Tam olarak ne yapılıyor.nette arasam çıkar mı?
Ti yi 12'aylikkeen kesfettim, 13 ayliktan sinea da hic kaka temizledim, hep wc ye yapti lakin cis konusunda istikrarli olamadik.ben sinyal yakalayamadim o cani isterse soykeyerek yapti.kumas beze de ozaman gecis yapmistim.
Simdi hersey kendiliginden gelisti:) hem sasirtici hem de coookk mutlu edici oldu.annelik ne garip dimi?nelerle mutlu olup nelerle tatmin oluyoruz
Darisi bu yazi bekleyip gecis yapacaklarin basina ...
kızlar bu Tİ dediğinz şeyne?Ben de tuvalet eğitimine başlayacağım,biraz özet geçermisiniz?
Eki Görüntüle 1036764 Eki Görüntüle 1036765 Eki Görüntüle 1036766 Eki Görüntüle 1036767
bu aralar çok sessiz bu topik,sürekli bi şeyler yazmışım :)) yaptıklarımı arşiv niyetine paylaşayım dedim.oğlumla toz siyah çay aktarması yaptık,20 dk boyunca oynadı,hatta gel indireyim dedim,ı-ıh,otur dedi :))ortalık biraz battı tabi ama süpürdüm sonra :))
bir de pinpon topları ve tuvalet kağıdı rulolarıyla bir şeyler yaptım,aslında rulonun içine topu atmak aktivite ama oğlum ruloları sökünce ben de hem topların hem ruloların arkasına bant yapıştırdım,ordan alıp o kapıya yapıştırdık,fotosunu koyayım dedim
Ferezya Eylül tam bi sanatçı olmuş. Bizim kıza renkleri çalıştırıp, resim dersi versin. Boyaları dokmemeyide öğretsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyun hamuru merdanesi aldım bu gün kızımabastirmakta sorun yasasada farklı dokulara sahip olduğu için eğitici bir oyuncak olduğunu düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?