cnm günaydın bnm araarındaki zar 9. haftadan snr gözükmüştü hbriniz olsun.... bnde mrk ederim szi sık sık yzın
ewet cnm ama risk her zmn war tekizlerde de war riskleri düşünüp durma sen şimdi daha başlarda demi senin 7. haftandamıydıncanım aralarında zar olması daha az risk anlamına geliyo ama dimi?
ewet cnm ama risk her zmn war tekizlerde de war riskleri düşünüp durma sen şimdi daha başlarda demi senin 7. haftandamıydın
herşey allahtan cnmm drlar hep riskleri anlatır tabi onlarda haklı ama kötü düşünmeyin sz hiiç işlhh herşey çok ii olacakevet canım 7. hafta, ama işte öyle bi korkuttu ki doktorlar mono - mono tipinde risk risk diye, yeni yeni alıştırmaya çalışıyorum kendimi. allah biliyor be canım, kaderimizde neyi yaşayacaksak yaşayacağız.. o şimdiden yazmıştır kaderlerini ve hayırlısını bilir..
ayy çok sewindiim kuzucuklar maşallah maşalaah cinsiyet 14. haftadan snr belli olur cnmslm kızlar,bugün doktora gittim,korkulacak bişey yok dedi,ikiside kıpır kıpır, yine zar görünmedi,sanırım benimkinde zar yok,olsun..Allaha bıraktım herşeyi..on gün sonra yine gel dedi...cinsiyetide belli olmadı daha :)
slm kızlar,bugün doktora gittim,korkulacak bişey yok dedi,ikiside kıpır kıpır, yine zar görünmedi,sanırım benimkinde zar yok,olsun..Allaha bıraktım herşeyi..on gün sonra yine gel dedi...cinsiyetide belli olmadı daha :)
canım maşallahsenin kaçıncı haftaydı bu arada canım?? sanırım bayağı bi yakınız seninle, cinsiyetleri belli olmadığına göre henüz.. benim 8 hafta.. boşuna demiyorum ""kader arkadaşıyız"" diye
merhaba arkadaşlar.topik açmıştım kimse cevap yazmamıştı.sizleri gördüm hemen yazayım dedim.benim zar 14.haftada belli oldu.ama başka doktora gittik,o gördü.şuan 2 doktora gidiyorum.rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.benim 2 tane düşüğüm var.kan pıhtılaşmasından dolayı.bu 3. gebeliğim .inşallah rabbim tamamına erdirir.allah hepimizin bebeklerini korusun.rabbime emanetler.benim bebekler arasında 10 günlük fark var. farkın açılmaması önemliymiş.benimkilerde riskli.20.haftadayım sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza allah almamımızı inşallah nasip eder.aminnn
merhaba..ay inşallah benimkide görünür..tabi eğer varsa.Rabbim yardımcın olsun inşallah...kendine çok dikkat et..epey yol katetmişsin..cinsiyetleri ney :) ilk başlarda çok korkuyordum ama şimdi alıştım..mecbur alışıyorsun bi zamandan sonra..pazartesi tekrar gideceğim doktora yani haftaya..inşallah o zaman zar görünür.. :13:
merhaba arkadaşlar.topik açmıştım kimse cevap yazmamıştı.sizleri gördüm hemen yazayım dedim.benim zar 14.haftada belli oldu.ama başka doktora gittik,o gördü.şuan 2 doktora gidiyorum.rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.benim 2 tane düşüğüm var.kan pıhtılaşmasından dolayı.bu 3. gebeliğim .inşallah rabbim tamamına erdirir.allah hepimizin bebeklerini korusun.rabbime emanetler.benim bebekler arasında 10 günlük fark var. farkın açılmaması önemliymiş.benimkilerde riskli.20.haftadayım sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza allah almamımızı inşallah nasip eder.aminnn
ben 14. haftamdayım canım,sanırım bundan sonraki gitmemde belli olur cinsiyetleri :) evet kader arkadaşıyız.. :)sende doktora gidip geldikçe yaz inşallah..
kızlar mrhaba ben ikiz doğum yapmış bi anneyim.ben bebklerimden malesef birini kaybettim .allah size sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
ikiz gebe olduğumu öğrendiğimde hiç bişe bilmiyordum ve sürekli araştırıp durdum bişeleri
eğer bi sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım
size tavsiyem doktorunuzu ii seçmeniz ve sık sık muayene olmanız çünkü siz iki can taşıyorsunuz ve risk gurubundasınız daha çok dikkat gerekiyo
kendinize ii bakın ve şımarınnnnnn:)))))
kızlar mrhaba ben ikiz doğum yapmış bi anneyim.ben bebklerimden malesef birini kaybettim .allah size sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.
ikiz gebe olduğumu öğrendiğimde hiç bişe bilmiyordum ve sürekli araştırıp durdum bişeleri
eğer bi sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım
size tavsiyem doktorunuzu ii seçmeniz ve sık sık muayene olmanız çünkü siz iki can taşıyorsunuz ve risk gurubundasınız daha çok dikkat gerekiyo
kendinize ii bakın ve şımarınnnnnn:)))))
kontescim,Rabbim diğer bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..çok üzüldüm..bende ikiz gebelikle her şeyi yeni öğrendim..yani ikiz olduğunu öğrenince..hele birde bu risk varsa..tek ümidim bundan sonra zarın görünüp görünmemesi..
on günde bir gidiyorum doktora..kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama 3 çocuk ev işi çokı yorucu,stresli..
bi bakıyorum çok neşeliyim bi bakıyorum hiç hevesim kalmamış..sanırım aşırı duygu yoğunluğu yaşıyorum ya da çok çocuk olacağı için şimdiden endişeleniyorum..yani anlıyacağınız pek keyfim yok gibi..
cinsiyetlerini öğrenip biraz alışveriş yapsam belki biraz motive olurum :) birde zar olayı var tabii ki..zarın görünmesini istiyorum ama ya görünmezse..zaten kendimi şartlamadım..illaki görünecek diye ama bakalım hayırlısı..ne zormuş ikiz gebelik..
o günleri hatırlatmak istemem ama bebeğiniz karnınızda mı öldü yoksa doğumdan sonra mı..tek miydi çiftmiydi..cinsiyetleri neydi..Rabbim tekrar sabrınızı versin ve geride kalanlara ve sağlık versin.. ilginiz için teşekkürler kontescim..
teşekkür ederim kızlar sağolun allah başka acı göstermesin.
benim ikizlerim tek yumurta ikizleriydiler ikiside kızdı.aynı kese içinde bi zarla birbirlerinden ayrılıyolardı.20.haftada oluşan bi durumdan bahsetmişdi doktorum kan alışverişiyle ilgili 20.haftayı atlattık 30.haftada bi kaç gün içinde gerçekleşti herşey.acil doğuma alındım bi kızım sıfır kansız doğdu.diğeride vücutta fazla kandan kaynaklı beyinde kanama oluşmuş halde doğdu.ikisindende umut yoktu biri 21 gün yaşadı ve kaybettim diğeride 49 gün küvezde kaldı o çok şükür ii .ben doktorum sayesinde kurtuldum.çünkü bu ikizlerde bi bebeğe bişe olunca anne karnında diğeride yarım saat içinde alınmazsa ölebiliyomuş.çok şükür iyiyiz şimdi.
ben çalıştım son ayıma kadar izne çıktım 10 gün sonra doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?