o kadar güzel şeyler yapıyorsunuz ki paylaşımlarınızdan dolayı freedom06 ve ferezya ya ayrıca teşekkür ediyorum. benim oğlum 10.5 aylık şimdilik bu yaptıklarınızı biz yapamıyoruz ama bugünden itibaren elime bir kağıt kalem aldım ve konunun başından itibaren not alarak ilerlemeyi düşünüyorum. Herkese iyi eğitimler...
Kutu
Para lastiği
Resim kağıdı
Fırça
Parmak boyası
Az su
Kutunun tabanına kağıdı yerleştirip para kastiklerini geçirdim. Az şu ile fırçası iskatip parmak boyasina bandim. Ardindanda lastigin üstüne surdum. Kızım lastiği çekip bıraktı. Çok sevdi, bi yerden sonra tüm işlemi kendi yaptı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kadar güzel şeyler yapıyorsunuz ki paylaşımlarınızdan dolayı freedom06 ve ferezya ya ayrıca teşekkür ediyorum. benim oğlum 10.5 aylık şimdilik bu yaptıklarınızı biz yapamıyoruz ama bugünden itibaren elime bir kağıt kalem aldım ve konunun başından itibaren not alarak ilerlemeyi düşünüyorum. Herkese iyi eğitimler...
Bir kaç dikkat artırıcı çıktı alinabilir boyama. Kedinin duskerini kaplayan balıkları çıkarttım. Balık olan yerlere balık kreker koydukiçinde hayvan saklı olan resmide çıkarttım. Hem buldu, hemde seslerini taklit etti. Boyama işinin çoğunuda bana bıraktı ; p
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba etkinliklerinize bayıldım. Montessori ile ilgili kitap araştırıyordum kendimi bu topikte buldum. Benim kızım şuan 7 aylık ona aktivite küpü hazırlamak istiyorum gördüğüm kadarıyla sizler baya tecrübelisiniz. Var mı daha önce yaptığınız böyle yumuşak bir oyun küpü? Örnek almak isterim :)
Bu tam Eylül lük.kesin denicem tesekkurler
Adıma teşekkur ederım ,amacımız faydalı olmak ve faydalanmak...keyifle buyutun bebenızı
Oyyys pek bi karmaşık resımlermiş.ama çok da hoşlarmış
Freedom un arşivinden alıntıladıklarımdan:
Eki Görüntüle 1041640 Eki Görüntüle 1041641 Eki Görüntüle 1041642 Eki Görüntüle 1041643 Eki Görüntüle 1041644 Eki Görüntüle 1041645
Aile beya hayvan resimlerini pvc ıle kaplayıp eline verebilir,süpriz kutusu yapabılırsiniz. Ayrıca bırkac ay sonra da supriz kutusunu renk havuzuna cevırebılır ornegın tumu kırmızı renklı olan değişik materyallerın süpriz kutusunu hazırlayarak farkındalığını arttırabılırsınız
Teşekkür ederim cevabınız için. Bahsettiğiniz arkadaşın bloğu mu var acaba?
Bugun bim e gelen ve zannedersem ki tum montessorı ıle ılgılenen annelerın ılgısını ceken bır aktıvıte oyuncagı;
Eki Görüntüle 1041650 Eki Görüntüle 1041651 Eki Görüntüle 1041652
aldım ben de,ama küçük parçası çok ve oğlum gözlerden bazılarını ağzına atmaya kalkınca kaldırdım şimdilik,ama hgerçektemn çok hoş bir puzzle,çantası da magnet yapıştırıldığındna seyahatte de kullanılır,evde de buzdolabının üzerinde oynanabilir bence,beyaz zeminde de hoş oldu,iyi ki almışım
Eki Görüntüle 1044595
kızlar hatırlarsanız sağdaki pengueni süt kutusundan yapınca eklemiştim,buradaki bi anneden görüp,ağzı küçük olduğu için her şeyi yiyemiyodu :)) oğlum bu arada küçük büyük kavramını az da olsa öğrenmiş,ağzına girmeyen balıklara büyük diyordu,yedirdiği balıklara küçük balık dediğim için biliyordu küçük kavramını biraz,ben de daha büyük kutudan bir kutu adam mı desem ne desem bilmiyorum,öyle bi şey yaptım,yine burada görmüştüm,büyük küçük kavramı için kullanırım diye düşündüm,ayrıca geometrik şekil vs öğretmek için de kullanılabilir sanırım
bir de bir şey soracağım:renkleri ilk nasıl öğretmeye başladınız,4 ana renkte renk balonu gibi bi şey yaptım,yüz de çizmiştimn üzerine ama oğlum pek oralı olmuyor,yöntem değiştireyim diyorum,nasıl başladınız öğretmeye?
Eki Görüntüle 1044595
kızlar hatırlarsanız sağdaki pengueni süt kutusundan yapınca eklemiştim,buradaki bi anneden görüp,ağzı küçük olduğu için her şeyi yiyemiyodu :)) oğlum bu arada küçük büyük kavramını az da olsa öğrenmiş,ağzına girmeyen balıklara büyük diyordu,yedirdiği balıklara küçük balık dediğim için biliyordu küçük kavramını biraz,ben de daha büyük kutudan bir kutu adam mı desem ne desem bilmiyorum,öyle bi şey yaptım,yine burada görmüştüm,büyük küçük kavramı için kullanırım diye düşündüm,ayrıca geometrik şekil vs öğretmek için de kullanılabilir sanırım
bir de bir şey soracağım:renkleri ilk nasıl öğretmeye başladınız,4 ana renkte renk balonu gibi bi şey yaptım,yüz de çizmiştimn üzerine ama oğlum pek oralı olmuyor,yöntem değiştireyim diyorum,nasıl başladınız öğretmeye?
bu arada bir sitede okumuştum. bir psikolog çocuklara renkleri öğretirken ana renklerden başlayıp tek tek öğretin ve pekiştirmeden diğer trene geçmeyin diyordu ki montessori sisteminde de bu şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?