Monotonlasmak :/

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Kızlar güzel giden bir evliligim var, derdim yok yani:) 5 yildir evliyiz 3 yasinda kizimiz var. Benim esimin isi stresli ve yogun.. bizim de gunumuz cok siradan kavalti yap, yemek yap,coxuk uyusun,tv izle sonrada yat. Sıkıldım bu durumdan tabi zaman zaman disari cikiyoruz sosyal hayatimiz var ama ben bu hergun ayni modu yasamaktan bunaldim . Siz farkli neler yapiyosunuz. Monotanlasmis hayatinizi nasil canlandiriyorsunuz:KK34:

1 çocuk varken, çok şeyler yapabiliyordukta, 2. çocuktan sonra "motonlaştık" diyebilecek enerjim kalmadığını fark ettim... Halime acıyasım geldi şu an...

Benim durum bir yana, arada bir farklı birşeyler yapmakta fayda var tabii...
Çocuk dahil veya çocuksuz kaçamaklar yapabilirsiniz.
Kendinize göre bir bütçe ayarlayın, günü birlik gezilere gidebilirsiniz haftasonlarında.
Veya eşiniz ile başbaşa bir gün kaçamak yapabilirsiniz.

Biz eşimle yapıyoruz arada, gerçekten iyi geliyor.

1 çocuk varken, çok şeyler yapabiliyordukta, 2. çocuktan sonra "motonlaştık" diyebilecek enerjim kalmadığını fark ettim... Halime acıyasım geldi şu an...

Benim durum bir yana, arada bir farklı birşeyler yapmakta fayda var tabii...
Çocuk dahil veya çocuksuz kaçamaklar yapabilirsiniz.
Kendinize göre bir bütçe ayarlayın, günü birlik gezilere gidebilirsiniz haftasonlarında.
Veya eşiniz ile başbaşa bir gün kaçamak yapabilirsiniz.

Biz eşimle yapıyoruz arada, gerçekten iyi geliyor.

Isini ayarlayabilse gidecegiz dedigim gibi yogun calisiyor :/
Sen boyle diyince ikinci cocugu ypmaktan korktum valla ustume toprak serperler heralde ozaman :))

Gunubirlik seyahatler cok iyi geliyor. Esimin bazen sehirdisina gitmesi gerekiyor onu bile firsata ceviriyoruz. Bebegi emzirme isi bitsin,onu anneme buyugu de babanneye birakip esimle kacamak yapma hayalleri kuruyorum hep.Adamin haberi yok tabi:KK70:
Sen ve senin aile çok tatlısınız ya bayılıyorum okudukça haha renkli zevkli bir hayat :halay:

Gunubirlik seyahatler cok iyi geliyor. Esimin bazen sehirdisina gitmesi gerekiyor onu bile firsata ceviriyoruz. Bebegi emzirme isi bitsin,onu anneme buyugu de babanneye birakip esimle kacamak yapma hayalleri kuruyorum hep.Adamin haberi yok tabi:KK70:
Esinin sehirdisina cikmasi avantaj :) senide götürebiliyorsa ne guzel :))

2bucuk yildir evliyiz 20aylik oglum var. 2gun once babannesine biraktik ilk kez orda kaldi. Yani sali gunu biraktik carsamba esime tatildi bn ev hanimiyim. Sali gunu eve bi mac meze aldik, bi yandan sohbet bi yandan ickimizi yudumluyorduk. Eski resimleri actik evlenmeden onceki onlara bakip yorumlar yapiyorduk :) cok guzel bir otam olmusmustu :) en azindan sevginiz bi nebze gun yuzune cikiyor.

Sen boyle diyince ikinci cocugu ypmaktan korktum valla ustume toprak serperler heralde ozaman :))

Yok o kadarda değil tabii...
Yorgunluktan abartmış olabilirim... :KK45:
Fakat yorulduğum doğrudur...

Haftasonları da mı çok çalışıyor anlamadım ki?
Elbet bir es verdiği gün vardır ya...

Biz bir sefer (2. çocuk olmadan önce) eşim ile hafta arası yapmıştık böyle birşey.
Perşembe akşamı merkezi bir yerde (İstanbul'da yaşıyoruz) otel rezervasyonu yaptık.
Akşam iş çıkışı buluştuk, sonrasında birlikte yemek yedik güzel bir yerde.
Sonra otele geçtik, sevdiğimiz bir programı beraber izledik.
Ertesi günde işe gittik.
1 gece dahi olsa kendimize felekten bir gece çaldık...

Biz bir sefer (2. çocuk olmadan önce) eşim ile hafta arası yapmıştık böyle birşey.
Perşembe akşamı merkezi bir yerde (İstanbul'da yaşıyoruz) otel rezervasyonu yaptık.
Ertesi günde işe gittik.

Keşke benim eşiminde şehir dışı seyahatleri olsa...
Kesin ben de böyle planlar yaparım...

Eşim hep der, kıpır kıpır kurtların kaynıyor.
Bir dakika da dur be kadın diye...
:KK70::KK70::KK70:

Gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum ama tabii bunlar hep imkanlar ile örtüşen şeyler.
İç başka yapılabilenler başka oluyor haliyle...

2bucuk yildir evliyiz 20aylik oglum var. 2gun once babannesine biraktik ilk kez orda kaldi. Yani sali gunu biraktik carsamba esime tatildi bn ev hanimiyim. Sali gunu eve bi mac meze aldik, bi yandan sohbet bi yandan ickimizi yudumluyorduk. Eski resimleri actik evlenmeden onceki onlara bakip yorumlar yapiyorduk :) cok guzel bir otam olmusmustu :) en azindan sevginiz bi nebze gun yuzune cikiyor.

Ohh ne güzel :halay:

Ertesi günde işe gittik.

Hic olmuyor zaruri durumlar disinda cikamiyor dukkanimiz var cunku :)
Evlilikte iki tarafinda calismasi imkanlari artiriyor :)
Iki cocuk birde is masallah :)))

Kızlar güzel giden bir evliligim var, derdim yok yani:) 5 yildir evliyiz 3 yasinda kizimiz var. Benim esimin isi stresli ve yogun.. bizim de gunumuz cok siradan kavalti yap, yemek yap,coxuk uyusun,tv izle sonrada yat. Sıkıldım bu durumdan tabi zaman zaman disari cikiyoruz sosyal hayatimiz var ama ben bu hergun ayni modu yasamaktan bunaldim . Siz farkli neler yapiyosunuz. Monotanlasmis hayatinizi nasil canlandiriyorsunuz:KK34:
Aynı ben. Konuyu takipteyim

Back
X