bence her tartılma. insan daha çok sinir oluyor. mesela o gün çok sıvı aldıysan fazla çıkıyo az aldıysan az çıkıyo. diyetisyenim haftanın aynı günü aynı saatte en doğrusu diyor. özellikle de sabah aç karnına. en doğru sonuç öyle çıkıyormuş.
tabiki durmak yok aynen devammmm
teşekkür ederim detaylıca yazmışsın, çaydan bende yapacağım hatta bugun gidip alıcam malzemeleri.. aburcuburu çok tüketiyordum ondan kilo alıyorum bende, birkaç sene evvel 12-13 kilo vermiştim sonra aynen aldım verdiklerimi.. şimdide aynısı olacak diye korkuyorum..mühim olan korumak aslında, o kadar emek harcıyoruz tekrar üç beş ayda o kiloları alınca mahvoluyorum, umarım bu kez öyle olmaz
evet bayanlar pazar süprizinde bahsedilen çay. birkaç gündür içiyorum. müthiş bir tokluk hissi veriyor. yemek yemek için kendimi zorluyorum adete. ben de forumda gördüm. kullananlar çok memnun.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
bu adreste hem malzemeler hem de yapılışı var. kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz.
Teşekürler veydel o zaman bende haftasonu başlarım... malzemeler tahminen ne kadar tutar ki?
ben 1 aylık aldım. 28 tl tutttu.
pazar gününden beri kullanıyorum. kendimi daha iyi hissediyorum. saatlerce yemek yemesem bile açlık hissetmiyorum. canım birşey istemiyor. bu sabah tartıldım 1.2 kilo vermişim. :)
günde 45 dk. yürüyorum. yürüyüş dışında şimdiye kadar egzersiz yapmadım. 2 haftalık tatilden sonra egzersizlere başlayabilirim.yürüyüş yeterli oluyor mu egzersiz olarak? ben spor yapamıyorum hele koşmaya falan hiç gelemiyorumbirde günde ne kadarlık bir süreyi yürüyüşe ayırıyorsunuz kızlar? benim haftaya ameliyatım var biraz toparlanınca yürüyüşe başlıcam offf gidecek mi bu kilolar agustosa kadaaaar ayrıca her gün her gün tartılan ben tavsiyenize uydum veee pazartesiden beri tartılmadımmm artık haftada bir tartılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?