- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
Yanlis gitti yorumumBunun konuyla ne alakasi var? Kadin hamile yorumunuz cok gereksiz olmus.
Msj alındı ama herkes çok farklı yere çekiyor konuyu anlamadım gitti kendileriyle ozdeslestirip yorum yapiolar sanırımdemlicaykeyfi ne olacakti yolladigim ilk yorum
Msj alındı ama herkes farkı yere çekiyor konuyu seni anlamazlar bile kendileriyle ozdeslestirip yorum yapiolar herhalde konu degisiodemlicaykeyfi ne olacakti yolladigim ilk yorum
Görumce gelmeseydi iyiydi.Merak edenlere de söyliyim berbat geçti bütün gece çocuğa böyle bakılır söyle bakılır doğduğu gün soda içilir kara basan basar şunu yapcaz sürekli ben kalcam gece nöbet tutcam tarzında muhabbetlerin geçtiği saçma salak bi gece oldu ha çiçek almış esim içindeki notu ben okumadan facede paylaşmalar resimlerimizi gruplarda paylaşmalar falan
Merak edenlere de söyliyim berbat geçti bütün gece çocuğa böyle bakılır söyle bakılır doğduğu gün soda içilir kara basan basar şunu yapcaz sürekli ben kalcam gece nöbet tutcam tarzında muhabbetlerin geçtiği saçma salak bi gece oldu ha çiçek almış esim içindeki notu ben okumadan facede paylaşmalar resimlerimizi gruplarda paylaşmalar falan
Herhalde sende gorumceesin hazmedemedigin şeyler var yazık hepiniz böylesiniz ki bu kadr savunmaya gectiniXiyi olmuş berbat geçmesi sevindim. yazık görümcene valla. madem abisine söylemesini istemiyosun sen de anlatma dert yanma. görümcen değil de en yakın arkadaşın olaydı ne mutlu olurdun, ama görümce kelimesi girdiği an bi alevlenmeler bi şeyler.
Hmm teşekkürler yemem lazım bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi ya :/Görumce gelmeseydi iyiydi.
Erkekler dogum gunu evlilik yildonumu onlari unutuyorlar canim takma veya takip kendini ye bitir.onlarin hic umru olmuyor.
Hamilelikde hurma yemekde cok faydaliymis canim
En kizdigim seylerden biri, hamile olan birine keske olmasaydin diyenler. Ya sonucta aldigin pabuc degil, canli dogacak bi bebek allah allah. Hem kime ne ister evlenir hemen bebek yaparim, isterse on sene bekler oyle yaparim. Sorun bu konuda bebek degil sonucta.Msj alındı ama herkes farkı yere çekiyor konuyu seni anlamazlar bile kendileriyle ozdeslestirip yorum yapiolar herhalde konu degisio
Herhalde sende gorumceesin hazmedemedigin şeyler var yazık hepiniz böylesiniz ki bu kadr savunmaya gectiniX
Valla sor benimkine aynı cümleleri oda kurar sana şimdi ama işte gel gorki ne kadar içten bide bu açıdan düşünmek lazım allah bilir ne kadar müdahale ediyorsunki sen karismadan saoruyorgörümce sayılırım ama Allah tan bizim kız senin gibi değil, herşeyde teşekkür ediyor minnettar kalıyor, sürekli ilgileniyoruz birbirimizle. sürekli herşeyde birlikte yapmaya fikir almaya çalışıyor.
seni görünce bir kez daha şükrettim cankıza. kardeşim ne güzel ne sevimli bir kız bulmuş valla. Allah onu doğurandan yetiştirenden razı olsun görgülü, iyi niyetli.
Ben zaten kocamdan da çocuğumdan da evliligimden de allah bin şükür memnunum zaten başında yazdım ilk değil sürekli müdahale eden bi insan millet bilip bilmeden atıp tutmayı çok seviyor yaraları var demek onlarada hak vermek lazım aslında moralim bozuldu yazdım herkes avukat kesildi akıl istedik millet ali kıran baskesen oldu başımızaEn kizdigim seylerden biri, hamile olan birine keske olmasaydin diyenler. Ya sonucta aldigin pabuc degil, canli dogacak bi bebek allah allah. Hem kime ne ister evlenir hemen bebek yaparim, isterse on sene bekler oyle yaparim. Sorun bu konuda bebek degil sonucta.
Valla sor benimkine aynı cümleleri oda kurar sana şimdi ama işte gel gorki ne kadar içten bide bu açıdan düşünmek lazım allah bilir ne kadar müdahale ediyorsunki sen karismadan saoruyor
Valla keşke herkes benim gibi olsa be sen beni tanımadan böyle boş boş konuşuyorsun ya uzatmiycam ugrasamiycam da şimdi sen git yaralarinla boğuş hemen savunmaya gecme milleti. Bilip bilmedenaynı cümleleri kurmuyodur görümcen emin ol sen ne kadar memnuniyetsizsen o da o kadar memnun değildir senden. mesajlarında bile belli problemli olduğun.
ben hiç o aramadan aramam, sadece fikir danışırsa yardım ederim, ama o sürekli fikir almaya çalışıyor. herkesi kendin gibi sanma. gerçekten içten insanlar var. herkesi kendin gibi sanma.
ne tanıycam seni ya Allah korusun de.Valla keşke herkes benim gibi olsa be sen beni tanımadan böyle boş boş konuşuyorsun ya uzatmiycam ugrasamiycam da şimdi sen git yaralarinla boğuş hemen savunmaya gecme milleti. Bilip bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?