http://keyfekedersaatlerim.blogspot...:00-08:00&max-results=7&start=7&by-date=false
burcu bu blogu biliyormusun bilmiyıruym ama dogum günü konsepti arayan arkadaslara güzel konseptler mevcut ben pamuk prensesi düşünüom bakalım
Konseptlerımız hemen hamen yakınmış bırbırıne.vintage prenses yapmaya karar verdım bende.soft renkler dıyordum ya meger onun adı vıntage ımışufaktan alış verışe başladım bıle
Eki Görüntüle 1016223
burcu neler yapıyorsun neler aldın bakalım alısverişe basladım demişssin nerden alıyorsun tatlım
Gectıgımız gun duyurusunu yaptıgım ındırımlı kulplu sılındırlerımız bugun geldı.
Daha kargoyu acarken Eylul oynamaya ,ben se resım cekmeye başladım bıle
Eki Görüntüle 1016230 Eki Görüntüle 1016231 Eki Görüntüle 1016232
duyurun için çooook teşekkürler. ne zamandır yabancı sitelerden takip ediyorduk. facebook takinden haberim yoktu. ben de hemen sipariş verdim ve bizimki de bugün geldi:)
hediyemizi almamızın sevinciyle ilk başta biraz amacının dışına çıkmış olabiliriz:)
birazcık da kağıthavluluğa lastik geçirme yaptık
duyurun için çooook teşekkürler. ne zamandır yabancı sitelerden takip ediyorduk. facebook takinden haberim yoktu. ben de hemen sipariş verdim ve bizimki de bugün geldi:)
hediyemizi almamızın sevinciyle ilk başta biraz amacının dışına çıkmış olabiliriz:)
Eki Görüntüle 1016990 Eki Görüntüle 1016992
Eki Görüntüle 1016993 Eki Görüntüle 1016994
birazcık da kağıthavluluğa lastik geçirme yaptık
Eki Görüntüle 1017010
anneler merhaba,yakalaşık 1 haftadır burayı okuyorum ve bir kaç şey yapmaya nbaşladım bemn de,oğlum 2 yaşına girecek,daha 60 sayfa okuyabildim,size bir şey sormak istiyorum,renkleri ve şekilleri öğretmeye ne zaman başlıyoruz,2 yaş mı önce mi sonra mı,bebeklerin yaş durumunu anlayamadığımdan emin olamadım,bir de 1 hafta içinde yaptıklarımın fotosunu yüklyeyeim dedim,gerçi sizlerin yanında çok amatörüm ama yine de paylaşayım :))
Eki Görüntüle 1019359 Eki Görüntüle 1019360 Eki Görüntüle 1019361 Eki Görüntüle 1019362 Eki Görüntüle 1019363 Eki Görüntüle 1019364 Eki Görüntüle 1019365
ilk olarak banyoya askı astık,oyun köşesi yapıcam ve kitaplığın altını da oğluma göre düzenleyeceğim,her sayfayı tek tek okuyorum,verdiğiniz link ve bloglar dahil,şimdiden paylaşımlar için teşekkürler
Aramiza katilmana sevindim hosgeldin
Kizim 5 mayis dogumlu.yani suan 22. Ayinda.sekillere ve ana renklere 18 aydan sonra basladim.ama ogretmeden ziyade giz asinaligi seklinde...asil ogretmeye yeni basladim diyebilirim ama cok da israrci degilim.2 yas sonrasinin ideal oldugunu dusunuyorum
Paylasimlarinizi lutfen acemice bulmayin.madem burada basladiniz burasi da sizin arsiviniz olsun. Buyudukleri zaman bakabilsinler, incelesinlerhatira kalsin...
Eki Görüntüle 1026528 Eki Görüntüle 1026529 Eki Görüntüle 1026530 Eki Görüntüle 1026531 Eki Görüntüle 1026532 Eki Görüntüle 1026533 Eki Görüntüle 1026534 Eki Görüntüle 1026535
kızlar merhaba,oğluma kolilerden onun için bir kitaplık yapmayı başardım,fotoğraf sıralaması ters olmuş olabilir :)) 4 koli kullandım,birleştiriken sağlam olsun diye yorgan ipi ve iğnesiyle birleştirdim,koli bandı çok sağlam olmayacaktı,sonra dışını arkası yapışkanlı kaplama kağıtlarıyla kapladım,ben ahşap desenli kağıt kullandım ki sticker larla süsleyebileyim.oğlum callilou hayranı bu aralar,o yüzden büyük boy callilou çıkartmalarıyla beraber süsledik,küçük stickerlarla da aralara renk kattık,beraber süsledik oğumla,sonra da bir iki oyuncağı ve kitabıyla şimdilik doldurduk kitaplığımızı.Tabi etkinliklere göre yeniden düzenleyeceğiz,güzel olmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?