çok zor günler geçirmişsiniz..Allah sabrınızı arttırsın..Rabbim yaşayan meleğinize sağlıklı ,uzun ömürler versin inşallah..acaba biz neler göreceğiz..korkmuyorum değil..korkuyorum ama alışmaya çalışıyorum..bebişlere bişey olacak diye hep yatasım geliyor..
arada zar olduğu halde böyle sorunlar oluyormuş demekki..o yüzden şimdi zar olup olmaması önemli değil gibi görünüyor..
kontescim akrabanızda var mıydı,tek yumurta ikizi..sanırım bu ırsi..
Kısmet bu işler, normal giden tek gebelikte de neler oluyor duyuyoruz, sen takma kafana...
teşekkür ederim kızlar sağolun allah başka acı göstermesin.
benim ikizlerim tek yumurta ikizleriydiler ikiside kızdı.aynı kese içinde bi zarla birbirlerinden ayrılıyolardı.20.haftada oluşan bi durumdan bahsetmişdi doktorum kan alışverişiyle ilgili 20.haftayı atlattık 30.haftada bi kaç gün içinde gerçekleşti herşey.acil doğuma alındım bi kızım sıfır kansız doğdu.diğeride vücutta fazla kandan kaynaklı beyinde kanama oluşmuş halde doğdu.ikisindende umut yoktu biri 21 gün yaşadı ve kaybettim diğeride 49 gün küvezde kaldı o çok şükür ii .ben doktorum sayesinde kurtuldum.çünkü bu ikizlerde bi bebeğe bişe olunca anne karnında diğeride yarım saat içinde alınmazsa ölebiliyomuş.çok şükür iyiyiz şimdi.
ben çalıştım son ayıma kadar izne çıktım 10 gün sonra doğum yaptım.
merhaba bayanlar bende bugün öğrendim ikiz gebe olduğumu tek kesede 2 tane daha 7 haftalık korkum yok değil ama sağlıklı doğacaklar diye ümit ediyorum Rabbime sığınıp güvenmek rahatlatıyor birbirlerine çok yakın duruyolarmış inş. sorunsuz bi hamilelik olur sağsalim doğarlar DUA EDİN
28 yaşındayım ilk gebeliğim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım normal yollarla [tıbben] olmayacağını söylemişlerdi doktorlar erkek infertilitesi
bende sizlere duacıyım kendim için dua ederken hemen aklıma geliyo burdakiler sağlıklı güzelahlaklı hayırlı evlatlar ver diyorum...
canım benim allah bu evladını bağışlar inşallah.senin yaşadığın olay transfüzyon olayı.benim doktorda bu olaydan bahsetti.2 haftada bir kontrole gidiyorum.iki bebek arasında gelişimlerinde 10 gün fark var.o yüzden takip ediliyorum.allah inşallah sorunsuz sağlıkla tamamına erdirir.
canım gebelik takibinde 2 bebeğinde haftaları aynı mı ilerliyordu?20.haftadan bahsetmişsin,nasıl anlaşıldı?kusura bakma canım yakınımda tek yumurta ikizi olmadığı için bütün sorularımı sana soruyorum.
bu tek ksede iki bebek tek yumurta ikizimi oluyo illa yoksa ayrı yumurta ikizide olabiliyormu
ewet cnm sen de bizdensin anladığım kadarıyla..
çok şükür canım,yapışık olmadıkları için çok şanslıyız...
benim 16 haftalık canım,hamileliğim gayet iyi gidiyor diyebilirim..dün doktora gittim,bir sürü ilaç takviyesi yaptı,bol bol beslenmem lazımmmış..
sen kaç haftalıksın,senin bir sorunun var mı..
Kızlar öncelikle hepinize çook sağlıklı hamilelikler diliyorum. ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.
artık buraya kimse uğramaz oldu monoamniyotik bebeklerin anneleri hamilelik nasıl gidiyor..
ben 14. haftaya geldim ve arada zar görünmedi bebeklerime kız gibi diyor doktor bakalım artık sağlıklı sıhatli doğsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?