Montessori Anneleri ve Minikleri

kızlar gerçekten ama gerçekten harikasınız..inanın kreşlerde bile bu etkinlikler yok..sizi zevkle takip edeceğim..vaktim olmadığı için kıskandım ama bahane olmamalı yapabildiğim kadar yapmalıyım ben de...

kızın kaç aylıktı?Renkleri kendi eşleştiriyor mu,sen mi yardım ettin?

bu keçe ile etkinlikler de çok güzel,aslında oğluma düğme,fermuar,çıt çıt açıp kapamayla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum ama,şu ara zamanım yok pek,çok hoş olmuş,o keçeler nasıl yapışıp tekrar çıkıyordu?mesela elma toplarken?

merhaba ne soracagım
bu aksam ogluma su etkınlıkm asalarından almak ıstıyorum sızın kullandıgınız nasıl kullanıslımı bıraz kucuk gelıyor bana masası mamut olanlardan almak ıstıyorum ama bı fıkrınız varmı

Burayı sevmeni sevdim
Şu spor aletınden almak ıstıyorum eşim için ama eşim de onu yapıcak bir ışık goremıyorum...
Xxl rulonuz cok ıyımış,nerden buldun?

kızın kaç aylıktı?Renkleri kendi eşleştiriyor mu,sen mi yardım ettin?

Renklerı bılıyor ve eslestırebılıyortabı kı arada mudehalelerım oluyor.kızım 5 mayıs dogumlu.22 aylık

Elma formatlı ponponların arkasında cırt var.keçe duz bır doku olmadıgı ıçın yapısıyor ustune.vaktınız yoksa bunları hazırlamaya pratık yontemını sunmustum sanıyorum bır oncekı sayfada....fermuarlı,ilikli,cıtcıtlı vs gıysılerınızı kasnaga gecırıp cocugunuzun onune sunabılırsınız

Aynı masayı kullanıyorum.odamızda yerım olsaydı mamut serısını duşunurdum.ebatları daha buyuk.ama bu da ıs goruyor ustelık fıyatı makul

mamutlar saglammı acaba hıc fıkrını varmı bızım odamız bır haylı buyuk :) o sebeble bolca yerı var odasında bu aksam alsak dıyoruz ama aradada fıyat farkı var boya ızlerı fılan cabuk cıkıyormu

Bu hafta kızımla cok mutluyuz.ikimizde kendımızı cok basarılı hıssedıyoruz.ve oyle bır bag oldukı daımı sevgı kelebegı gıbıyız
Kızım p.tesı sabahı kupkuru uyanıp artık "don" gıymek ıstedıgını soyledı.giydırdım ve bez işimiz tamamiyle bitti
Gece de kalkıyoruz bır kere çişe.

Yani bir eğitimin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız... Sıra da emziği bırakmak var

Son düzenleme:

Masamızdan çok memnunuz. Hafif bir masa. Mamut buna göre daha dayanıklıdır fakat 3-4 yaş ve sonrası için daha uygun bence çünkü boyutları büyük.

Tebrikler canıgönülden! Ben de 9 aylıkken Tİ ye başlamıştım yaşına kadar çok iyi gitti sonra sık yer değişikliği ve yürüme işiyle kesintiye uğradı içimde kaldı. Bezden kurtulmak için dualar ediyorum

Ti yi 12'aylikkeen kesfettim, 13 ayliktan sinea da hic kaka temizledim, hep wc ye yapti lakin cis konusunda istikrarli olamadik.ben sinyal yakalayamadim o cani isterse soykeyerek yapti.kumas beze de ozaman gecis yapmistim.
Simdi hersey kendiliginden gelisti:) hem sasirtici hem de coookk mutlu edici oldu.annelik ne garip dimi?nelerle mutlu olup nelerle tatmin oluyoruz
Darisi bu yazi bekleyip gecis yapacaklarin basina ...

kızlar bu Tİ dediğinz şeyne?Ben de tuvalet eğitimine başlayacağım,biraz özet geçermisiniz?

merhaba ben de burayı sürekli takip ediyorum. paylaştıklarınızdan çok yararlanıyorum ve 22 aylık oğlumla biz de birşeyler yapmaya çalışıyoruz. ama ben resim paylaşamıyorum. bu keçeden etkinlik kitabınızın sayfalarının resimlerini paylaşabilir misiniz rica etsem ve sizin için zahmet olmazsa. ben de yapmayı düşünüyorum hatta malzemelerim hazır bile. bu arada keçeleri neyin üzerine yapıştırdınız yani sayfa olarak ne kullandınız karton filan mı? şimdiden çok teşekkür ederim

kızlar bu Tİ dediğinz şeyne?Ben de tuvalet eğitimine başlayacağım,biraz özet geçermisiniz?

0-18 ay arası bebeklerde uygulanan tuvalet iletişimi....nasıl olur demesın okuyanlar.ben de bu yontemle buyutulmuşum hemde dogumdan sonra eve gelir gelmez babaannem baslamış bu yontemeama ne yazık kı ben gec ıdrak edıp kızım yasındayken basladım...

Sayfa olarak kalın beyaz kece kullandım ve yapıştırıcı olarak da sıcak silikon...

57.sayfada yaptıgım gun yayınlamıştım o sayfaya da bakabılırsınız tekrar

Evadan gokkusagı yaptım.altına mıknatıs yapıstırdım kı buzdolabının ustunde de rahatlıkla oynasın bebeğim.

çoook teşekkür ederim.. alt zemin için renkli mukavva düşünmüştüm ama çocuk için sert mi olur ki etkinlik yaparken sizce.. bu arada elinize sağlık çok güzel olmuş kitabınız

Her cocugun ufak da olsa kendı aıt bır alanı olmalı. Eylül baya bı sahıplenmiş alanını kı külhanbeyliği taslıyor

Havaların da ısınması ıle bırlıkte kum alanlarının tadını cıkartmaya başladık;

. Kirlenmek guzeldır

Bu guzel havada doğayla içiçe guzel bır hafta sonu gecirmenizi dılerım....biz oyle yapıcaz

çoook teşekkür ederim.. alt zemin için renkli mukavva düşünmüştüm ama çocuk için sert mi olur ki etkinlik yaparken sizce.. bu arada elinize sağlık çok güzel olmuş kitabınız

Fazlasıyla el emegı ve zaman ısteyen bır çalışma bu. Dolayısıyla uzun omurlu olması ıçın karton,mukavvadan kaçınmanızı onerırım. Kalın kece bu iş için ideal.

Yıne renk ayrıştırdık,tek farkla artık ısımlerını de soyleyebılıyor:)))yalnız bu işi mandallarla yapmasını ıstedım. Yavrum çok ugrastı ama minik parmaklarının gucu yetmedı mandalı açmaya....baya da serttı...o da yontemı ters takmakta yada bana soyleyerek yaptırmakta buldu.

Tam olarak ne yapılıyor.nette arasam çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…