- 5 Haziran 2016
- 12
- 1
- 1
- 32
Kızlar ben kendimi zor tutuyorum ya daha 2 buçuk ay oldu ama bekleyemicem artık siz nasıl sabrettiniz
Merhaba canım. Bence böyle düşünmemelisin. sonuçta sağlıksız bir gebelik geçirdik biz ve Allah korusun devamı da kontrol altında tutulması gerekiyor kötü bir şey olmasın diye. en az 6 ay beklemek gerekir diye düşünüyorum gerçi doktorun sana söylemiştir. yine de her şey gönlüne göre olsun inşallah. inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik sürecin olur.
Çok sevindim Allah anali babalı büyütsün insallah bizlere umut oluyosunuz korunmayı birakali iki ay oldu benimde kısmı mol şükür problem çıkmadı ama insan yine yasarmiyim diyede korkmadan duramiyo malesef bizlere de göstersin insallah Allahim sağlıklı bir evlatMerhaba öncelikle sayfanıza lap diye daldım bunun için özür dilerim. Ben 2015 Nisan annesiyim onun öncesinde 2012 yılında kısmi mol gebelik geçirdim. Bununla ilgili hep sağlıklı bir bebeğim olsun yaşadıklarımı yazacağım dedim biliyorum bu zamanda insan en ufak bir umut arıyor ama bir türlü fırsat bulamadim. İşte insanoğlu biraz bencilce davranabiliyoruz...
Ben 2011 in son aylarında hamile kaldım çok mutlu olmuştum herşey yolunda sanıyordum ki 2012 Mart ayında (ikili taramamda 12 haftalikken) muayenede Dr keseyi göremedi birde kendi Dr değilde başka bir Dr gitmiştim dedim heralde bunlar anlamıyor çok küçük göremiyorlar su falan içtim yok dediler ben konduramadim kötü bişey yoktur diye doktorları suçlayarak (tabi ya dogruysa diye icim icimide kemiriyodu) kendi Dr gittim muayenede hemen anladı. Mol gebelik işte halk dilinde üzüm gebeliği kürtaj hemen falan dedi ama ben şok oldum birde ben zehirlenmeye başlamışım inanamadım bu nedemek hiç duymamışım mol gebelik tabi ben Allahım hep en kötüsü benim basimami geliyor dedim. Neyse ben odaya çıkarıldim o anda tek kişilik oda olmadığından, sezaryenle 3. doğumunu yapacak bir bayanla aynı odada birkaç dk kaldım kadının eline serum takılırken eli acidigi icin nasıl feryat figan ağlamalar inanamadım he birde birkaç gün erken doğacak diye ya dedim nasıl bir dünya yarabbim hemen beni bu odadan çıkarın dedim neyse oda ayarlandı falan kürtaja giderken teyzenin biri kızmı erkekmi diye sormazmi iyice yıkıldım... Kürtaj olmuş eve gelmiş herşey bitti inşallah birdaha bunları yaşamam derken meğerse bunun ikinci yarısı varmış bir hafta dinlendim başladım deli gibi temizlik yapmaya sonra ben kanamayla hastaneye heralde çok yordum kendimi dedim meğerse üzüm taneleri şeklinde bişeyler oluyormuş ve bunun için tedavi olmam geçmezse tekrar kürtaj olmam gerekiyormuş çok şükür kürtaja gerek kalmadı beta hcg en üst 4000 olmustu tabi çok ağrılarım oluyordu ama 6 ayda tamamen geçti. Tabiki sürekli kontrollerim devam ediyordu he birde 1 yıl bebek olmicak en can alıcı nokta her defasında doktora 10 aya indirsek falan derdim kesinlikle kabul etmezdi.
Bir yılı geride bıraktık tekrar hamile olduğumu ogrendim yalnız beta hcg düşüktü iki gün sonra tekrar bakıldı değer koca bi (0) çıktı hemen ertesi gün regli oldum zaten buda kimyasal gebelikmiş ay Allahım dedim normal gebeliğin dışında tüm gebelik lerim yasadim:) neyse bunada eyvallah dedim...
