moralim 0 akıl verin acillllll :(

Bende yakında görümce olacagim...elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum...
Kardesim ariyor soruyor....erkek adam cogu seyi anlamiyor..
böyle bi durum olsa bende uyarirdim...ama böyle okudukca ne yapmam gerektigi konusunda çok kafam karişiyor...
Gercekten adın görümceyse gelin açısından iyi olabilme ihtimali yok mu ki insanin?

Görümce üzülüyosunuz diye abiyi uyarmış iyi niyetle ( bu durumda ztn ne gibi bir çıkarı olacak?) yine yaranamamış,yine kötü olmuş

neler unutuluyor neler...ama görümce hiç demese dahamı iyi...Sizin mutluluğunuzu istemeyen biri olsa es geçerdi sizin huzurunuz için msj atmış işte ne güzel benim görümcelerimde öyle olsa keşke sevinirdim

kusura bakma ama suç görümcende değil senin eşşek kocanda ,ilk yıldan evlilik yıldönümümü unutulurmuş , hem görümcen sen üzülme diye haber vermiş hee senin yanında yapması hata ama asıl suç kocanda

Şimdi görümce hatalı mı oldu ?
Madem öyle sizde anlatmayın hiçbirşeyinizi !!!

biraz farklı yorumlar okudum ağır bence konu sahibine bunu yapmayın bu kadarda olmaz yanii hamile sonuçta abartmayın kin kusmayın bu kadar sizin yazarken onemsemediğiniz şeyi o okurken onemseyebilir...

Görümcenle paylaşma bişeyini

şöyle bir düşündüm de bende gorumcenizin yerinde olsam abime haber verirdim. Hatta okuz abicim evlilik yıldonumuzu unutmadın dimi diye yazarım. Gorumcenizin bunu yapması ilişkinize burnunu sokmak değil bence aranızın açılmaması ya da sizin üzülmemeniz için bir hatırlatma yapmış. Hamileyim diyorsunuz eşinizin de aklında bin bir,turlu şey vardır unutmuş olabilir. Tabiki unutmasının bahnesi olmaz benimki unutsa bende kızarım ama hatırlayınca ya da hatırlatıılınca hemen birşeyler yapmaya çalışmış. Senin hormonlar zaten bum vücudu ele geçirmiş durumda şuan kendine stres yapma çık akşam eşinle güzel bir yemek yiyin çocuk doğunca çok arayacaksınız başbaşa kalmayı.

Ben olsam ben de abime şunu yap bunu yap derim ki kızın ne suçu var.. Bahsetmeyin öyle bi probleminiz varsa o da ikinizin kötülüğüne bişey yapmıyo sonuçta.. ayrıca adam akşam eve gelecekmiş zaten niye arasın ki.. Allah başka dert vermesin de görümceye haksızlık edip de kırmayın bence :)

Yıldönümünü hep beraber mi kutlayalim dedi :) yok artık ben olsam gitmem

Evlenmeden önce de böyle özel günlere karşı ilgisiz miydi eşiniz?

Kinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değil
Msj atma dedigin halde atmasi ayip olmus. Ama gelinimiz boyle uzulse bende kardesime caktirmadan yazardim. Gorumce sen uzulme diye yapmis kocan da kardesi uzulmesin diye davet etmis, masum gorunuyor.. hadi git kuafore tatlim yildonumunuz boyle gecmesin..

Ya beni görümce falan ilgilendirmiyor da, neden hep erkekler hatırlamak ve sürpriz hazırlamak zorunda. Siz hatırlamışsınız işte, güzel bir program yapsaydınız, süslenip püslenip çıksaydınız eşinizin karşısına. ne bu şiddet bu celal anlamadım gerçekten. Böylelikle güzel de bir evlilik yıldönümü kutlaması yapmış olurdunuz.

Konuyu ilk açtığınızda deseydiniz görümcem ben bebeğe daha iyi bakarım diyor, nöbet tutacağım diyor vs diye. Siz sadece daha önce de size karıştığını söylediniz ama ayrıntıya girmediniz biz de öbür olaylar da sadece eşinize mesajla yıldönümünüzü hatırlatması gibi şeyler sandık doğal olarak.sonra da gelip tavır yapıyorsunuz görümce avukatları diye.en başından yazsaydınız öbür şeyleri de o zaman.siz eşinizi arasaydınız, siz eşiniz için ne yaptınız gibi yorumlar da geldi ama onları pek takmamışsınız, bu konuda söyleyecek bir şeyiniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…