Bugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Hayirdir dernek yemegimi bu hepberaber yemege cikalim diyor tobe ya ne kazma bu adamlar cok sinirleniyorumBugun ilk evlilik yıl dönümümüz ve esim beni aramadi bile 9 aylık ta hamileyim gorüncem bende hiç aramayınca bende hiç aramadi dedim lafın arasında o da hemen msj attı farkettim onun mesajıyla benimkide hemen aradı akşam yemeğe gideriz hep beraber dedi bende sinirlendim gelmiycem dedim bu başıma gelen ilk olay değil gorumcem sürekli iliskimize burnunu sokuyor ve eşimle onun akliyla bana davranıyor haber veriyor arıyor mesaj atıyor ve her defasında ikisinide uyarıyorum sizce napmaliyim hayalim bu değildi moralim çok bozuk
Bilmiyorum ya ilk yıldönümü ve burnumdan geldi
Kusura bakma senle bir olup gorumceni gommedigimiz icin. Kadin iyilik yapmis yukarda Allah var aksini soylemem.Ne kadar çok görümce avukatı var ya herseye burnunu sokan bi insan bu ilk olmadığını söyledim başta ki herseyi bildigini zanneden çocuğuma daha doğmadan benden iyi bakicagini idda eden bi insan ki daha evli bile değil bilip bilmeden atıp tutmayın yönlendirmesi hoşuma gitmedi buna sitem ettim boş boş avukatlık yapmayın
Ben konuda zaten eşimden şikayetçiyim gorumceme yansitmadim bile diye özellikle zaten belirttim kızın haberi bile yok bozuldugumdanKusura bakma senle bir olup gorumceni gommedigimiz icin. Kadin iyilik yapmis yukarda Allah var aksini soylemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?