ikizlerimi kaybettim her iki oglumuda cennete gonderdim çok acı çekiyorum öldürecek beni sanki bugün 5. günüm bebeklerim karnımı bomboş bırakıp gitti 1 hafta karnımda ölü kalmışlar ama ben birşey hissetmedim allahım kimseye evlat acısı vermesin
cnnm, iki adet bitiminde korunmayabilirsin demişti ama ben çevreme "doktor bir sene korun dedi"demiştim.çünkü yaşadıklarımı ben biliyordum ve bu süreçte bi de başkalarının sıkıştırmasını çekemezdim.
sende sorun çıkmadığına sevindim lekelenmelerin de yakında kesilir,düzene de biner merak etme.laporoskopiyi sormuşsun,pende parça kaldığı ve ilaçla düşmediği için karnın üç yerinde delik açıp operasyon yapıyolar.
kontrollerini aksatma,özellikle bi kaç ay sonra adetini kontrol et,eskiye göre nasıl olacak diye(miktar olarak) ama ondanda önemlisi moralimizi yüksek tutmamız lazım(ben klomenle hamile kalmıştım sen hangi süreçlerden geçmiştin?
merhaba cnnm,ya benim doğum sonrası kanamam toplamda ne kadar sürdü hatırlamıyorum(çok problem yaşadım anlatmıştım) ama bence iki ihtimal var; iyi olanı kanaman bitiyor gibi olmuş ,ardından ilk adetini görüyor olman(miktarı yoğun mu?) diğeri ise parça kalmış olması. ama kontrolde öyle bir risk görmemiş, olsa görürdü..şimdi sen doktora gitmeyi hiiiç istemiyorsundur ama bence doktorunla görüş istersen hiç değilse tlf sor burdan yine haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım olaslıklar konusunda uzman oldum malasef
çok saol cnnm ben kaybedeli 11 gün oldu tranfüzyon sendromu benimkide dogal yolla hamile kalmiştım ben hergün ağlıyorum inan aklımdan 1 saniye bile çıkmıyorlar onları ultrasonda cansız gördügüm anı hiç unutamam 21 haftalık olmuslardı kuzularım dogumda çok kan kaybettim doğumdan sonra kürtajda oldum kan kaybından bayıldım ama bunların hiçbirini hatirlamıyorum şimdi tek düşündügüm yavrularım şuan allaha emanetler düşmanım görmesin bu acıyıyaprak çok geçmiş olsun Allah başka acı göstermesin çok üzüldüm Allah sabır versin ben kaybedeli 32 gün oldu ama acısı dinmiccek bi köşede kalacak aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum sen kaç haftalıkken kaybettn ikizden ikize kan tranfüzyonundan mı tedavi ile mi olmuştu ? çok ssoru sordum saçmaladım pardon . inşş tekrar sağlıklı hamilelik doğum ve bebekler nasip olur( bizim durumumuzda olan herkese
Allah'tan sabrını artırmasını diliyorum canım benim.daha çok yeni acın yazını okurken içim gitti.meleklerimiz bize şefaatçi olacak annesi onları kaybetmedik emanet gönderdik,napalım...dertleşmek istersen,konuşmak istersen burda olucaz arkadaşım.
çok saol cnnm ben kaybedeli 11 gün oldu tranfüzyon sendromu benimkide dogal yolla hamile kalmiştım ben hergün ağlıyorum inan aklımdan 1 saniye bile çıkmıyorlar onları ultrasonda cansız gördügüm anı hiç unutamam 21 haftalık olmuslardı kuzularım dogumda çok kan kaybettim doğumdan sonra kürtajda oldum kan kaybından bayıldım ama bunların hiçbirini hatirlamıyorum şimdi tek düşündügüm yavrularım şuan allaha emanetler düşmanım görmesin bu acıyı
doğumdan bu yana kanaman devam ediyor mu?yoksa kesildi,bikaç gün sonra mı tekrar başladı?kesilip başladıysa ilk adetini görüyorsundur.Doğumdan sonra rahmin büyük olması normal zamanla toparlanır.bana ilaç vermişti kolaylaşsın diye,sende ona da gerek görmemiş demekki.
pepelopen merhaba bi sorum olacaktı forumda yazışmıştık önceden bebeklerimi kaybedeli daha 40 gün olmadı 12 temmuzda kaybettim ilk 10 gün adet gibi oldum sonra iyice azaldı lekelenme gibi bitti derken 2 gündür tekrar adet oldum bu normal adet mi acaba anlayamadım ? sizde de bu tarz bi durum olmuşmuydu
yaprk ilk küçüğün kalbi durdugunda yazmıştım sen güzel temennilerde bulunmuştn bnm için sonra diğer yavrumu kaybettim . lütfen sende yıpratma kendini acılar paylaşıldıkça azalır konuşmak istersen buradayım
çok sağol cnnm acım hiç dinmiyor inan uyuyamıyorum bile oğullarımı bende ziyaret etmek istiyorum ama gücüm yok ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı sanki kimse beni anlamıyormuş gibime geliyor çok özlüyorum onları karnımda taşıyamadım ama ömrümün sonuna kadar kalbimde taşıyacam yavrularımı allah bize ve bizim gibilere sabır versin kimse böyle bir acı görmesin
yaprk verende Allah alanda o yüzden isyan edecek niye ben diyecek durumumuz yok hayırlısı böyleymiş belki de . her şerde bi hayır vardır ..nasip kısmet her şey ne acılar yaşıyo herkes unutulmuyo tabi ama zaman ilaç , yeni bi bebek ilaç olacak bize inş kendimizi toparladıgımızda rabbim sağlıkla sıhatle nasip eder inş.. beterin beteri var Allah çekemeyeceği yükü vermez kimseye bizde aşıcaz zamanla inş unutmucaz kalbimizin bi tarafı hep kanacak belki ama öbür dünyadada kavuşucaz onlara bu hayat geçici kalıcı olan diğer taraf ...[/QUO
allah a isyan mı ne haddimize çok şükür dediğin gibi beterin beteri var ağlamam isyandan değil buna ihtiyacım olduğundan acım daha yeni haklısın biraz zamana ihtiyacım var inan şu an doktorum 40 bittikten sonra hamile kalabilirsin dese hiç düşünmem hemen hamile kalmak isterim ama ben kürtaj oldum birde bebekler ödemliydi doğum esnasında aşırı kanamam oldu ama 2. günden sonra normal adet kanaması gibi oldu bugün 12.günüm halen azda olsa kan geliyor bunların rahmimi zedelediğinden çok korkuyorum bizim ilacımız yeniden bebek sahibi olmak allah bizede evladı olmayanlarada hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bir daha bu acıyı yasamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?