- 19 Kasım 2013
- 18.849
- 34.028
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
ben de aldır madem yazdım ama gerçek düşüncem bu olduğu için değilAldirip kurtulacagi bebek,yani evlat. Kanser değil,ben değil aldırıp kurtulacak. Biraz dikkatli konuşun Allah aşkına. Ben korkuyorum siz böyle yazarken siz nasil korkuyorsunuz anlamadım. Gerçi inancınızı bilmeden yazdım .
7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Bu arkadas da gebe diye hatirliyorum yanilmiyorsam....Aldirip kurtulacagi bebek,yani evlat. Kanser değil,ben değil aldırıp kurtulacak. Biraz dikkatli konuşun Allah aşkına. Ben korkuyorum siz böyle yazarken siz nasil korkuyorsunuz anlamadım. Gerçi inancınızı bilmeden yazdım .
Gerçekten öyle bir konu mu varAy siz bebeğinizin cinsiyetini değiştirme yolları arayan değil misiniz?
Şaka gibi ya lahskdhs
Konuda her yüz yıla ait bir cümle var, hangisine yorum yapsam bilemedim
Sizi anladım,o kabul edilebilir diyelim. Aldir kurtul demek nasıl acımasızca bir söz. Sanki kullanılmış pis peçete gibi,çok aşağılayıcı geldi bana o yorum.ben aldır madem yazdım ama gerçek düşüncem bu olduğu için değil
çok sinirlendim çünkü ve cidden o bebeği aldırmak onu doğurmaktan daha hayırlı bu durumda o bebek için, sinir geldi böyle bi anneye evlat olacak garibim
İnşallah bu söylediklerinizi pişman edecek bir sıkıntı yaşamazsınız , tek derdim cinsiyet olsaydı demezsiniz ciddi diyorum. Bu dert mi ya bu nasıl bir konu, teselli bile.edemicem. oturup ağlayın cinsiyeti değişir belki.. çok ilginç.7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Ne diyelim,sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Benim tüylerim ürperdi..Bu arkadas da gebe diye hatirliyorum yanilmiyorsam....
hmmm evet o yorumu okuyunca hak verdim sizeSizi anladım,o kabul edilebilir diyelim. Aldir kurtul demek nasıl acımasızca bir söz. Sanki kullanılmış pis peçete gibi,çok aşağılayıcı geldi bana o yorum.
Amin Allah sağlık versin.Ne diyelim,sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Benim tüylerim ürperdi..
Allah in sana hediyesine surat cevirme pisman eder.Neler olabilecegini dusun sukret kiz cocugu hediyedir.Belki o kizin size cok faydali olacak.Bilemezsin...Bebegin hayal kirikligin gibi yansitmissin suan onu kendinden bile koruman gerekirken annesin ve anneye bu dusunceler hic yakismaz7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?