Gorumcenizin yerinde olsam ben de caktirmadan haber veririm. Hic haberi olmasin diyorsaniz kimseye dert yanmayin hele gorumcenize hic.Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Unutmuş olabilir de böyle gözüme soka soka onun lafiyla hareket etmesi sinirimi bozuyor çocuk gibi beni salak yerine koyuyorCanim uzme kendini belki unutmustur bazen oluyo erkeklerde bu durum
GorumcemGorumcenizin yerinde olsam ben de caktirmadan haber veririm. Hic haberi olmasin diyorsaniz kimseye dert yanmayin hele gorumcenize hic.
Tmm da bari caktirmasin hep aynı şey oluyorGorumcenizin yerinde olsam ben de caktirmadan haber veririm. Hic haberi olmasin diyorsaniz kimseye dert yanmayin hele gorumcenize hic.
Ben esim gorumcemSende haklisin evet peki hep baraber gideriz derken ikinizimi kasdetti yoksa baskalrida gelcekmis
Eee ne yapsaydı, görümcen uyardığı halde umursamasa daha mı hoşuna gidecekti?Unutmuş olabilir de böyle gözüme soka soka onun lafiyla hareket etmesi sinirimi bozuyor çocuk gibi beni salak yerine koyuyor
Kinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değilEee ne yapsaydı, görümcen uyardığı halde umursamasa daha mı hoşuna gidecekti?
Kız belli iyi niyetle hatırlatmış, ona niye kinleniyorsunuz ki?
Ama hiç lafını etmeseydin onunda haberi olmazdı bile...Kinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değil
Ona hiç bişey söylemedim zaten esim aradığında da hiç bişey demedim mesajla sitem ettim sadece o kadar gorumceme yansitmadimAma hiç lafını etmeseydin onunda haberi olmazdı bile...
Ben eşinin bu sebeple üzüldüğünü görsem bende abimi uyarırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?