Sonrasında bir yıl hamile kalamadım tabi bu süreçte çok zordu artık herkes soruyor bebek yokmu diye tabi ben içimden sanane sanami dert oldu vs şeyler söylerken yüzümde samimiyetsiz gülümsemeyle bakalım kısmet falan diye gecistiriyodum tabi birde daha acımasız olanlar onları hiç yazmıyorum hepimiz biliyoruz onları derken 2014 yılında artık herşeyi bıraktım birazda iş güç olsun dedim hayatımda ( 2013 de çalıştığım bankadan ayrilmistim hemen anne olurum umuduyla ) butik acicaktim karar vermiştim bir telaş bodoslama daldım kafamda bebeğim b si kalmamıştı temmuz ayında ağır poşetler taşıdım satın alacağım firmaları dolaştım birde o ay voleybol ,çeyiz yerleştirme, yani her türlü aktivite de bulundum. Meğerse meleğim benimleymis ben hiç anlamadım onun varlığını öğrenince inanamadım hiç beklemediğim bir anda tamam burdayım artık dedi bu cok farklıydı biliyorum hissediyodum ama doğana kadar hep endişe duydum. Bu arada butik olayı yalan oldu e meleğimden onemlimiydi ben onu o kadar beklemişim. Neyse öğrendiğimde 5 hf lıktı biraz sıkıntılı geçti hamileligim bizim yaramaz erkenden annesine gelmek isteyince ben 9 ay onu yatarak sakinlestirdim sanırım oyleki sonrada yerine cok alistı doğmadı yaramaz.
Doğduğu an inanın yaşadığınız tüm kötü anıları geride bırakıyorsunuz. Şimdi 15 aylık ben sadece koca bir dünyayı kollarına sığdırmaktır evlat diyorum.....
Şimdi buradaki bayanlar ve bu yazıyı okuyacak olan tüm bayanlar lütfen ümidinizi yitirmeyin gün doğmadan neler doğar inanın siz düşünmediğimiz kadar güçlüsünüz bu yüzden kendinizi bırakmayın. Rabbim isteyen her kadına anneliği yaşatsın. Çok dua edin inanın sesimizi duyan biri var.
Ben çok uzun yazdım ne olur kusura bakmayın sormak istediğiniz birşey olursa seve seve oğlum biraz haylaz hemen olsada muhakkak cvp veririm.
Merhaba öncelikle sayfanıza lap diye daldım bunun için özür dilerim. Ben 2015 Nisan annesiyim onun öncesinde 2012 yılında kısmi mol gebelik geçirdim. Bununla ilgili hep sağlıklı bir bebeğim olsun yaşadıklarımı yazacağım dedim biliyorum bu zamanda insan en ufak bir umut arıyor ama bir türlü fırsat bulamadim. İşte insanoğlu biraz bencilce davranabiliyoruz...
Ben 2011 in son aylarında hamile kaldım çok mutlu olmuştum herşey yolunda sanıyordum ki 2012 Mart ayında (ikili taramamda 12 haftalikken) muayenede Dr keseyi göremedi birde kendi Dr değilde başka bir Dr gitmiştim dedim heralde bunlar anlamıyor çok küçük göremiyorlar su falan içtim yok dediler ben konduramadim kötü bişey yoktur diye doktorları suçlayarak (tabi ya dogruysa diye icim icimide kemiriyodu) kendi Dr gittim muayenede hemen anladı. Mol gebelik işte halk dilinde üzüm gebeliği kürtaj hemen falan dedi ama ben şok oldum birde ben zehirlenmeye başlamışım inanamadım bu nedemek hiç duymamışım mol gebelik tabi ben Allahım hep en kötüsü benim basimami geliyor dedim. Neyse ben odaya çıkarıldim o anda tek kişilik oda olmadığından, sezaryenle 3. doğumunu yapacak bir bayanla aynı odada birkaç dk kaldım kadının eline serum takılırken eli acidigi icin nasıl feryat figan ağlamalar inanamadım he birde birkaç gün erken doğacak diye ya dedim nasıl bir dünya yarabbim hemen beni bu odadan çıkarın dedim neyse oda ayarlandı falan kürtaja giderken teyzenin biri kızmı erkekmi diye sormazmi iyice yıkıldım... Kürtaj olmuş eve gelmiş herşey bitti inşallah birdaha bunları yaşamam derken meğerse bunun ikinci yarısı varmış bir hafta dinlendim başladım deli gibi temizlik yapmaya sonra ben kanamayla hastaneye heralde çok yordum kendimi dedim meğerse üzüm taneleri şeklinde bişeyler oluyormuş ve bunun için tedavi olmam geçmezse tekrar kürtaj olmam gerekiyormuş çok şükür kürtaja gerek kalmadı beta hcg en üst 4000 olmustu tabi çok ağrılarım oluyordu ama 6 ayda tamamen geçti. Tabiki sürekli kontrollerim devam ediyordu he birde 1 yıl bebek olmicak en can alıcı nokta her defasında doktora 10 aya indirsek falan derdim kesinlikle kabul etmezdi.
