mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Kizlar gunaydin ben test yaptim ve bati 2 gun gece 2200 du degerim parsiyel mol gecirmistim 6 ay once dr kontroluyle korunmayi birakmistik deger yine bana yuksek geldi dr da su an icin birsey diyemeyiz dedi kalp atimi icin iki haftalik sureyi bekliyoruz hatirliyor musunuz degerinizi lutfen yazarsaniz sevinirim

Mrb cnm ben hamile oldgumu ogrendgimde ilkin 89 du degerim snnra hizla artti degerim korktum ama hrsy yolunda gtti Allah a sukur korkma ins senin degerine gore keseyi doktorun görmüs olmasi gerekio benmde degerlerim 2500 dü keseyi gormustuk doktor 2 hafta sonra gelmemi istedi kalp atisi icin ...

Evet keseyi gördük canim ama gecenkinde de benim kese vardi ve kimse anlamimisti mol gebelik olduguni degerde yine yuksek olunca korktum yine iki hafta bekleyecegiz allahim gostermesin bir daha o aciyi

Evet keseyi gördük canim ama gecenkinde de benim kese vardi ve kimse anlamimisti mol gebelik olduguni degerde yine yuksek olunca korktum yine iki hafta bekleyecegiz allahim gostermesin bir daha o aciyi

Allah kalp atislarini gormeyi ve kucagina almayi nasip eder ins bnde ilk zamnlrda çok korkuodum degerlerimi surekli takip ediodum doktorum bna kiziodu nerdeyse 2nci gebelikte ayni seyi yasayani gormedim diodu 7nci haftada kalp atislarini gordum cok mutlu olmustuk smdilk 18+4 oldum cok sukur hersey yolunda .. Bnce kokrma ii dusun ii olsun bbek icin stres zaten ii degil bu guzel dygularin tadini çikar

Gamze sen korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaldin? Benim iki ay oldu henüz hamile kalamadim

sagol canim allah razi olsun iyi seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki sen de saglikla kucagina al ins canim benim cok sagol

deeploneliness .!.:
Gamze sen korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaldin? Benim iki ay oldu henüz hamile kalamadim

Slm canm ben korunmayi biraktigimn 2. Ayinda hamile kaldim bence stres yapman icin bi durum yok anliorum seni ama biraz daha bkle olabilir bi durum senin ki bnce

hazan46 .!.:
sagol canim allah razi olsun iyi seyler duymaya o kadar ihtiyacim var ki sen de saglikla kucagina al ins canim benim cok sagol

İns ii haberlerini aliriz arada hberdar et durumndan korkma ben tam mol gebelk gecrmistim parsiyel molun zaten korunma suresi 6 ay genellkle

Aynen canım ya 4 ay ne Zaman geçmiş anlayamıyor insan. İnşallah sağlıkla doğumlarımızı yapıp büyüttüğümüz günleri paylaştığımız günleri de görürüz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bakalım ben de merak ettim şimdi? Bir Prenses daha mı gelecek acaba? Haber verirsin bize de Canım senin kımıldama başladı mı başladıysa ne Zaman başladı acaba? Ben sanki 16 haftadan itibaren hissediyorum gibi ama daha once bilmediğim için tam anlayamadım.

Cnm ben 18nci haftama girince harektlerini hissetmeye basladmm ufak tefekte olsa ayirtedebilio insan ,.. Hemsirem bna 20nci haftada net hissedersin dedi hatta 18 haftada hissettigin bebeginn harekrtleri olmayabilir henuz dedi ama cevremde daha erkn hissednler cok olmus yani bnce

Yani bnce erkn hissetmk mumkun dktorlar inanmasada...

İyi günler arkadaşlar ya ben kürtaj olalı 3 ayı geçti ama artık beklemekten sıkıldım nasıl sabretcem 1 sene beklemesem nolur ki nolur bana akıl verinn(

İyi günler arkadaşlar ya ben kürtaj olalı 3 ayı geçti ama artık beklemekten sıkıldım nasıl sabretcem 1 sene beklemesem nolur ki nolur bana akıl verinn(

Slm canm bnce en azindan 3 ay daha bkle doktoruna danisrsan daha ii olur canm ama ilk 3 ay henuz riskli die biliom bnce aabret biraz 3 ay daha bkle kendin icinde ii

kızlar 1 sene beklemeniz betahcg kontrolü için önemliymiş tekrar hamile kalmanız sorun değil ama acaba vücutta kalıntı kaldımı tekrar çoğalacak mı bunun takibi için 1 sene beta hcg takibi gerekiyor hamile kalırsan bunu takip edemeyiz dedi doktor bana öyle söylemişti, ben de yaşadım biliyorum.

Günaydın kızlar 1 yıl önce mol gebelik geçirdim şu an 6 haftalık hamileyim henüz dr gitmedim salı günü randevum var. Kan testimde biraz yüksek sanki beta hcg dua edin tekrarlamış olmasın bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçirelim hepimiz.

Ay cok sevindim. Seninle ayni zamanlarda bırakmıştık korunmayi
Saglikla kucağına alırsın ins. Darisi basima

canim merhaba su an durumun ne ben de 6 ay önce kismi mol gebelik gecirdim 8 haftaya kadar hersey nornaldi haftasina gore ondeydi kalp atimini falan da duyduk ama 11 haftada gittigimizde bebegin 3 hafta once karninda öldüğü soylendi dr yine tekrarlamis olabilir dedi sonuçlar tekrar patalojiye gidecek umarim boyle bir durum yoktur .

Kizlar iyi aksamlar 64 sayfayi tek tek okudum ikinci defa mol u tekrarlayan gormedim ben .cok kotuyum bir hafta once kurtaj oldum geceleri uyuyamiyorum tekrarlamaz mol ins . Ama bebegim neden benden gitti hersey yolundayken .cok sansdiz bir insanım ben ya .dr a mol nedir doye sordugumda tamamen sanssizlik demisti hic sasirmadim demistim tabi isyan etmemek lazim rabbim boyle takdir etmis ama bu aci o kadar zor ki .

Mol gebeligin herhangi bi açıklaması yok canim.bana da mol gebelik denildi ama patoloji sonucumu iki kez yaptirdigimda ikisinde de normal gebelik sonlandirilmis olarak görüldü. Tabi ki sansizlik ama takdiri ilahi.1 sene kadar korunup sonra hamile kaldım ve bebeğim simdj allaha şükür sapasağlam.sadece prematüre olarak dünyaya geldi ama çok sukur hiç bi sıkıntımız yok suan.sende tez zamanda bu sıkıntıyı atlat insallah.allah isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…