montesori nin diyet günlüğü

montesori

dua ile
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
4.053
19
158
merhabalar öncelikle ara ara okuyorum birkaç günlüğe yazı yazıyorum neden günlük acmayım ki dedim...:23:
gelelim hikayeme zayıf bir genç kızlık üniversite de cok yemek yiyen ama hiç kilo alınmayan bir dört yıl evlilik sonrası ilk etapta alınan 3-4 kilo peşpeşe iki hamilelik hamilelik boyunca gebelik sekerinde yapılan uzuuuun diyet dogurunca bu sorunlar kalkınca alınan fazladan 8 kg...
boyum 158 kilom pazar itibariyle 62,700 pazar karar verdim artık saglıklı beslenicem nutella kavanozuna gömülmücem gelelim gün içinde yediklerime
sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin haslanmıs yumurta 2kk beyaz peynir
ara elma süt
öglen 8 yk sebze yemegi salata yogurt
ara 5 kayısı
aksam 3 köfte yada haslama tavuk yada ızgara köfte salata yogurt
ara iki grisini armut:56:
bu hafta hiç kacamak yapmadım sadece sabah ekmek yedim tatlı krizine düşmedim 3 fincan yeşil cay gece yatmadan ılık suya 1 yk sirkeli su içtim
pazar günü tartılcam paylasırım kilomu motive olmaya cok ihtiyacım var nasıl listem kızlar tavsiyesi olan ekleme cıkarma yapmak isteyen tecrübeli arkadslara ihtiyacım var gaza gelsem daha süper olcak:24:yorumlarınızı bekliyorum:46:
zayıflıcam dimi 55 olcam dimi:12:basarcam dimi:5:

canım başarılar diyetinde bende yeni başladım 6 kilom var sağlıklı vermek önemliçünkü çabucak verilen kilolar hemen geri alınıyor bence güzel diyetin .sabah kahvaltısını arada değişir doktorlar böyle söylüyor müsli yiyebilirsin arada altarnatif olarak ben öyle yapıcağım.kuru meyve atabilirsin içine bide hazır olarak meyveli satılanlarda var da .beniim nacizane tavsiyem bu.

sagol canım bu dedigin ne ki süte katılan türde bişiy mi yavas ve kalıcı kilo vermek istiyorum sonucta bu kiloya 15 günde gelmedim ki 15 günde veriyim:51:

evet canım süte katıllıyor tok tutuyor bide .genelde doktorlar diyet listeleri verirken müsliyi öneriyor netten araştır istersen.

slm günlük pazar tartılcaktım dayanamadım tartıldım 1 hafta da 1,200 gr vermişim cok mutlu oldum ama sadece sabah ekmek yiyebiliyorum öglen ve aksam da bir dilim yemem lazım...
gelelim bugun yediklerime
saabah 2kk peynir 1 haslanmıs yumurta 5 zetin bir dilim kızarmıs ekmek
ara elma
öglen 8 yk z.yaglı pırasa salata yarım kase yogurt
ara armut yarım bardak süt
aksam ızgara balık balık sonrası 1 dilim kek:18:
ara 5 fındık bir avuc yaban mersini
bakalım bu hafta kac kg vericem heyecanlı bir yedi gün beni bekliyo:10:

slm günlük gün gectikçe gram gram da versem cok mutluyum annemdeydim bugun sabah mükellef bir kahvaltıda sıfır kacamka ögünü tamamladım aksam teyzemin dogum günüydü yarım dilim kek ve börek yedim ama pastayı yemedigime şükrediyim dimi
neyse sabah 5 zeytin haslanmıs yumurta
ara kayısı 5 tane
öglen tavuk 3 yk pilav yarım dilim kek ve börek ara yapmadım aksam portakal bugunu bu sekilde kapattım ama kek ile böregin vicdan azabı agır geldi bana bir yandan da pasta yemedigime canımın istemediğine şaştım kaldım midem mi küçülmüş gözüm mü tok anlamadım

slm günlük 800 gr daha gitmiş 11 günde 2 kg vermişim:)
dün yediklerimi yazıyım
sabah yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek bir saat sonra 3 minik dilim börek:26:
ara 5 kayısı süt
velilerimden birinin misafiri gelcekmiş yaptıklarından azar azar koymus getirmiş bana ayyyy neler yapmıs pasta kurabiye salata kek pogaca sigara böregi yemicem diye tuttum kendimi
aksam bir pogaca 8 yk ıspanak yagsız tuzsuz yogurtlu salata
ara armut
ayyyy dün ihanet ettim sana günlük:30:sanki dün dünyanın bütün pastaları börekleri kekleri sarmaları tatlıları peşimden koştu beni ye diye neyse az zararla kapattım dünü neyseki tatlılardan yemedim sonra düşündüm eski yemek düzenim olsaydı ooooo neler yerdim neler diye avuttum kendimi
bugun sabah ceyrek simit yumurta peynir zeytin yedim
önümde duran ahududu recellini ve helvayı YEMEDİM

