moralim 0 akıl verin acillllll :(

Gorumcen haber vermesi ni unut yemeğe git ama sende gorumceni evde unut otursun yerinde ne işi var yanınızda​

Gorumcenize dert yanarsaniz oda burnunu sokma hakkini bulur ki bana gore iyilik yapmis kiz.Esinize siz ne hazirladiniz yildonumu icin sonucta ortak kutlanan birgun.

Görümce normalde akşam kalacak mıydı

Doğum olur diye mi geldi yoksa oturmaya mı

Oturmaya ise akşam gider evine ama kalmaya geldi ise o da gelîr yemeğe ne var bunda yani

Dışarıda 30 kişi olan yerde görümce de olsa yemekte ne olacak ki

Eşiniz onun aklı ile hareket etmemiş o hatırlatmış

Eğer eşiniz dışarı yemeğe gidelim deyince görümce 9 aylık hamile dışarıda ne işi var dese eşiniz de haklı evde oturalım dese idi onun aklı ile hareket etmiş olurdu

Doldurmayın kendinizi gerilmeyin bebeğe yazık

Anlamadığım bir konu var; bu kv ve görümceler size ne yapsa yaranamıyor
Kadın ne yapsaydı üzüldüğünüzü görmüş arada tatsızlık olmasın istemiş.
Beraber yemeğe gitmek saçma kabul ama diğer konuda haksızsınız.
Bazen hemcinslerimi anlamıyorum.

Ben bu "eşim yıldönümümüzü unuttu" durumunu anlamıyorum.Hiç mi konusu geçmiyor,gelecek ay bir senemiz dolacak,haftaya yıldönümümüz filan diye ? Özellikle saklayıp pusuya yatar gibi ne yapacak diye mi bekliyorsunuz anlamadım ki... Madem bu kadar önem veriyorsunuz,hatırlatın,istediğiniz gibi kutlanması için yönlendirin.Şöyle kutlasak ne güzel olur,acaba şuraya mı gitsek,hatta bana ne alacaksın aşkım şeklinde.

ya gorumcenizin cokta kotu niyeti oldugunu sanmiyorum asil kabahat esinizde bence en azindan bu olayda

Görümce, erkek kardeşe haber veriyor siz üzülmeyin diye,
Ve kadın suçlu öyle mi?
Yuh vallahi yuh, kusura bakmayın.
Vazgeçin şu kaynana, görümce kuruntularınızdan ya
Öküz kocanıza bakın bir ,
Hatta onu da bırakın, aynayı kendinize tutun
Siz ne yaptınız bu akşam için?!

Hayirdir dernek yemegimi bu hepberaber yemege cikalim diyor tobe ya ne kazma bu adamlar cok sinirleniyorum

görümcen güzel bir davranışta bulunmuş,abiisi hödükse napsın

Hamile kalmak icin geç kalmişsiniz iki saniye bekleyemiyor bazilari ki evlilik otursun bakalim yuruyor mu yurumuyor mu...

Olay üzücü, ama erkekler böyle olabiliyor yani düşüncesiz.
Ama ben görümcede kötü niyet görmedim aksine seni seviyorki, yardımcı olmaya çalışıyor.
Davranıştan rahatsız oluyorsan ona söyle yada derdini yansıtma canım

Ne kadar çok görümce avukatı var ya herseye burnunu sokan bi insan bu ilk olmadığını söyledim başta ki herseyi bildigini zanneden çocuğuma daha doğmadan benden iyi bakicagini idda eden bi insan ki daha evli bile değil bilip bilmeden atıp tutmayın yönlendirmesi hoşuma gitmedi buna sitem ettim boş boş avukatlık yapmayın

Kusura bakma senle bir olup gorumceni gommedigimiz icin. Kadin iyilik yapmis yukarda Allah var aksini soylemem.

Merak edenlere de söyliyim berbat geçti bütün gece çocuğa böyle bakılır söyle bakılır doğduğu gün soda içilir kara basan basar şunu yapcaz sürekli ben kalcam gece nöbet tutcam tarzında muhabbetlerin geçtiği saçma salak bi gece oldu ha çiçek almış esim içindeki notu ben okumadan facede paylaşmalar resimlerimizi gruplarda paylaşmalar falan

Kusura bakma senle bir olup gorumceni gommedigimiz icin. Kadin iyilik yapmis yukarda Allah var aksini soylemem.
Ben konuda zaten eşimden şikayetçiyim gorumceme yansitmadim bile diye özellikle zaten belirttim kızın haberi bile yok bozuldugumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…