- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ay siz bebeğinizin cinsiyetini değiştirme yolları arayan değil misiniz?
Şaka gibi ya lahskdhs
Konuda her yüz yıla ait bir cümle var, hangisine yorum yapsam bilemedim
Sukur bende ikiside var oglum 1yasina girio kizlarim 3.Kizlarim bu yaslarinda ustume titriolar moralim bozuk olsun aglayayim annee gectii tamammm der sarilirlar.Onlarin merhametleri sasirilacak derecede.Ogluma gelince sevmesi bile tekme tokat sac bas yolma simdi bile biliom kim bana merhamet eder dayanak olurŞûrâ Suresi - 49-50 . Ayet Tefsiri
49- Göklerin ve yerin egemenliği Allah’a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.
50- Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter.
Ben burda saçma sapan fazla tepkilere hep karşı olmuşumdur ama kusura bakmayin sizi asla anlayışla karşılamayacağım..İçimden size aldırın demek bile geliyor...Bu nasıl zihniyet aman tanrım ya..Yazık günah karnınızdaki bebeğe..Bide etrafa nasıl söylücem diye düşünmek...Okuduğuma inanamadım..Pes diyorum dahada çok şey söylemek isterdim söylemicem hamilesiniz...7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Kanadanın silopi eyaletinden yazıyor arkadaş belli ki ...Avrupa'da yaşayıp erkek çocuk baskısı yaşamak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?