Fikrimi sana savunacak degilim.Bunun konuyla ne alakasi var? Kadin hamile yorumunuz cok gereksiz olmus.
Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Hamilelik hakkinda fikir isteyen yokdu yanilmiyosam.Fikrimi sana savunacak degilim.
Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Görümcenle paylaşma bişeyiniBugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
şöyle bir düşündüm de bende gorumcenizin yerinde olsam abime haber verirdim. Hatta okuz abicim evlilik yıldonumuzu unutmadın dimi diye yazarım. Gorumcenizin bunu yapması ilişkinize burnunu sokmak değil bence aranızın açılmaması ya da sizin üzülmemeniz için bir hatırlatma yapmış. Hamileyim diyorsunuz eşinizin de aklında bin bir,turlu şey vardır unutmuş olabilir. Tabiki unutmasının bahnesi olmaz benimki unutsa bende kızarım ama hatırlayınca ya da hatırlatıılınca hemen birşeyler yapmaya çalışmış. Senin hormonlar zaten bum vücudu ele geçirmiş durumda şuan kendine stres yapma çık akşam eşinle güzel bir yemek yiyin çocuk doğunca çok arayacaksınız başbaşa kalmayı.Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
yok f devenin bale pabucu. ne işi var gorumcenin eşinin ozru kabahatinden buyuk olmuş.Ben esim gorumcem
Msj atma dedigin halde atmasi ayip olmus. Ama gelinimiz boyle uzulse bende kardesime caktirmadan yazardim. Gorumce sen uzulme diye yapmis kocan da kardesi uzulmesin diye davet etmis, masum gorunuyor.. hadi git kuafore tatlim yildonumunuz boyle gecmesin..Kinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?