inşallah yine anne olup bebeklerinizi kucağınıza alıp seneye bayramı bebeğinizle geçirirsiniz
inşallah yine anne olup bebeklerinizi kucağınıza alıp seneye bayramı bebeğinizle geçirirsiniz
bugün doktora gittim ve bebeklerimin Monoamniyotik -Monokoryonik (Tek Keseli, tek koryonlu) oldğunu söyledi..şu anda böyle gebeliği olan arkadaşlar var mı acaba? ya da bu halde sağlıklı doğum yapan...
inşallah canım inan çok ihtiyacımız var başka türlü bu acı içimden çıkmaz çok özlüyorum yavrularımı bazen rüyamda görüyorum halen karnımdalar uyanınca bakıyorum ki karnım bomboş ultrason resimleriyle avutuyorum kendimi
amin arkadaşım inşş çok teşekkür ederim hayırlısı sadece hayırlısı ..
sizleri aklınızın almayacağı kadar çok iyi anlıyorum.acısını en iyi siz bilirsiniz.inşallah bu acıyı unutturacak evlatlar nasip eder güzel rabbim ve bu güzel haberi bizlerle de paylaşırsınız.
amin inşallah olur ama 4 aydır deniyoruz olmuyor normalde kolay hamile kalıyordum şimdi olmuyor 8 ay geçti halen içim yanıyor ben ikizlerimin olmasını çok istiyordum bir daha bu şans elime geçmez. gerçi artık ikiz istemiyorum çok korkuyorum çünkü yinede her şeyi allah bilir inşallah tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler verir
amin inşallah olur ama 4 aydır deniyoruz olmuyor normalde kolay hamile kalıyordum şimdi olmuyor 8 ay geçti halen içim yanıyor ben ikizlerimin olmasını çok istiyordum bir daha bu şans elime geçmez. gerçi artık ikiz istemiyorum çok korkuyorum çünkü yinede her şeyi allah bilir inşallah tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler verir
Allah büyük ilki belki ikiz olmayabilir ama ikincisi ikiz olabilir.sonuçta doğal yolla gebe kaldın öyle değil mi ?benim bu bebeklerimden önce ikiz düşüğüm olmuştu.yine ikizlerim oldu.güzel rabbimin bi bildiği vardır.hiç üzülme.sen tetkiklerini yaptırdın mı gebeliğe engel hiçbirşey yok öyle değil mi ?belki rahim kendini toparlamaya çalıışyordur bir sorun yoksa.
kısmet herşey allahın elinde ben sürekli doktora gidiyorum rahim toparlanmış diyor herşey yolunda diyor zaten 4 ay önce korunmayı bırakabileceğimi söylemşti evet doğal yolla hamile kaldım hiç sanmıyorum tekrar ikiz olma ihtimali zor gibi zaten olsada tek yumurta olmasın artık korkuyorum psikolojim bozulmuş bebeklermi görmedim ben görenlerin onları anlatmaları beni çok üzüyor belli etmemeye çalışıyorum çok üzülüyorum ya banyoya ya da lavaboya girip ağlıyorum o da beni etkiliyordur diye düşünüyorum. senin ilk ikizlerin neden düştü ki? kaç haftalıktılar?
ben gebe olduğumu bile bilmiyordum düşük olduğunda yanlış hatırlamıyorsam ya 5 ,5 yada 6,5 haftalıklardı.düşük yaptığımda doktor a gittiğimde doktor söylemişti ama üç yıl oldu belki geçti unuttum bile.
stresten uzak dur streste etkiliyor.hiç üzülme.ben söyleyenlere de kızdım şimdi.resmen patavatsızlık bence.senin bebeklerindi onlar yanında konuşmaları uygun değil.
sen kendini toparla üzülme herşeyde bir hayır vardır.eminim o acıyı unutturacak bebeklerin olacak.çünkü benim öyle oldu.şimdi 13 aylıklar onların peşinde koşmaktan yoruluyorum.rabbim herkese nasip etsin.tatlı bir yorgunluk.
canım bende normal yolla hamile kaldım benimde monokoryonik diamyonik tek yumurta ikizi doktorlar o kadar çok şey söyledilerki riskli gebelik heran herşey olabilir diye hep hazırlıklı ol diye ben hamile kaldığıma sevinemedim bile hep tedirginlik içindeydim biraz biraz yeni rahatlıyorum 29+4 günlük olduk şimdilik herşey yolunda çok şükür fazla kafana takma diyeceğim ama olmuyor yaşayan daha iyi bilir. Bol bol dua et inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alıırız...bugün doktora gittim ve bebeklerimin Monoamniyotik -Monokoryonik (Tek Keseli, tek koryonlu) oldğunu söyledi..şu anda böyle gebeliği olan arkadaşlar var mı acaba? ya da bu halde sağlıklı doğum yapan...
canım bende normal yolla hamile kaldım benimde monokoryonik diamyonik tek yumurta ikizi doktorlar o kadar çok şey söyledilerki riskli gebelik heran herşey olabilir diye hep hazırlıklı ol diye ben hamile kaldığıma sevinemedim bile hep tedirginlik içindeydim biraz biraz yeni rahatlıyorum 29+4 günlük olduk şimdilik herşey yolunda çok şükür fazla kafana takma diyeceğim ama olmuyor yaşayan daha iyi bilir. Bol bol dua et inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alıırız...
merhaba meldir35.çok iyi haberlerim yok çok üzgünüm3 hafta önce detaylı ultrasonumda bebeklerime en baştan beri korkulan kan tranfüzyonu teşhisi kondu yani verici bebek diğer bebeğe kanı gönderiyor ama alıcı bebek vericiye geri göndermiyordu bu sebeple bebeğimin biri 15 gün küçük eriden geliyordu ince bir zarla rahim duvarına sıkışmıştı sıvısız ve kansızdı.tek tedavi istanbul çapa üni.yapılyormuş oraya gitmek için hemen biletleri aldık çarşamba sabahı havaalanına gitmek için kalktığımda yogun bir kanamam vardı hemen dr.merve hanımı aradım ve hastaneye yattım rahimde açılma olmuştu bu durumda gidemedim istanbula.kanamam geçti hastaneden taburcu oldum p.tesi kontrole gittiğimde istanbula gidebilirsin dedi.çapadaki doktorlarla hemen irtibata geçip salı sabahı saat 10 da çapadaydım.ordaki kontrollerimdede aynı teşhis konuldu bi-polar yapılacaktı yani bebeğin biri geriden gelen bebek sonlandırıp diğer bebek devam edicekti yaşama oranı %70-80 di benim için çok iyi bir orandı çok büyük bir umuttu benim için riskleri olsada bebeğimin birini elime alabilecektim.yatışım yapıldı ertesi gün işlem uygulanacaktı akşam saatlerinde dahada yoğun bir kanamam oldu rahim sıvı birikiminden dolayı açılıyordu 3 cm olmuştu ve bu durumda işlemi yapamayacaklarını gebeliği sonlandırmaları gerektiğini sölediler çok ufakta olsa umudum vardı onuda kaybetmiştim.cuma sabahı 10:30 da suni sancı vermeye başladılar 17:30 da bebeklerim doğdu ama yaşamıyorlardı.bedenen çok accı çektim ama şuan hiçbirini hatırlamıyorum sadece bebeklerimi düşünüyorum ruhen çok kötüyüm.allahım en başta sana ve bütün hamilelere sağlıklı doğumlar bebeklerine sağlık nasip etsin.senin iyi haberlerini bekliyorum dualarım sizinle :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?