cnnm merhaba uzun süre sonra bugun girdim portala şu iletini okuyana kadarda sizlere nasıl yardımım dokunabilir diye düşünüyordum şuan çok üzgünüm,gözlerimin yaşını tutamadım.Allahım neyi taktir ederse onu yaşıyoruz bizler ne yaparsak yapalım elimizden bişey gelmiyor.çok zorlu bir süreç kafada hep soru işaretleri,yerine oturmayan taşlar,doktorların olumsuz tutumları,söylemleri sakın bunları düşünmeyin.ben sizin için ve bebeklerinzi için dua edicem.çapaya gitmen çok iyi olmuş.çapadan yeni özele geçen recep beyin ismini duydunmu ben orda yatarken ayrılmasına rağman orda yapılan işlemleri ona danışıyorlar.benim şansızlığım ben oraya gideceğim zaman onun yurtdışına çıkıyor olmasıydı yinede 2. düzeyde doktor ibrahim bey bana yapılacak uygulamaları ona danışmadan yapmadı recep has olması lazım ismi araştırmanı öneririm.sizler için tek dileğim Allahım çocuklarınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.benim kararım kısmet olmadı ama küçük kalan(susuz kalan)bebeğim 15 gün gerideydi çok bariz mesanesi çalışmıyordu,büyümüyordu ve sağ göğus kafesimin altına sıkışmış durumdaydı onu sonlandırıp 2. bebeğimin yaşama şansını %70-80 arttırmaktı.malesef 2. bebeğimde çok fazla mesanesi çalıştığı için sürekli idrar üretiyordu ve benim karnım kocaman olmuştu sıvıdan buda rahime baskı yaptı ve rahim açıldı ve tedaviyi yapamayacaklarını sölediler.20 haftalıktım düşük tehlkesi vardı izmire dönemiyordum heran doğum başlayabilirdi bebeklerim ve kendim için en doğru kararı verdim gebeliği normal doğumla sonlandırdım.Allahım sizlere bu acıyı göstermesin ve eksik dilemeyelim 1 yada 2 hiç önemli deil sağlıklı,eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin hepinize önemli olan bu.sakın kendinizi üzmeyin ve sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmaya çalışıcam yazılarınızı takip edicem.sağlıcakla kalın
çok geçmiş olsun allah sabır versin ne diyebilirim ki bu durumda bilmiyorum bizde aynı korkuları yaşıyoruz inan acaba bebeklerimiz doğacakmı allah ne yazdıysa onu görecez ama inan yazını okuyunca göz yaşlarıma engel olamadım ltf daha fazla üzülme sendeAllahın dediğinden öteye gidilmio sen ne kdar istersen iste rabbim nasip etmezse olmuyomuş( küçük bebegimn kalbi durmuştu diğergün tekrar gittik doktora diğerini de etkilemiş ve büyük olanında kalbi durmuş şaka gibiydi herşey kötü bi şaka sanki en başından beri bu süreç yok tranfüzyonmu değilmi, operasyon tekini sonlandırmak bu kabus günler en sonunda bu durumla sonuçlandı ve bir gün sonra hastaneye yattım normal doğum yaptım 25 haftalıkken kalbi durmuş ikizlerm görmeye cesaretim bile yoktu Allah kimseye göstermesn böyle acıyı ...
çok geçmiş olsun allah sabır versin ne diyebilirim ki bu durumda bilmiyorum bizde aynı korkuları yaşıyoruz inan acaba bebeklerimiz doğacakmı allah ne yazdıysa onu görecez ama inan yazını okuyunca göz yaşlarıma engel olamadım ltf daha fazla üzülme sende
üzülme canım allah başka evlatlar versin sana birazda olsa acın hafifler benim bebeklerim kız ve aralarında zar yok tek kesedeler en ufak bir hareket ederim kordonları birbirinin boynuna dolanır diye çok korkuyorum sancım sürekli var özelliklede ben ayaktayken çok kötü oluyor ben şu aradaki fark açılma olayı kaçıncı haftadan sonra oluyor çok merak ediyorumteşekkür ederim .amin... inş sizler sağlıkla alırsınz kucağınıza bebeklernizi Allah herkesn hakkında hayırlısını nasip etsn canı veren o alan o söylücek sözümüz itiraz edecek bi durumumuz yok kontorllerinizi aksatmayın hareketlerini hissetmediğinizde hafif bi sancınız bile olsa hemen gidin doktora ne desem boş bundan sonra artık onlar yok kucağıma alamadım nasip olmadıı....