Bir yılı geride bıraktık tekrar hamile olduğumu ogrendim yalnız beta hcg düşüktü iki gün sonra tekrar bakıldı değer koca bi (0) çıktı hemen ertesi gün regli oldum zaten buda kimyasal gebelikmiş ay Allahım dedim normal gebeliğin dışında tüm gebelik lerim yasadim:) neyse bunada eyvallah dedim...
Sonrasında bir yıl hamile kalamadım tabi bu süreçte çok zordu artık herkes soruyor bebek yokmu diye tabi ben içimden sanane sanami dert oldu vs şeyler söylerken yüzümde samimiyetsiz gülümsemeyle bakalım kısmet falan diye gecistiriyodum tabi birde daha acımasız olanlar onları hiç yazmıyorum hepimiz biliyoruz onları derken 2014 yılında artık herşeyi bıraktım birazda iş güç olsun dedim hayatımda ( 2013 de çalıştığım bankadan ayrilmistim hemen anne olurum umuduyla ) butik acicaktim karar vermiştim bir telaş bodoslama daldım kafamda bebeğim b si kalmamıştı temmuz ayında ağır poşetler taşıdım satın alacağım firmaları dolaştım birde o ay voleybol ,çeyiz yerleştirme, yani her türlü aktivite de bulundum. Meğerse meleğim benimleymis ben hiç anlamadım onun varlığını öğrenince inanamadım hiç beklemediğim bir anda tamam burdayım artık dedi bu cok farklıydı biliyorum hissediyodum ama doğana kadar hep endişe duydum. Bu arada butik olayı yalan oldu e meleğimden onemlimiydi ben onu o kadar beklemişim. Neyse öğrendiğimde 5 hf lıktı biraz sıkıntılı geçti hamileligim bizim yaramaz erkenden annesine gelmek isteyince ben 9 ay onu yatarak sakinlestirdim sanırım oyleki sonrada yerine cok alistı doğmadı yaramaz.
Doğduğu an inanın yaşadığınız tüm kötü anıları geride bırakıyorsunuz. Şimdi 15 aylık ben sadece koca bir dünyayı kollarına sığdırmaktır evlat diyorum.....
Şimdi buradaki bayanlar ve bu yazıyı okuyacak olan tüm bayanlar lütfen ümidinizi yitirmeyin gün doğmadan neler doğar inanın siz düşünmediğimiz kadar güçlüsünüz bu yüzden kendinizi bırakmayın. Rabbim isteyen her kadına anneliği yaşatsın. Çok dua edin inanın sesimizi duyan biri var.
Ben çok uzun yazdım ne olur kusura bakmayın sormak istediğiniz birşey olursa seve seve oğlum biraz haylaz hemen olsada muhakkak cvp veririm.
