Eki Görüntüle 1091060 Eki Görüntüle 1091059
dün yaptım,4 ana renkteyiz hala,o yüzden şimdilik bu renkler var,zamanla ekleme yapıcam
başarılarınızın devamını dilerim canım:)) biz de 9 renk öğrendik bir iki tane kaldı .4 rengi öğrendikten sonra diğerlerini çok kolay öğrendi hatta bir kere gösterip rengin adını söylememle ezberlemesi bir oluyordu..şimdi de şekilleri öğreniyoruz..bizim de yaptığımız etkinlikler var ama telefondan bağlandığım için gönderemiyorum. şu keçe işlerine de bir an önce el atsam iyi olacak aslında..sizin gibi ortaya güzel işler çıkaran anneleri tebrik ediyorum.maşallah size
Canim seninki kaç aylık? Benim kız 2 yaşına girecek hala ogrenemedi renkleribirden mi öğrenecek acaba ?? Çok merak ettim nasıl öğretti yazarsan sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ana renkleri öğretirken bir hafta sadece bir rengi öğrettim.aslında daha erken öğreniyordu ama iyice pekişsin diye bir hafta bekledim.haftanın sonundaa öğrettiğim renkden olan eşyaları folyoya sarıp bi kutunun içine koyup açmasını istedim.her açışında o renge vurgu yaptık (babayla birlikte) mesela kırmızı araba, kırmızı kalem, mavi boncuk, sarı kapak gibi..bu arada o hafta içinde öğrenmekte olduğumuz renge sürekli vurgu yapıyordum kırmızı bardakla su içmek ister misin, hadi mavi hırkanı giyelim gibi. hafta sonları bir nevi renk törenimiz oluyordu:)) dört renk pekişince açıkçası diğer renkler için bu kadar uğraşmadım. ama onları daha kolay öğrendi. şimdi ben sormasam bile kendi kendine eşyaların rengini söylüyor. bu arada oğlum 21 mayısda iki yaşını dolduracak.. biz ne kadar öğrenmiyor umursamıyor desek de onlar hafızalarına çok güzel kaydediyorlar ve hiç beklenmedik bir anda o bilgiyi bize sunuyorlar, biraz sabır gerekiyor..bir de aşırı üstlerine gidince sıkılıp istemiyorlar ve inatlaşıyorlar.. inşaallah en yakın zamanda seninki de öğrenir..bide öğrenmiyor diye üzülme canım çünkü renkleri öğrenemedi diye üzüleceğimiz yaşta değiller:)) onlar daha minnacık kuzular:) kolay gelsin canım
Canim seninki kaç aylık? Benim kız 2 yaşına girecek hala ogrenemedi renkleribirden mi öğrenecek acaba ?? Çok merak ettim nasıl öğretti yazarsan sevinirim
ben de renkleri öğretmek için geç kalanlardanım,2 yaşına 1 ay kala başladım ben de,o yüzden daha ana renklerdeyiz,ben pek acele etmiyorum,illa ki öğrenecekler,keşke daha küçükken başlasaymışım diyorum ama buraya yeni takılmaya başladım
Canim uzun zamandır renkleri öğretmek için uğraşıyorum, yok Allah yok ; p yeni aktiviteler hazırladım bakalım sonuç ne olacak
kızlar sayıları öğretmeye ne zaman başladınız,oğlum 2 yaşında,sanırım daha erken öğretenler var,nereden ve nasıl başlayayım?kendince sayıyuor ama bilerek saydığını sanmıyorum,ilk hangi aktiviteleri yaptınız?
Sayıları sözel olarak 10 kadar öğrettim, görsel olarak karşıyım.
Renk ve şekil öğretmek niçin önemlidir? Çünkü dünya renkler ve sekillerden ibarettir. Bunları kavrayan sosyal bir beyin ileride matematiksel problemleri rahatlıkla çözer. Yinede herkesin kendi tercihi tabi
2 yasina girecek yakinda üç beş şekil üç beş renk öğrense göbek atarım ben :))) az çok öğrensin , boş dolu öğrensin sayıya gelene kadar çok yolumuz var cooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?