Allahın dediğinden öteye gidilmio sen ne kdar istersen iste rabbim nasip etmezse olmuyomuş( küçük bebegimn kalbi durmuştu diğergün tekrar gittik doktora diğerini de etkilemiş ve büyük olanında kalbi durmuş şaka gibiydi herşey kötü bi şaka sanki en başından beri bu süreç yok tranfüzyonmu değilmi, operasyon tekini sonlandırmak bu kabus günler en sonunda bu durumla sonuçlandı ve bir gün sonra hastaneye yattım normal doğum yaptım 25 haftalıkken kalbi durmuş ikizlerm görmeye cesaretim bile yoktu Allah kimseye göstermesn böyle acıyı ...
merhaba güzel ikiz anneleri...iki senedir siteyi takip ediyorum fakat dün bu sayfayı ziyaret edince üye olmanın zamanı geldi dedim.İki sene önce ben de iki kız annesi adayıydım. 6.5 ayımda kaybettim meleklerimi. diamniyotik-monokoryoniktiler. Talihsizliğimin bir sebebi de doktorumun bana 6.aya kadar tek yumurta mı,çift yumurta mı olduğunu söylememesiydi. Tabi bu durumda ben de durumumun hassaslığını bilemedim. Karnımda gerilmeler,sertleşmeler hissediyodum kızlarım hareket ediyo,ya da karnımın içi şimdiden dar geliyo diyodum fakat vücudum bana sinyal veriyormuş.Doktor 6.ayımda sancı hissediyorum diyince NSTye aldı,ben sancı hissetmiyodum ama çıktı.sonra beni şimdiki doktorum prof.a yönlendirdi.Gittiğimde bebeklerimin durumuyla tokat gibi yüzleştim.hemen İstanbul'a gidin.Hayri Ermiş'e yönlendiriyorum sizi dedi.Biz tabi şokta!hemen istanbula gittik fakat doktora gittiğimde kan akışını alan kızımı kaybettiğimizi öğrendik güya lazerle transfüzyon engellenecekti.doktor artık diğeri rahatlıcak kan göndermiceği için yaşıcak,diğeri de karnında kalacak dedi.ve ben nerdeyse bir ay hem vefat edeni hemde hayata tutunmaya çalışan diğer bebeğimi taşıdım göbişimde.25.haftamda bi kanamayla hataneye yattım ilaçlar serumlar nstler...kızımda su azlığı oldu,diğer vfat edende karnımda ödem oldu.tabi bende şiddetli bel ağrısı,vücudumda şişme(aşırı bir şişme)olunca 26.haftada "Teropatik Abortus" yani anne hayatı tehlikeye girdiği için sonlandırıldı. Bunları anlatarak sizi korkutmak istemiyorum fakat özellikle kendinize dikkat edin özellikle 17-22.haftalarda kontrollerinizi sıklaştırın,gerilme-kasılma sürelerinizi kontrol edin.3-5 dk.da bir gelmeye başladıysa hemen hastaneye gidin ama benim başım gelenin görülme sıklığı çok düşük.hepinize dua edicem.Siz de benim için dua edin ne olur.2senedir tekrar anne olmaya çalışıyorum ama rahmim çok zarar görmüş onun derdindeyim.sormak istediğiniz bir şey olursa arada uğrarım...
geçmiş olsn Allah yardımccınız olsn inş tekrar sağlıklı bi hamilelik dönemi bebek nasip olur size de. merak ettiğim hayri beye bende gittim okumşnszdr bende kaybettim bebeklerimi 25.haftamda( tranfüzyonmuş sizinki de benim gibi sanırım size lazer operasyonunu yaptı mı yani birinin öldüğünü bilerek gene de yaşar dedi mi ??
cnnm,öncelikle neler yaşadığını neler hissettiğini çoook iyi biliyorum.Allah sabrımızı artırsın ve tekrar anne olmayı nasip etsin.size bişey danışmak istiyorum;doğum esnasında bende parça kalmıştı,3kez kürtaj oldum ama adetlerim eskiye göre az.laporoskopi de oldum ama hala sorun yaşıyorum.ayrıca rahim ince,ilaçlarla ancak 6-7 oluyo.sen sorun yaıyo musun?
ikizlerimi kaybettim her iki oglumuda cennete gonderdim çok acı çekiyorum öldürecek beni sanki bugün 5. günüm bebeklerim karnımı bomboş bırakıp gitti 1 hafta karnımda ölü kalmışlar ama ben birşey hissetmedim allahım kimseye evlat acısı vermesin
ikizlerimi kaybettim her iki oglumuda cennete gonderdim çok acı çekiyorum öldürecek beni sanki bugün 5. günüm bebeklerim karnımı bomboş bırakıp gitti 1 hafta karnımda ölü kalmışlar ama ben birşey hissetmedim allahım kimseye evlat acısı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?