- Konu Sahibi alonedark18
-
iste fena olanda bu hala kiz diye sevilmeyen yavrular var yada daha az kiymet gören daha az sevgi gören. erkek diye kalk kiz kardesine yemek koy diye ezilen, kendinden cokca yas ufak erkek kardesleri tarafindan köle gibi kullanilan kizlar var.
benim kv de hala aceba erkek olur mu aceba yanlis mi gördü doktor neyse bi dogumu bekleyelim bakalim diyor. bidahaki dediginde sen ogullarinin kiymetini bildin mi ki erkek torun istiyorsun dicem.
Saplandı.
Daha yorum istemiyorum boşuna yazmayın...hormonal olarak duygularımı kontorl edemedim biran .. ama şuan büyük oranda oturup düşündüm ve şükrediyorum artık..yorum yazmayın okumuyorum..ayrıca bebeğin cinsiyetini değiştirmek isteyen diye iftira atan arkadaş basin göğe ermiştir eminim insnlari fiseklemekle yaptığında iftira Allah ıslah eglesin ..hani bul bakalimoyle bir konu yadamsjim mivar...doktor erkek. Deyip kız diyenleroluyor yada tam tersi olduğunda neler hissettiniz diye sormusumdur..adı cinsiyet değiştirmeye kalkışan üye oldu...Allah ıslah etsin yalandan elestirenleri...herkes anlamak istediğini anlayıp burda hakaret boyutuna getirdi ..noldu birbirinizin gözünde en hakaratvari yorumu yaptı diye beğen butonu rekoru mu kırdıniz...Allah'a havale ediyorum ...bir iki insan evladı beni anlamış onlarada dua ettim...boşuna yazmayın artık okumuyorum..en azından fikirlerim düzeldi esimin desteğiyle...kimseninhakaretiyle değil ..nokta.
En çokta sen ben ve bizim gibilere koydu bu konu.Amin canım amin .
Biz evlat diye kendimizi yiyoruz ama bunlar beğenmiyor...
En çokta sen ben ve bizim gibilere koydu bu konu.
Çok acı Allah affetsin konu sahibini ne diyelim.
O zaman konunu kapattır da insanları da günaha sokma.. sinir etme. Zihniyetinin zerre kadar değişmediğinden eminim de neyse beni alakadar etmiyor.Daha yorum istemiyorum boşuna yazmayın...hormonal olarak duygularımı kontorl edemedim biran .. ama şuan büyük oranda oturup düşündüm ve şükrediyorum artık..yorum yazmayın okumuyorum..ayrıca bebeğin cinsiyetini değiştirmek isteyen diye iftira atan arkadaş basin göğe ermiştir eminim insnlari fiseklemekle yaptığında iftira Allah ıslah eglesin ..hani bul bakalimoyle bir konu yadamsjim mivar...doktor erkek. Deyip kız diyenleroluyor yada tam tersi olduğunda neler hissettiniz diye sormusumdur..adı cinsiyet değiştirmeye kalkışan üye oldu...Allah ıslah etsin yalandan elestirenleri...herkes anlamak istediğini anlayıp burda hakaret boyutuna getirdi ..noldu birbirinizin gözünde en hakaratvari yorumu yaptı diye beğen butonu rekoru mu kırdıniz...Allah'a havale ediyorum ...bir iki insan evladı beni anlamış onlarada dua ettim...boşuna yazmayın artık okumuyorum..en azından fikirlerim düzeldi esimin desteğiyle...kimseninhakaretiyle değil ..nokta.
Allah sizde de bana da isteyen hak eden layığıyla vatana milete hayırlı olacak iyi insan olacak şekilde çocuk yetiştirebilecek herkese nasip etsin en kısa zamanda.Bana da saplandı..
O zaman konunu kapattır da insanları da günaha sokma.. sinir etme. Zihniyetinin zerre kadar değişmediğinden eminim de neyse beni alakadar etmiyor.
Allah sizde de bana da isteyen hak eden layığıyla vatana milete hayırlı olacak iyi insan olacak şekilde çocuk yetiştirebilecek herkese nasip etsin en kısa zamanda.
7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Allah razı olsun alıntılamışsınızİki kız annesi olarak yaziyorum
Zihniyetinizden iğrendim
Erkek tuturmak, eş işe gidince el kadar bebeden güç almak. Nekadar ezik cümleler
Yetiştirdiğiniz kızlara yazık.
Hormonlara suç atmayın.Daha yorum istemiyorum boşuna yazmayın...hormonal olarak duygularımı kontorl edemedim biran .. ama şuan büyük oranda oturup düşündüm ve şükrediyorum artık..yorum yazmayın okumuyorum..ayrıca bebeğin cinsiyetini değiştirmek isteyen diye iftira atan arkadaş basin göğe ermiştir eminim insnlari fiseklemekle yaptığında iftira Allah ıslah eglesin ..hani bul bakalimoyle bir konu yadamsjim mivar...doktor erkek. Deyip kız diyenleroluyor yada tam tersi olduğunda neler hissettiniz diye sormusumdur..adı cinsiyet değiştirmeye kalkışan üye oldu...Allah ıslah etsin yalandan elestirenleri...herkes anlamak istediğini anlayıp burda hakaret boyutuna getirdi ..noldu birbirinizin gözünde en hakaratvari yorumu yaptı diye beğen butonu rekoru mu kırdıniz...Allah'a havale ediyorum ...bir iki insan evladı beni anlamış onlarada dua ettim...boşuna yazmayın artık okumuyorum..en azından fikirlerim düzeldi esimin desteğiyle...kimseninhakaretiyle değil ..nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?