Monoamniyotik -Monokoryonik İkiz Gebelik Geçiren Var mı?

Allah'tan sabrını artırmasını diliyorum canım benim.daha çok yeni acın yazını okurken içim gitti.meleklerimiz bize şefaatçi olacak annesi onları kaybetmedik emanet gönderdik,napalım...dertleşmek istersen,konuşmak istersen burda olucaz arkadaşım.

pepelopen merhaba bi sorum olacaktı forumda yazışmıştık önceden bebeklerimi kaybedeli daha 40 gün olmadı 12 temmuzda kaybettim ilk 10 gün adet gibi oldum sonra iyice azaldı lekelenme gibi bitti derken 2 gündür tekrar adet oldum bu normal adet mi acaba anlayamadım ? sizde de bu tarz bi durum olmuşmuydu

merhaba cnnm,ya benim doğum sonrası kanamam toplamda ne kadar sürdü hatırlamıyorum(çok problem yaşadım anlatmıştım) ama bence iki ihtimal var; iyi olanı kanaman bitiyor gibi olmuş ,ardından ilk adetini görüyor olman(miktarı yoğun mu?) diğeri ise parça kalmış olması. ama kontrolde öyle bir risk görmemiş, olsa görürdü..şimdi sen doktora gitmeyi hiiiç istemiyorsundur ama bence doktorunla görüş istersen hiç değilse tlf sor burdan yine haberleşiriz yardımcı olmaya çalışırım olaslıklar konusunda uzman oldum malasef

miktarı normal zaten bnm aşırı olmuyordu öyle. valla doğumdan sonra ultrasonda bakınca parça kalmamıştı . sonra 16 gün geçti kendi özel doktoruma gittim o da baktı temiz rahmin dedi biraz büyük dedi daha tam toparlanmamış 1-2 hafta içinde toparlanır demişti öyle . bilmiyorum tekrar arayıp sorsam mı kendi doktoruma gideli 15 - 20 gün oldu

doğumdan bu yana kanaman devam ediyor mu?yoksa kesildi,bikaç gün sonra mı tekrar başladı?kesilip başladıysa ilk adetini görüyorsundur.Doğumdan sonra rahmin büyük olması normal zamanla toparlanır.bana ilaç vermişti kolaylaşsın diye,sende ona da gerek görmemiş demekki.

çok saol cnnm ben kaybedeli 11 gün oldu tranfüzyon sendromu benimkide dogal yolla hamile kalmiştım ben hergün ağlıyorum inan aklımdan 1 saniye bile çıkmıyorlar onları ultrasonda cansız gördügüm anı hiç unutamam 21 haftalık olmuslardı kuzularım dogumda çok kan kaybettim doğumdan sonra kürtajda oldum kan kaybından bayıldım ama bunların hiçbirini hatirlamıyorum şimdi tek düşündügüm yavrularım şuan allaha emanetler düşmanım görmesin bu acıyı

çok tsk ederim acımı kelimelerle anlatamam evet onlari kaybetmedik allaha emanet yavrularımız

çok şaşırdım üzüldüm ilk yazdıgını görünce 36 gün oldu benimde bende aklıma geldikçe ağlıyorum. unutmaya çalışıyorum ama unutmak mümkün değil 25 haftalıktı bnmde normal doğum yaptım korku şaşkınlık üzüntü hepsi bi arada. Allah kimseye göstermesin çok acı tecrübe yaşadık sadece dua et kendini yıpratmamaya çalış tek bizim başımıza gelmedi çok daha kötü durumda olanlar var tedaviyle olup kaçıncı denemesi olan neler var neler Allah beterinden korusun son olsn inş. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin bize..