Paylaşımın için teşekkür ederiz. Ben de 6 ay önce kısmi mol geçirdim. En kötüsü de sebebi yok tamamen kötü şans dedi drlar. Şimdi tekrar deniyoruz fakat bazen de ümitsizliğe düşüyorum. Kendimi her iki ihtimale de hazırlıyorum. Belki de hiç olmayacak. Umarım biz de senin gibi mutlu sona ulaşırızMerhaba öncelikle sayfanıza lap diye daldım bunun için özür dilerim. Ben 2015 Nisan annesiyim onun öncesinde 2012 yılında kısmi mol gebelik geçirdim. Bununla ilgili hep sağlıklı bir bebeğim olsun yaşadıklarımı yazacağım dedim biliyorum bu zamanda insan en ufak bir umut arıyor ama bir türlü fırsat bulamadim. İşte insanoğlu biraz bencilce davranabiliyoruz...
Çok teşekkür ederim. Kolay değil tabiki insan korkuyor ama hep iyisini düşün ben ilk zamanlar çok yipratmistim kendimi baktım herşey daha kötüye gidiyor zamana bıraktım herşey yoluna girdi. İnan seninde kucağın dolacak sen sadece sabret ve kendine yeni bir hobi edin çok faydası oluyor. Rabbim gönlüne göre versin inşallahÇok sevindim Allah anali babalı büyütsün insallah bizlere umut oluyosunuz korunmayı birakali iki ay oldu benimde kısmı mol şükür problem çıkmadı ama insan yine yasarmiyim diyede korkmadan duramiyo malesef bizlere de göstersin insallah Allahim sağlıklı bir evlat
Çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda önce göbüşün sonra kucağın dolsun:) soğan kürünü uyguladinmi oda çok faydalı hormonları falan düzenliyor ve hamile kalmada yardımcı oluyor. İnsanlara gelince onlar hep eksik tarafından vururlar (gerçi bu eksiklik değil sadece zamanlarını bekliyor kuzular ) önemsememek en iyisi. Rabbim gönlüne göre versin inşallahSenin adın çok sevindim canım benimde ilk gebelik 11 haftada sonlandırıldı.1 yılım doldu. Şimdi tekrar düşünüyoruz ama henüz olmadı vakti zamanı var demekten başka birşey gelmiyor elimden. İnsanları boşverdim ben artık inşallah rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip eder hepimize.
Ben teşekkür ederim canım çok gecmiş olsun. Dr. banada öyle soylemisti kötü bir şans koca pirinç çuvalının içinden taş seçmek gibi demişti hiç unutmam. Ümitsizliğe kapılma inan sende yavrunu alacaksın kucağına insallah şimdi senin için zaman geçmez ama gerçekten su gibi geçiyor. Bu süre zarfında hayatta yapmak istediğin şeyleri yap kendine zaman ayır çocuk olunca hicbirseye fırsatın olmuyor insanın vardırya çocuk olmadan şunuda yapayım dediği şeyler heh onları yap işte. Rabbim gönlüne göre versin inşallahPaylaşımın için teşekkür ederiz. Ben de 6 ay önce kısmi mol geçirdim. En kötüsü de sebebi yok tamamen kötü şans dedi drlar. Şimdi tekrar deniyoruz fakat bazen de ümitsizliğe düşüyorum. Kendimi her iki ihtimale de hazırlıyorum. Belki de hiç olmayacak. Umarım biz de senin gibi mutlu sona ulaşırız
Çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda önce göbüşün sonra kucağın dolsun:) soğan kürünü uyguladinmi oda çok faydalı hormonları falan düzenliyor ve hamile kalmada yardımcı oluyor. İnsanlara gelince onlar hep eksik tarafından vururlar (gerçi bu eksiklik değil sadece zamanlarını bekliyor kuzular ) önemsememek en iyisi. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Slm cnm hamileligin nasil gdiyo merak ettim szleri
Canim moralini yuksek tut siniri gecmemissin. Kotu bir sey cikmaz bebisi de bosu bosuna uzme annesiMerhaba canım. yeni yazabiliyorum kusura bakma. Aslında çok şükür herşey iyi gidiyor da ikili test sonucumda sorun çıktılimit değer 250 olması gerekirken 239 çıktı bu da küçük de olsa risk taşıyorsun anlamına geliyor. ense kalınlığında problem yok da işte bilemiyorum kendi doktoruma getireceğim hemen. inşallah ileri tetkike gerek görmez çok canım yandı çok üzgünüm ve sanki bebeğim de hissediyor da bulunduğu bölge sürekli gergin içten içten geriliyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Canim moralini yuksek tut siniri gecmemissin. Kotu bir sey cikmaz bebisi de bosu bosuna uzme annesiAllah saglikla kucagina alacagin gunleri de gostersin. Zor bir surec her seyden etkileniyoruz. Burdan haberdar et bizi canim..
