozlendik ve 6 ay sonra dugunumuz oldu... su an cok mutluyuz cok seviyorum esimi ve 8 yillik evliyim ama burada dikkat etmen gereken husus tanisma suresinde cok iyi tanisman usulunce herseyi konus derim 😊

Back
X