yok kesildi bi ara kahverengi leke gibi oldu en son o da bi kaç gün olmadı hatta oruç tutsammı diyodum ki bi daha normal adet gibi oldm

cnnm, regli oldun o zaman.rahmin de kendini toplamıştır.bu şekilde olmasına bile sevinmen gerekli hiç değilse bedenin sorun yaşamıyor,yaşamasında...
yaprk, kendini toplamaya çalış olur mu,ben ilk başlarda kimseyle konuşamıyordum.arkadaşlarımın hastaneye gelmesini bile istememiştim.yani bayağ uzun sürdü toplanmam ama konuşmak paylaşmak insana daha iyi geliyormuş.
Bu arada bu bayram kızlarımı ziyarete gidicem ilk kez daha önce gitmek istedim ama cesaret edemedim.şimdi kalbimde yaşıyorlar onları toprağın altında görmeye dayanabilecek miyim, bilmiyorum...

Arkadaşlar bebeklerinizi kaybetmenizi üzüldüm.Sizinde dediğiniz gibi onlar şimdi Allah a emanet. İnşallah kısa zamanda kardeşleri kucağınıza gelir.

evet pepelopen buna da şükür şu an için bedenen bi sıkıntım yok. bende mezarlarına gitmek istiyorum ama nasıl dayanırım bilmiyorum paylaşmak hem acı veriyor üzüyo hem de bilmem rahatlatıyormu hamile oldugumu bilen herkes soruo nasıl gidio hamilelik ? ( bnm diyebildiğim tek şey kaybettim ben. soranlar pişman olduyo sorduklarına üzdük falan hatırlattık nasıl oldu neden oldu . yaşamayn bunu bilemez anlayamaz daha gençsiniz olur . herkesten dinlediğim aynı cümleler yoruyo insanı psikolojik olarak sıkıyo ama yaşıyoruz nefes alıp veriyoruz ve günlük hayatımız herşeye rağmen devam edio Allah yardıcımız olsn başka acı göstermesin (

yaprk ilk küçüğün kalbi durdugunda yazmıştım sen güzel temennilerde bulunmuştn bnm için sonra diğer yavrumu kaybettim . lütfen sende yıpratma kendini acılar paylaşıldıkça azalır konuşmak istersen buradayım

benimde riskli bi gebeliğim oldu ve sizin gibi mono mono bebeklerdi çok şükür şimdi 5 buçuk aylık oldular kendimden bildiğim için bu topiğe fırsat buldukça girip hamileliğiniz nasıl gidiyor bebekleriniz iyimi diye merak edip bakıyordum inanın çok üzüldüm onları kaybetmediniz meleklerinizi cennete uğurladınız rabbim sabır versin başka acı göstermesin..

normal .

benimde öyle olmuştu ilk düşüğümde kanamam oldu bikaç gün sürdü geçti ve bikaç gün sonrada adet oldum.yani toplamda bir ayda iki kere adet görmüş gibi kanamam oldu.sonrada düzene girdi.bi sonraki ay normal adet gördüm.

çok sağol cnnm acım hiç dinmiyor inan uyuyamıyorum bile oğullarımı bende ziyaret etmek istiyorum ama gücüm yok ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı sanki kimse beni anlamıyormuş gibime geliyor çok özlüyorum onları karnımda taşıyamadım ama ömrümün sonuna kadar kalbimde taşıyacam yavrularımı allah bize ve bizim gibilere sabır versin kimse böyle bir acı görmesin

yaprk verende Allah alanda o yüzden isyan edecek niye ben diyecek durumumuz yok hayırlısı böyleymiş belki de . her şerde bi hayır vardır ..nasip kısmet her şey ne acılar yaşıyo herkes unutulmuyo tabi ama zaman ilaç , yeni bi bebek ilaç olacak bize inş kendimizi toparladıgımızda rabbim sağlıkla sıhatle nasip eder inş.. beterin beteri var Allah çekemeyeceği yükü vermez kimseye bizde aşıcaz zamanla inş unutmucaz kalbimizin bi tarafı hep kanacak belki ama öbür dünyadada kavuşucaz onlara bu hayat geçici kalıcı olan diğer taraf ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…