dün eve gidince 5 yk kereviz salata yedim
ara 2 küçük armut
aksam 8 yk barbunya salata yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
uzuuuun zamandır sadece sabah ekmek yiyodum artık öyle yapmıcam her ögün bir dilim yicem
2 kupa yeşil cay ve 4 lt su tükettim cmt tartılcam bakalım kac cıkıcam
sabah 1 dilim ekmek yumurta pennir zeytin yedim arada 5 kayısı 5 ceviz
dün aksam kek vardı kurabiye filan ama ben YEMEDİM
biz nasıl bebek mamasını yemiyorsak eşim ve cocuklar karsımda yerken yemedim tuttum kendimi

iyi aksamlar günlük bol misafirli pastalı börekli sarmalı dolmalı bir haftasonundan cok az zararla cıkmanın mutlulugu içerisindeyim tuzlulardan azcıcık tatlılardan bir catalcık aldım galiba olucak bu sefer inanıyorum neyse 15 günde 2,700 kg vermişim bugun sabah ac karna 60 kg dum bu hafta cok güzel uyucam listeme kendime ve sana sadık kalıcam cumartesi sabah 59 kg yu görücem:12:

günaydın günlük stresli bir haftada mıyım ne pek bir keyifsiz uyusugum beni mutlu edense yeme seklimin az cok belirleniyo olması nutella kavanozuna 18 gündür elimi sürmemem
dün yediklerimi yazıyım bari
sabah 2 dilim ekmek 5 zetin haslanmıs yumurta bir kk peynir
ara 5 kayısı ceviz
öglen 8 yk kereviz yogurt
ara yok yatmıs uyumusum okuldan gelince
aksam 5 yk barbunya bir köfte ızgara salata
ara portakal ayyy nedense aksam ki ara ögünü yemek hiç gelmiyo içimden var mı böyle olan
cumartsi 59 lu bişiyler görmek istiyorum tartıda 59.900 e bile razıyım :14:

selam günlük iyi gitti bu hafta diyet 59.900 ü bile gördüm bir ara göz kırptı bana gerci bugun 60,200 cıktım kacamak yapmadıgım halde neyse kuyruklu yıldız gibiydi seni yakalıcam 59 bekle beni bu hafta

selam günlük iyi gitti bu hafta diyet 59.900 ü bile gördüm bir ara göz kırptı bana gerci bugun 60,200 cıktım kacamak yapmadıgım halde neyse kuyruklu yıldız gibiydi seni yakalıcam 59 bekle beni bu hafta

merhaba canım,
günlük tutmak belki de en iyisi.
ben de mi başlasam ne. ama burdan da kimse görmüyor gibi.
maşallah diyorum sana. benim daha 2.günüm bugün. hafta sonuna giriyor olmamız kötü çünkü annemlere geçiyoruz hafta sonu, o zaman da hep tatlı pasta börek oluyor :50:
acaba sigaraya mı başlasam diyorum yemek yememek için? off ya inanamıyorum kendime. ben ne hale gelmişim.:37::43:

ac günlük canım kendini disipline sokuyorsun ama annelere gidinc biraz kaamak da olmuyo degil...
neyse günlük artık 59 ları görüyorum mutluyum da daha hiç kilo vermişsin filan diyen olmadı ööööff...ben biliyorum gerci ne yapıp ettiğimi
bugun sabah bol limonlu yeşillik peynir zeytin yumurta yeşil çay içtim
ara 5 kayısı süt
aksam :18:ciğ köfteli dürüm
ara mara yok daha ne olsun ki
şimdi de yeşil çay içiyorum umutsuz ev kadınlarını izleyerek...allahım ben bu elif e ne kadar cok benziyorum yaaaa:52:

hafta sonu 1 saat yürüyüp bisiklet sürdüm ama o gün yediklerimin yarısını bile eritebildiğimi sanmıyorum :43::37:
tebrikler sana canım. ben diyet yapamıyorummmm :43:

hey günlük nbr hersey iyi gidiyor az da olsa veriyorum kilo 59 görüyorum sabah görüyorum resmen mutluyum
sabah pek iştahım yoktu 3 zeytin haslanmıs yumurta
ara yok
öglen karnıbahar
ara yok
aksam 2 yk pilav azcık patates 2 yk mantar sote azcık haslanmıs tavuk
ara yapamadım bugun elma yedikten sonra accayip midem kıyılıyo sizde de öyle oluyo mu
yatmadan süt içiyim 5 kayısı yiyim yeter

slm aylin ve slm günlük cok hasta oldum coook ama rejime devam okulda net yok artık evdeki pc de bozuldu yazamadım hiç artık 59 da takıldım kaldım bu hafta 500 gr verip 58 li bişiyer görmeyi diliyorum yazarım yineeeeee

Back
X