- 10 Haziran 2017
- 782
- 1.185
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
biraz daha kendine güven çalışmaları yapmanzı öneririm :)Herkese selam
Sorunum şu ki benim modum bulunduğum ortamdaki insanlarım tavırlarına göre değişiyor. Yani şöyle. Mesela dengesiz iş arkadaşlarım var. Beni sattıkları da oldu, arkamdan konuştuklarına da eminim. Bazen onlarla iyi olduğumuzda modum yüksek ve çalışma azmim oluyor ama negatif elektrik aldığım zamanlarda çıkıp gitmek arkama bakmadan uzaklaşmak istiyorum. Tabiki de etrafımızdaki eylemler ruhsal durumumuzu etkiler ama sanki benim bi tık fazla oluyor bu.
Sizlerde de böyle mi ? Yöntemin bu olmadığına eminim yani olması gereken her zaman mutluluğu neşemi yalnızca kendime bağlamak. Ama nedense sanki ben bunu beceremiyorum.
Bu işimi bırakmak koşa koşa kaçmak istiyorum başka sebeplerden dolayı da. Ama bu düşünce, fikir, öğreti ya da her neyse bundan dolayı gittiğim yerde de kendime bunu yapacak gibi hissediyorum. Bunu aşmam gerekiyor.
Çok profesyonelce olmadığının farkındayım.
Siz bunu nasıl yönetiyorsunuz
Artiriyorum, Balik :))Burcunuz su grubu mu?
BaşakArtiriyorum, Balik :))
Frekansınız çok önemli düşürmemeye çalışın. Daha doğrusu yükseltmenin yoluna bakın. Çünkü negatif varlıklar düşük frekansa çok kolay ulaşır, yükseği göremezKesinlikle bugün aynı şeyi düşündüm.
Bugün çok duygusal bir moddayım, frekansım düşük.
ama dün tam tersi bir durumdu mesela.
Bugün bir kaç saat içerisinde bambaşka bir hal de alabilirim :)
Aşırı etkileniyorum her enerjiden.
çok yoruyor.
konuyu takipteyim
Bir arkadaşım da insanların enerjisi vs ile ilgili yorumlar yapıyordu. Hissediyordu o da. O zamanlar bana yorum yapmıştı. Şimdi üzerinden neler geçti ve ne hale geldim. Acaba karşılaşsak ne yorum bana?Evden çıkarken negatif koruma kalkanları var yapabileceğiniz. Dini yönden hassasiyet varsa önce dua edip arkasından kendinizi koruna kalkanı içine alabilirsiniz. YouTube’da koruma kalkanı ile ilgili bilgiler var.
Ben de insanların enerji alanlarını kalben görüyorum. Niyeti nedir, yaşanmışlıkları tamamen ortada oluyor. Tahmin edeceğiniz gibi maalesef o kadar çok kişinin yüzünde maske var ki. İşte o anlarda içimdeki mekanizma hemen bir duvar örüyor.
Yazlıkta gittiğim köy pazarında bir pazarcının enerjisi o kadar temiz akıyordu ki, yemin ederim adama sarılıp sen ne güzel bir insansın deyip sarılmamak için kendimi zor tuttum ve ondan dolmalık biber aldım.
Nasıl yüksek tutabilirim , yani bunu nasıl başarabiliriz ?Frekansınız çok önemli düşürmemeye çalışın. Daha doğrusu yükseltmenin yoluna bakın. Çünkü negatif varlıklar düşük frekansa çok kolay ulaşır, yükseği göremez
İlk cümleniz bana Woody Allen'ın Zelig fiilmini hatırlattı. :)Herkese selam
Sorunum şu ki benim modum bulunduğum ortamdaki insanlarım tavırlarına göre değişiyor. Yani şöyle. Mesela dengesiz iş arkadaşlarım var. Beni sattıkları da oldu, arkamdan konuştuklarına da eminim. Bazen onlarla iyi olduğumuzda modum yüksek ve çalışma azmim oluyor ama negatif elektrik aldığım zamanlarda çıkıp gitmek arkama bakmadan uzaklaşmak istiyorum. Tabiki de etrafımızdaki eylemler ruhsal durumumuzu etkiler ama sanki benim bi tık fazla oluyor bu.
Sizlerde de böyle mi ? Yöntemin bu olmadığına eminim yani olması gereken her zaman mutluluğu neşemi yalnızca kendime bağlamak. Ama nedense sanki ben bunu beceremiyorum.
Bu işimi bırakmak koşa koşa kaçmak istiyorum başka sebeplerden dolayı da. Ama bu düşünce, fikir, öğreti ya da her neyse bundan dolayı gittiğim yerde de kendime bunu yapacak gibi hissediyorum. Bunu aşmam gerekiyor.
Çok profesyonelce olmadığının farkındayım.
Siz bunu nasıl yönetiyorsunuz
Bu bahsettiğiniz koruma kalkanı ile ilgili en çok önerdiğim bu dediğiniz var mı?Evden çıkarken negatif koruma kalkanları var yapabileceğiniz. Dini yönden hassasiyet varsa önce dua edip arkasından kendinizi koruna kalkanı içine alabilirsiniz. YouTube’da koruma kalkanı ile ilgili bilgiler var.
Ben de insanların enerji alanlarını kalben görüyorum. Niyeti nedir, yaşanmışlıkları tamamen ortada oluyor. Tahmin edeceğiniz gibi maalesef o kadar çok kişinin yüzünde maske var ki. İşte o anlarda içimdeki mekanizma hemen bir duvar örüyor.
Yazlıkta gittiğim köy pazarında bir pazarcının enerjisi o kadar temiz akıyordu ki, yemin ederim adama sarılıp sen ne güzel bir insansın deyip sarılmamak için kendimi zor tuttum ve ondan dolmalık biber aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?