Canim merhaba umarim hersey yolunda gider senin icin ben de mart ayinda kurtaj olmustum o ayin sonunda da degerlerim sifirlandi dr bu ay korunmayi birakabilecegimizi soyledi .Bugün test yaptim ve sonuc pozitif cok sukur ilk ayimizda allahim bize nasip etti ama sevinemedim bile esimde ben de korkuyoruz bayagi yipratmosti bizi cunku o surec . Sey diyecem ogrendikten sobra ne yaptin hrp dr kontrolunde miydin ya digerinde cok dr dolastim ve hepsi de birsey soyledi ve hickimse mol oldugunu soylemedi . Bunda da cok kafami bulandirmak istemiyorumCanım ya çok çok teşekkür ederim Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür kendi doktorum ileri tetkike gerek görmedi. Zorlu bir süreçmiş ama bir o kadar da keyifli. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
Merhaba canım. yeni yazabiliyorum kusura bakma. Aslında çok şükür herşey iyi gidiyor da ikili test sonucumda sorun çıktılimit değer 250 olması gerekirken 239 çıktı bu da küçük de olsa risk taşıyorsun anlamına geliyor. ense kalınlığında problem yok da işte bilemiyorum kendi doktoruma getireceğim hemen. inşallah ileri tetkike gerek görmez çok canım yandı çok üzgünüm ve sanki bebeğim de hissediyor da bulunduğu bölge sürekli gergin içten içten geriliyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Masallah buyutmussun bebegi, Allah buyuk saglikla dogucaklar insallah. Beklediginize degecek.Canım ya çok çok teşekkür ederim Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür kendi doktorum ileri tetkike gerek görmedi. Zorlu bir süreçmiş ama bir o kadar da keyifli. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
Mrb cnm k bkma yoğunluktan yazamadmm hic korkma bnce bircok tanidigim insan ikili test sonuclari sinirda yada anorml degerler cikmasina ragmeb gayet saglikli cocuklari oldu ustunde dur tabii korkma takilma cok cnm gerci anne olunca miniklerimiz icin yapmicagimiz sey yok Allah saglik sihhat versin bende 18 nci haftamdayim masallah hersey cok guzel yolunda gidiyor hicbi sıklntm yok çok sukur bazen sagligindan tedrgin oluorum bu kadr raht gecince hamilelik ... Ultrasonda ii oldgunu görünce rahatliom
Masallah buyutmussun bebegi, Allah buyuk saglikla dogucaklar insallah. Beklediginize degecek.
Prensesim geliyo benim de Allah burdaki herkese yasatsin. Korkutmayin kendinizi biraz sabir sadece. Tabiki hamile kaldigini ogrenince korku da buyuyo yine olursa diye. Dogana kadar o panik gecmiycek zaten sanirim.
Hepinize dua ediyorum bol bol. Kimse yasamasin bir daha insallah, yeni giren olmasin bu forma mol gebeligim varmis diye
26.haftaya girdik bizde bugun. Insallah sizin de hersey yolundadir. Guzel haberlerinizi bekliyorum, beklemede olan tum anniş adaylarina da umut olsun durumumuz insallah. Dua edip sabredin, baska gecmiyo zaman.
Merhaba canım çok şükür 16. Haftamarkadslarimi de bir Prenses geliyor inşallah Allah'ın izniyle dün söyledi doktorumDuaların için Allah razı olsun. Ben de bildirim geldiğini gördüğümde Allah'ım kimse yaşamasın yeni giren olmasın diyorum hep. Ama işte yaşanması gerekiyormuş ve yaşadık bundan sonra guzel sağlıklı günler olsun inşallah. Allah isteyen herkese bu minik mucizeleri sağlıkla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?