Kizlar gunaydin ben test yaptim ve bati 2 gun gece 2200 du degerim parsiyel mol gecirmistim 6 ay once dr kontroluyle korunmayi birakmistik deger yine bana yuksek geldi dr da su an icin birsey diyemeyiz dedi kalp atimi icin iki haftalik sureyi bekliyoruz hatirliyor musunuz degerinizi lutfen yazarsaniz sevinirim
Evet keseyi gördük canim ama gecenkinde de benim kese vardi ve kimse anlamimisti mol gebelik olduguni degerde yine yuksek olunca korktum yine iki hafta bekleyecegiz allahim gostermesin bir daha o aciyi
Gamze sen korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaldin? Benim iki ay oldu henüz hamile kalamadimAllah kalp atislarini gormeyi ve kucagina almayi nasip eder ins bnde ilk zamnlrda çok korkuodum degerlerimi surekli takip ediodum doktorum bna kiziodu nerdeyse 2nci gebelikte ayni seyi yasayani gormedim diodu 7nci haftada kalp atislarini gordum cok mutlu olmustuk smdilk 18+4 oldum cok sukur hersey yolunda .. Bnce kokrma ii dusun ii olsun bbek icin stres zaten ii degil bu guzel dygularin tadini çikar
sagol canim allah razi olsun iyi seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki sen de saglikla kucagina al ins canim benim cok sagolAllah kalp atislarini gormeyi ve kucagina almayi nasip eder ins bnde ilk zamnlrda çok korkuodum degerlerimi surekli takip ediodum doktorum bna kiziodu nerdeyse 2nci gebelikte ayni seyi yasayani gormedim diodu 7nci haftada kalp atislarini gordum cok mutlu olmustuk smdilk 18+4 oldum cok sukur hersey yolunda .. Bnce kokrma ii dusun ii olsun bbek icin stres zaten ii degil bu guzel dygularin tadini çikar
deeploneliness .!.:Gamze sen korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaldin? Benim iki ay oldu henüz hamile kalamadim
hazan46 .!.:sagol canim allah razi olsun iyi seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki sen de saglikla kucagina al ins canim benim cok sagol
Çok sevndim canm gozunaydin hamilelikte baslio fedakarliklar .. Allah sanada diger arkadslarimizada saglik sihhat versin ins bnde 18+3 oldum birbirimize bu guzel haberleri verdgimiz gunleri hatirliomda masallah zamn su gbi gecio ☺ cinsiyetini henuz ogrenemedik kordon onundeydi enson ... Masallah bu yil prenses yili ☺
Aynen canım ya 4 ay ne Zaman geçmiş anlayamıyor insan. İnşallah sağlıkla doğumlarımızı yapıp büyüttüğümüz günleri paylaştığımız günleri de görürüz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bakalım ben de merak ettim şimdi? Bir Prenses daha mı gelecek acaba? Haber verirsin bize deCanım senin kımıldama başladı mı başladıysa ne Zaman başladı acaba? Ben sanki 16 haftadan itibaren hissediyorum gibi ama daha once bilmediğim için tam anlayamadım.
Aynen canım ya 4 ay ne Zaman geçmiş anlayamıyor insan. İnşallah sağlıkla doğumlarımızı yapıp büyüttüğümüz günleri paylaştığımız günleri de görürüz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bakalım ben de merak ettim şimdi? Bir Prenses daha mı gelecek acaba? Haber verirsin bize deCanım senin kımıldama başladı mı başladıysa ne Zaman başladı acaba? Ben sanki 16 haftadan itibaren hissediyorum gibi ama daha once bilmediğim için tam anlayamadım.
İyi günler arkadaşlar ya ben kürtaj olalı 3 ayı geçti ama artık beklemekten sıkıldım nasıl sabretcem 1 sene beklemesem nolur ki nolur bana akıl verinn(
Ay cok sevindim. Seninle ayni zamanlarda bırakmıştık korunmayiGünaydın kızlar 1 yıl önce mol gebelik geçirdim şu an 6 haftalık hamileyim henüz dr gitmedim salı günü randevum var. Kan testimde biraz yüksek sanki beta hcg dua edin tekrarlamış olmasın bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçirelim hepimiz.
Ay cok sevindim. Seninle ayni zamanlarda bırakmıştık korunmayi
Saglikla kucağına alırsın ins. Darisi basima
canim merhaba su an durumun ne ben de 6 ay önce kismi mol gebelik gecirdim 8 haftaya kadar hersey nornaldi haftasina gore ondeydi kalp atimini falan da duyduk ama 11 haftada gittigimizde bebegin 3 hafta once karninda öldüğü soylendi dr yine tekrarlamis olabilir dedi sonuçlar tekrar patalojiye gidecek umarim boyle bir durum yoktur .Günaydın kızlar 1 yıl önce mol gebelik geçirdim şu an 6 haftalık hamileyim henüz dr gitmedim salı günü randevum var. Kan testimde biraz yüksek sanki beta hcg dua edin tekrarlamış olmasın bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçirelim hepimiz.
Mol gebeligin herhangi bi açıklaması yok canim.bana da mol gebelik denildi ama patoloji sonucumu iki kez yaptirdigimda ikisinde de normal gebelik sonlandirilmis olarak görüldü. Tabi ki sansizlik ama takdiri ilahi.1 sene kadar korunup sonra hamile kaldım ve bebeğim simdj allaha şükür sapasağlam.sadece prematüre olarak dünyaya geldi ama çok sukur hiç bi sıkıntımız yok suan.sende tez zamanda bu sıkıntıyı atlat insallah.allah isteyen herkeze nasip etsinKizlar iyi aksamlar 64 sayfayi tek tek okudum ikinci defa mol u tekrarlayan gormedim ben .cok kotuyum bir hafta once kurtaj oldum geceleri uyuyamiyorum tekrarlamaz mol ins . Ama bebegim neden benden gitti hersey yolundayken .cok sansdiz bir insanım ben ya .dr a mol nedir doye sordugumda tamamen sanssizlik demisti hic sasirmadim demistimtabi isyan etmemek lazim rabbim boyle takdir etmis ama bu aci o kadar zor ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?