slm ben de diyetisyene gidiyorum. iki hafta önce gittim 73 kiloydum. ben ayda 1 defa gidiyorum boyum 1.67 şimdi biraz daha verdiğimi hissediyorum ama evde kiloya bakmak yok dedik diyetisyenle oraya gidince süpriz olaacak. bakalım ne kadar kilo vermişim. bu arada forumda 5 ayda 36 kilo verdiren bir çay vardı onu gördüm hemen eşime söyledim aldı geldi onu da içmeye başlayacam. bir de hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum koşu bandında bakalım nasıl olacak. yola düştük bakalım napcazz..
1.65 boyundayım 20 gündür diyet yapmaya çalısıyorum 70 le başladım şuan 66 yım agustos sonunda kuzenlerimin düğünü var 2 tane 55 olmak istiyoruuuummmmmmmaslında hızlı kilo veriyorum ama motivesiz desteksiz olunca sürekli bozuyorum diyeti:2:
merhaba :)
hayırlısı olsun inşallah, başarılar dilerim size :)
Merhaba benimde ağustos sonunda ablamın sözü var en fazla 59 olsam yeter diye düşünüyorum bakalım eğer 59 olunca begenmezsem 55 olmak için çabalıcam :) Birbirimize destek olalım ya bende arada bozcak gibi oluyorm ama zor tutuyorum kendimi :)
dün tartıldıgımda 66 dıydım aşagıdaki çizelgeyi 65 olunca değiştiricem hem moral olur3 kilo kesinlikle farketmiştir ne güzel etrafın farkedip söylemesi değil mi veydel tebrik ederim durmak yok devammm, ben şuanda çayımı içiyorum sonrada yatıcam zaten, ya birde ben cok sabırsızım neredeyse hergün tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?