moralim 0 akıl verin acillllll :(

Görumce gelmeseydi iyiydi.
Erkekler dogum gunu evlilik yildonumu onlari unutuyorlar canim takma veya takip kendini ye bitir.onlarin hic umru olmuyor.
Hamilelikde hurma yemekde cok faydaliymis canim

iyi olmuş berbat geçmesi sevindim. yazık görümcene valla. madem abisine söylemesini istemiyosun sen de anlatma dert yanma. görümcen değil de en yakın arkadaşın olaydı ne mutlu olurdun, ama görümce kelimesi girdiği an bi alevlenmeler bi şeyler.

Herhalde sende gorumceesin hazmedemedigin şeyler var yazık hepiniz böylesiniz ki bu kadr savunmaya gectiniX

Ben kimseye dert yanmis değilim bos bulundum bi an ağzımdan çıktı dallandirip bulandirmadim

Görumce gelmeseydi iyiydi.
Erkekler dogum gunu evlilik yildonumu onlari unutuyorlar canim takma veya takip kendini ye bitir.onlarin hic umru olmuyor.
Hamilelikde hurma yemekde cok faydaliymis canim
Hmm teşekkürler yemem lazım bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi ya :/

Görümcenizin haber vermesi, sizin için olumlu bir davranış.
Üzüldüğünüzü görünce, kardeşini uyarmış.
Akşam yemekte onun da olması ayrı bir saçmalık gerçi ama, bu konuda haksız olan kişi eşiniz.
Boşu boşuna görümcenize bilenmeyin.
Yakında bebeğiniz gelecek, moralinizi yüksek tutun.
Sadece doğuma, bir mucizenin sizi beklediğine odaklanın.

Biz kadınlar ozel günler de hatirlanmak Isteriz bu cok normal ama ben bu kadar cok anlam yüklemeye karşıyım bu sebeplerle evliliginizi yipratmayin derim ben

Msj alındı ama herkes farkı yere çekiyor konuyu seni anlamazlar bile kendileriyle ozdeslestirip yorum yapiolar herhalde konu degisio
En kizdigim seylerden biri, hamile olan birine keske olmasaydin diyenler. Ya sonucta aldigin pabuc degil, canli dogacak bi bebek allah allah. Hem kime ne ister evlenir hemen bebek yaparim, isterse on sene bekler oyle yaparim. Sorun bu konuda bebek degil sonucta.

Herhalde sende gorumceesin hazmedemedigin şeyler var yazık hepiniz böylesiniz ki bu kadr savunmaya gectiniX

görümce sayılırım ama Allah tan bizim kız senin gibi değil, herşeyde teşekkür ediyor minnettar kalıyor, sürekli ilgileniyoruz birbirimizle. sürekli herşeyde birlikte yapmaya fikir almaya çalışıyor.
seni görünce bir kez daha şükrettim cankıza. kardeşim ne güzel ne sevimli bir kız bulmuş valla. Allah onu doğurandan yetiştirenden razı olsun görgülü, iyi niyetli.

Valla sor benimkine aynı cümleleri oda kurar sana şimdi ama işte gel gorki ne kadar içten bide bu açıdan düşünmek lazım allah bilir ne kadar müdahale ediyorsunki sen karismadan saoruyor

Ben zaten kocamdan da çocuğumdan da evliligimden de allah bin şükür memnunum zaten başında yazdım ilk değil sürekli müdahale eden bi insan millet bilip bilmeden atıp tutmayı çok seviyor yaraları var demek onlarada hak vermek lazım aslında moralim bozuldu yazdım herkes avukat kesildi akıl istedik millet ali kıran baskesen oldu başımıza

Valla sor benimkine aynı cümleleri oda kurar sana şimdi ama işte gel gorki ne kadar içten bide bu açıdan düşünmek lazım allah bilir ne kadar müdahale ediyorsunki sen karismadan saoruyor

aynı cümleleri kurmuyodur görümcen emin ol sen ne kadar memnuniyetsizsen o da o kadar memnun değildir senden. mesajlarında bile belli problemli olduğun.
ben hiç o aramadan aramam, sadece fikir danışırsa yardım ederim, ama o sürekli fikir almaya çalışıyor. herkesi kendin gibi sanma. gerçekten içten insanlar var. herkesi kendin gibi sanma.

Valla keşke herkes benim gibi olsa be sen beni tanımadan böyle boş boş konuşuyorsun ya uzatmiycam ugrasamiycam da şimdi sen git yaralarinla boğuş hemen savunmaya gecme milleti. Bilip bilmeden

Valla keşke herkes benim gibi olsa be sen beni tanımadan böyle boş boş konuşuyorsun ya uzatmiycam ugrasamiycam da şimdi sen git yaralarinla boğuş hemen savunmaya gecme milleti. Bilip bilmeden
ne tanıycam seni ya Allah korusun de.

hiç bi yaram da yok Allaha bin şükür. aksine şükrettim senin yazdıklarını görünce. whatsapptan ss attım bizim kıza bak dedim ilerde böyle böyle yazarsan dersen çok üzülürüm dedim. o da "ben ruh hastası mıyım, çok hoşuma gidiyor beni düşünmen,Allah bana görümce değil kardeş verdi diyorum herkese" dedi.
yani canım böyleyken böyle.

mesaj düzenleyebilsem silicem. kadın 9 aylık hamileymiş zaten hamilelik problemleri vardır bir de üstüne gitmişim boş boş. hamileliktendir alınganlığın.
üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…