Monoamniyotik -Monokoryonik İkiz Gebelik Geçiren Var mı?

hayır canım yok. bende çok şaşırdım duyunca herkes tedavi olduğumu felan sanmıştı.

şimdiden çok takma herşeyi inş.sağlıkla kucaklarsın bebeklerini
sen kendine dikkat et ve aklına takılan herşeyi doktoruna sor hiç bişeyin peşini bırakma..

Kısmet bu işler, normal giden tek gebelikte de neler oluyor duyuyoruz, sen takma kafana...

evet canım haklısın,her şey Rabbimin elinde..O isterse olur,istemezse olmaz..sanırım sizin yok bebeğiniz,,Allahım gönlünüze göre versin inşallah..

Son düzenleme:

canım benim allah bu evladını bağışlar inşallah.senin yaşadığın olay transfüzyon olayı.benim doktorda bu olaydan bahsetti.2 haftada bir kontrole gidiyorum.iki bebek arasında gelişimlerinde 10 gün fark var.o yüzden takip ediliyorum.allah inşallah sorunsuz sağlıkla tamamına erdirir.
canım gebelik takibinde 2 bebeğinde haftaları aynı mı ilerliyordu?20.haftadan bahsetmişsin,nasıl anlaşıldı?kusura bakma canım yakınımda tek yumurta ikizi olmadığı için bütün sorularımı sana soruyorum.

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bende bugün öğrendim ikiz gebe olduğumu tek kesede 2 tane daha 7 haftalık korkum yok değil ama sağlıklı doğacaklar diye ümit ediyorum Rabbime sığınıp güvenmek rahatlatıyor birbirlerine çok yakın duruyolarmış inş. sorunsuz bi hamilelik olur sağsalim doğarlar DUA EDİN

merhaba canım,inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeklerini kucağına alırsın..ayy daha çok minikler..ben 10.haftamda öğrenmiştim ikiz olduğunu :) inşallah canım,zaten herşey Rabbimin elinde..ol derse olur,olma derse olmaz..benimkilerde çok yakınlar..hatta doktor bir defasında bak şu diğerine tekme atıyor demişti :) sende dua et canım..sık sık doktora git ve doktora gidip geldikçe yaz inşallah..haberdar et bizleri..

kaç yaşındasın ve kaçıncı gebeliğin canım ?

Son düzenleme:
28 yaşındayım ilk gebeliğim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım normal yollarla [tıbben] olmayacağını söylemişlerdi doktorlar erkek infertilitesi
bende sizlere duacıyım kendim için dua ederken hemen aklıma geliyo burdakiler sağlıklı güzelahlaklı hayırlı evlatlar ver diyorum...

Allah tamamına erdirsin canım..güzel dualar her zaman karşılıklıdır..Rabbim kolaylıklar versin sana ve senin ,benim gibi 3 can taşıyanlara inşallah..

ne kusuru canım yrdımcı olabilirsem işte sevinirim
benimkiler aynı gidiyolardı sadece kiloları farklıydı son iki haftamdada kilosu fazla olanın düştü zayıf olanında arttı
ayrıntılı ultrasona gireceksiniz canım o zaman herşey belli oluyo

ewet cnm sen de bizdensin anladığım kadarıyla..

benim bebeklerimde monoamniyotik ve birbirlerine o kadar yakın duruyorlardı ki yapışık olabilir diye korkuttu doktor sonra bi prof a gittim çok şükür yapışık değiller dedi
sizlerin kaç haftalık oldu nasıl geçiyor hamileliğiniz

çok şükür canım,yapışık olmadıkları için çok şanslıyız...
benim 16 haftalık canım,hamileliğim gayet iyi gidiyor diyebilirim..dün doktora gittim,bir sürü ilaç takviyesi yaptı,bol bol beslenmem lazımmmış..
sen kaç haftalıksın,senin bir sorunun var mı..

bende 10 günde bir doktora gidiyorum bu çok yakın olma durumundan ötürü 3 gün önce kanamam oldu malesef ama çok şükür kesildi hemen bebeklerde gayet iyi 9 haftalık daha şu haftalar aylar sorunsuz bişekilde geçip sağsalim kucağımıza alalım inş. bebeklerimizi

Kızlar öncelikle hepinize çook sağlıklı hamilelikler diliyorum. ben de yeni ikiz bebeklere hamileyim tabi tüp bebekle 5+6 günlük şuan. Benim sizden yardım isteğim gerçekten çok ağır geçiriyorum aşırı mide bulantısı kusma, halsizlik başdönmesi, kafamı kaldıramıyorum, bulantıdan ne gece ne gündüz uyuyamıyorum, ne yaptıysam geçmiyor, ekmek peynir kraker maden suyu en fazla 5 dakika geçiriyor, doktora söyledim şimdi hap falan veremem dedi, dinlen dedi ama zaten evdeyim ve çok kötüyüm, tatlı bişey yiyemediğimden sanırım sürekli kan şekerim düşüyor, günde 1 defa kusuyorum sanırım çok değil, benim size sorum doktor sizi hastaneye yatırdıysa hangi durumda ne olduda yatırdı ve hastanede yatınca bu bulantılar ve halsizlik geçtimi. ben başka bir doktoramı gideyim nolur yardım edin Allah herkesin yardımcısı olsun selamlar.

OLEFİN KUSURA BAKMA ,MESAJINI GEÇ GÖRDÜM..canım ya ,benimde bulantım fazlaydı ,dört ay ne çektim,ama kusmadım,Allaha şükür bu günlerde epey bi geçti bulantılarım,yemeye bile başladım,ilk başlarda bende de iştah yoktu..Allah yardımcın olsun güzelim,nasıl oldun ,şimdi iyi misin biraz,..inşallah iyisindir canım..

Son düzenleme:
artık buraya kimse uğramaz oldu monoamniyotik bebeklerin anneleri hamilelik nasıl gidiyor..
ben 14. haftaya geldim ve arada zar görünmedi bebeklerime kız gibi diyor doktor bakalım artık sağlıklı sıhatli doğsunlarda

ahh canım,diğer topiklere yazmaktan buraya sıra gelmedi :) birazdan bebekleri görmeye gideceğiz doktora,gidip geleyim hayırlısıyla ,ne olup bitmiş detayıyla yazarım inşallah..burayıda bir elden geçireyim,resim ,video gibi eklemeler yapıcam inşallah..sende durumundan haberdar et canım beni..
iki kız ha..ayy çok severim kızları,benimde iki tane kızım var..benim bu ikizlerim ise erkek..sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmiyor,bu konuda tecrübe sahibi olarak konuşuyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…