Bu yaptigi ilk degilse siz de anlatmasaydiniz. Bana da yengem gelip dert yansa soyleme dese ayak yapiyo sanar yine abimi uyarirdim. Ne sucu var simdi kizin ben anlamadimKinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değil
Bilmiyorum ama hiç konuşup tartışmak istemiyorum zaten gitmiycem sıradan bi gün oldu şuandan sonraGorumcen aranizin bozulmasını istemiyor demekki kız iyi birşey ler yapıyor. Bazi lari ara bozmak için neler yapiyor.. Şuan hormonların etkisiyle çok fazla büyütmüş sunuz... Yemek konusunda evet görünce nin olmaması gerek onu eşinle konuşup anlat kendini de üzme bebise yazık
Anlatmadim zaten bian boş bulunup söyledim özelliklede biz arayalım dedi ve üstüne basa basa sakin msj atma dedimBu yaptigi ilk degilse siz de anlatmasaydiniz. Bana da yengem gelip dert yansa soyleme dese ayak yapiyo sanar yine abimi uyarirdim. Ne sucu var simdi kizin ben anlamadim
Ben de dinlemezdim valla yengem istedigi kadar sakin mesaj atma dese de atardim. Bence iyi niyetli herkes boyle yapardi. Niyeti kotu olsa abim nasil olsa unutmus ohh yesinler birbirlerini der cekilirdi kenara. Ucundan kosesinden kurtuldugu kadar kurtarilsin diye ugrasmisAnlatmadim zaten bian boş bulunup söyledim özelliklede biz arayalım dedi ve üstüne basa basa sakin msj atma dedim
Görümcen gelmesin siz gidin bence o şekilde gönlünü alabilir. Yoksa hep bu an aklına gelir sinir olursun karşılıklı alttan almak gerek diye düşünüyorum canım tamam önemli bu günler ama aranizi bozacak kadar değilBilmiyorum ama hiç konuşup tartışmak istemiyorum zaten gitmiycem sıradan bi gün oldu şuandan sonra
Bilmiyorum suan ya eve geldigindeki tavrına bağlı bakalımGörümcen gelmesin siz gidin bence o şekilde gönlünü alabilir. Yoksa hep bu an aklına gelir sinir olursun karşılıklı alttan almak gerek diye düşünüyorum canım tamam önemli bu günler ama aranizi bozacak kadar değil
Kendini afettirir zaten bile isteye aramamis olsa görümcen söyledikten sonra hemen aramazdi demi :)Bilmiyorum suan ya eve geldigindeki tavrına bağlı bakalım
Kinlenmiyorum özellikle msj atma dedim ve bu yaptığı ilk değil
Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncecanım mahalende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Bence sizi değil ama kardeşini hala çocuk gibi görüp yönlendirmek istiyor. Biri gorumcenize kardesinin artik kazik kadar adam olduğunu hatirlatmali. Esiniz ise artik o küçük kardes olmadiginin farkina varmaliUnutmuş olabilir de böyle gözüme soka soka onun lafiyla hareket etmesi sinirimi bozuyor çocuk gibi beni salak yerine koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?