mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Amin canim rabbim hayırlısıni nasip etsin ins .ins Benimki de mol degildir .

Genelde patoloji raporunda cikar diyorlar canim sasirdim seninkinin nasil mol olduguna karar verdiler peki. Saglikli bebegini mi aldilar dava acsaydin

Genelde patoloji raporunda cikar diyorlar canim sasirdim seninkinin nasil mol olduguna karar verdiler peki. Saglikli bebegini mi aldilar dava acsaydin
Benim beta hcg degerlerim çok yüksekti. Makinalar dahi olcmuyordu.kürtaja girerken 5000.000 ölçtuler.o da makinanın en son olctugu degermis zaten.yani aykiri bi değerdi. Tek teşhis mol gebelikti. Ama daha sonra patoloji temiz se belki bebek engelliydi ondan değer bu kadar yüksekti falan dediler.ne olduğunu bulamadıkları yani.herseyde bi hayir var demekki.benim kesenin içerisi bembeyazdi.normalde siyah olmasi gerekiyor ama degisikti kesenin içi. Nasipten öte yol yok.nasibimiz buymus demek ki

Öyle canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin .

Arkadaşlar merhabalar. Herkes iyi mi çok merak ediyorum. İnşallah herşey yolundadır. Ben 32. Haftamı bitirdim çok şükür Şuanda bir sorun gözükmüyor. İnşallah tüm hamile arkadaşlarım iyidir ve inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ve inşallah diğer tüm arkadaşlarda sağlıklı bir hamilelik sürecine geçerler Ben uzun süredir yazamadım ama merak da ettim hep. Allah Herkese sağlıklı süreçler nasip etsin inşallah.

Mrb baharcim ben suan 34 haftalik hamileyim masallah 32. Haftani bitirmissin senin bize guzel haberleri verdigin gunu hatirliomda zamn ne cabuk gecio onu farkettimm bi sikinti yok smdilk Allaha sukurler olsun. . bu hafta kontrolum var bakalm dktor ne dicek senin nasil gdio ?

Merhaba kızlar bende şuan 22 haftalığım 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim inşallah bir sorun çıkmaz sizler yaptırdınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…