burada sayı içerikli çok aktivite gördüm de,ondan sordum,yoksa sözel olarak öğrenir zaten,ama montessoride de çok aktivite var sayı içerikli??
Eki Görüntüle 1099737 Eki Görüntüle 1099736
kızlar kırtasiyede hazır sticker şeklinde buldum,yapışkanlı evadan yapmılar,kağıda şablon çizip önüne koydum,hepsini tek seferde çıkarıp doğru yapıştırdı,sanırım gözlem ve algıları tahminizden daha yüksek çocukların,ben normalde kare üçgen dikdörtgen ve daire yi kullanarak puzzle yapmıştım ama görsel olarak eşleştirebildi oğlum,bu da ilk geometri desenli yaptğım ev yapımı puzzle
Eki Görüntüle 1099742 Eki Görüntüle 1099743
Merhaba arkadaslar ,benimde 3 mayis 2012 li bir kizim var adi Masal Derin.Montessori ile forumdan bir arkafasim sayesinde kizim 1 yasindayken tanistim.Kucuk kucuk etkinlikler yapmaya 14 aylik falanken basladik ama calistigim icin bu felsefenin icine tam olarak girip etkinliklerimizi gelistiremedim.Fakat aslinda bilmeden bircok seyi de yapmisim.Isten gelir gelmez taaaki yatana kadar kizimla aktif ilgilenirdim bultaklar,kitaplar,resimler,hareket ile soylenen sarkilar ....vb vb vb Aktarim olayi zaten kizimin en favori etkinligi diye herdaim uyguladik.Daha sonra kizima bakan annemin memlekete donmek zorunda olmasindsn dolayi isten cikinca tekrar montessori felsefesinin icine girmeye karar verip Tim Seldinin kitabini aldim ayni anda Burcuyla tanisinca daha once duydugum fakat bir turlu bakamadigim sayfalarinizi en bastan itibaren hic atlamadan okudum.Paralel olarak kitabimi ve onunla beraber kizima etkinliklerimizi surdurdum.Sonunda guncel sayfaniza ywtistim.Hepinize okudugum sayfalar boyunca hayran kaldim supersiniz soylenecek birsey bulamiyorum.Etkinlikleri eklemek istiyorum ama telden girdigim icin basarsmazsam baska bir yol bulacagim.Umarim araniza bizide kabul edersiniz...
oğlum 15 aylık bana hangi aktiviteleri önerirsiniz arkadaşlar?
şuan çok meraklı etrafı karıştırmaya,keşfetmesine izin veriyorum belli ölçülerde ama dikkatini çekecek başka tür şeylerde arıyorum..
Kök gövde ve yaprak çalışması için mini bi kavanoza fasulye ektim. Icin pamuk doldurdum. Hergün bakıp inceliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?