moralim 0 akıl verin acillllll :(

Gorumcen aranizin bozulmasını istemiyor demekki kız iyi birşey ler yapıyor. Bazi lari ara bozmak için neler yapiyor.. Şuan hormonların etkisiyle çok fazla büyütmüş sunuz... Yemek konusunda evet görünce nin olmaması gerek onu eşinle konuşup anlat kendini de üzme bebise yazık

Onun lafiyla hareket etmiyor ki o hatirlatmis zaten bende boyle bi durumda hatirlatabilirim gorumceniz iyilik bile yapmis anlasilan gorumceniz sizde suan kaliyor aksam giderken oda yemege gelebilir esiniz yalniz birakmak istememistir misafir diye sonra telafisini istersiniz esinizden bunun icin birbirinizi kirmayin degmez yapici olun yikici degil gidin nolacak .

Valla hic kimse istemez gorumcesi veya baska birisini evlilik iki kisisi ilgilendirir hele ozel gunleri 3 sahislari degilll. Yemek te. Gorumcenin ne isi var allah askina ya

Bilmiyorum ama hiç konuşup tartışmak istemiyorum zaten gitmiycem sıradan bi gün oldu şuandan sonra

Bu yaptigi ilk degilse siz de anlatmasaydiniz. Bana da yengem gelip dert yansa soyleme dese ayak yapiyo sanar yine abimi uyarirdim. Ne sucu var simdi kizin ben anlamadim
Anlatmadim zaten bian boş bulunup söyledim özelliklede biz arayalım dedi ve üstüne basa basa sakin msj atma dedim

Bu ozel gun olayina pek takilmayin bence ben bir bayanim o kadarda onemli degil benim icin yani sonucta evlisiniz mutlu olun sevdiginizle yildonumu kutlayacak kadar iyiyse araniz ki Allah(cellecelaluhu) daim etsin detaya pek onem vermeyin tadini cikartin zaten hep basbasasiniz buda farkli olasun eve gelince birlikte ayri bir kutlama yapin oda onemli hisseder kendini gorumcenizled konusun ama tartirsma yapmayin esinizle bu konuda bazi insan kardeslerine cok duskun olur siyasi davranin kizarak degil guzellikle orta yok icin birde hamilelik var hassassiniz bence cok onemsemeyin herseyi

Anlatmadim zaten bian boş bulunup söyledim özelliklede biz arayalım dedi ve üstüne basa basa sakin msj atma dedim
Ben de dinlemezdim valla yengem istedigi kadar sakin mesaj atma dese de atardim. Bence iyi niyetli herkes boyle yapardi. Niyeti kotu olsa abim nasil olsa unutmus ohh yesinler birbirlerini der cekilirdi kenara. Ucundan kosesinden kurtuldugu kadar kurtarilsin diye ugrasmis

Bilmiyorum ama hiç konuşup tartışmak istemiyorum zaten gitmiycem sıradan bi gün oldu şuandan sonra
Görümcen gelmesin siz gidin bence o şekilde gönlünü alabilir. Yoksa hep bu an aklına gelir sinir olursun karşılıklı alttan almak gerek diye düşünüyorum canım tamam önemli bu günler ama aranizi bozacak kadar değil

Bilmiyorum suan ya eve geldigindeki tavrına bağlı bakalım

Aslında kotu bisey yapmamış siz dert yanınca uyarmış sadece, ilk karismasi değilse de anlatmayin madem unuttuguna pek takilmayin klasik erkek iste

ne kadınlar var görümce kadar taş düşsün, yazık düşünmüş abini uyarmış, ben de kardeşime derim sevgilisi için sevgililer gününde kızı ara, hediye al, yemeğe çıkart.
kötü bişey mi bu?

Gorumcen kötü niyetli yapmamis senin uzuldugunu gördüğü icin yapmıs ama. Esin hem unuttu hem de yemege HEP BERABER mii. Dedii tamam canim mahalleliye haber veriyorum deseydinn

demek ki eşiniz özel günleri sizin kadar önemsemiyor, madem sizin için o kadar önemli siz arasaydınız.aynı evde yaşamıyor musunuz sonuçta eve geldiği zaman da kutlayabilir, illa aramasına gerek yok.

evlilik yıldönümü karı koca baş başa kutlanmalı bence kutlanacaksa.

Benim esim hep unutur bi ara yil basinda beraber kutlayalim dedik bi anda kayinim cikip geldi planlar alt ust oldu

Unutmuş olabilir de böyle gözüme soka soka onun lafiyla hareket etmesi sinirimi bozuyor çocuk gibi beni salak yerine koyuyor
Bence sizi değil ama kardeşini hala çocuk gibi görüp yönlendirmek istiyor. Biri gorumcenize kardesinin artik kazik kadar adam olduğunu hatirlatmali. Esiniz ise artik o küçük kardes olmadiginin farkina varmali

Görümcen de art niyet yok ama Başbaşa çıksaydınız görümcenin ne işi var evlilik yıldönümünüz sonuçta

Gorumcenin sizin evlilik yildonumu yemeginizde ne isi var orasi olmamis tabi esiniz cok duskun herhalde kardesine ama olmaz yani gorumceniz iyi bisey yapayim derken kotu olmus sonuc fevri olmayin yinede sakince konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…