moralim bozuk kemigim şişti

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba benim burnum yaklask 2 bucuk aylık we burun kemigmin ust kısmı yana doğru sıstı we bu burnumu yamuk gösteriyor ayrıcada ağrı war orda ne yapacagmı şaşırdım ! Neden olduğunu da anlamadım sadece yatarken yorgan çarpmıştı burnuma acaba o problem yaparmı ki? Çok moralim bozuk of!

O şişliğe kdr bir problemin yoktu değil mi? Acaba uyurken farkında olmadan üstüne yatmış fln olabilir misin? Birşey omaz korkma.. dr ara

oskeye hatiliyorum cnm belki ciddi biseydir
bence hemen doktorunu aramalisin
bide buz fln koysan dicem ama fayda eder miki bilmiyorumkismile

cnm bolca masaj yap şişler orda toplanmış olabilir..bi yorgan çarpmasıyla olcak bşy deil..ben kaç kes çarptım elim falan kaç kes hızlıca degdi bşy olmuyo aşırı hızlı vurmadıgınn sürece..benceşişler otarafında toplanmışşama içine sinmiosa git bi doktoruna görün:)

nem canım nasıl darbeler aldın yanı ne sıddetteydı ve ne kadarlıkken aldın???
ya doktoru arayıp soracagımda yurtdısındaymıs pazartesı gelecek dedıler bakalım yarın arayıp gıdecegım doktora ınşallah
ama bırden nasıl boyle bırsey oldu anlamadım acaba yoruldum da mı oldu dıyecegım cunku arakadasımın dogumgununde bayagı bır oynamıstım ama ondan olsa bundan bır ay once bara gıttım kac saat oynadım bırsey olmamıstı anlamadım gıttı ....

cnm hani uykuluykennn yorganı açmışım baya bende sersem halimleyken hızlıca kafama kdr çektim tabii acıyla zıpladım elimle sıkı bi darbe curdumm ama bşy olmadıı benim ilk başlarda oluyordu ilk 3 ay içinde baya vurdum acıdı ama aşırı hızlı deil tabiii şimdii alıştım burnuma değdirmedim uzun süredir:)yüzümü yıkarkende unutup çok vuruyordumm bşy olmas bence hafif şişer sonra geri iner.sen hafifce msj yap oraya zaten parmagını değdirdiginde etli etli gelir işte o şiş oluyor hiççç canını sıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç bşyi yok burnunun:)

ayy saol nemciğim yaa moral veriyorsun ...ama tatlım bende şişlik diye dusunmustum de o yan sıslıge degıyorum baya sert gelıyor sankı kemık oyleymıs gıbı .bırde benım doktorum, burnum saga cekmesın dıye burun ucumu sola dogru bastırtıyordu elımle kendısıde kontrole gıttıkce kemıgı ıttıryordu 3 haftadır gıdemedım kontrole belkı ondan olmustur ...cunku ucu daha bır sola dogru tepesı daha farklı duruyor onden yandansa gayet ıyı on goruntude ozellıkle son 2 gunde farkettıgım bır degısıklık ıste bu

cnmmm nebilim bence şiş gibi b burun hemen diger tarafa dogru kayamazki..benimde bitarafa dogru baya yamuktu ondan olmuştum ama hiç bastırmadı doktorum bilmiomki burun resmin varsa son günün ekleyebilirmisin ozman anlarım şişmi yoksa bi hatamı diye..ama bence gece vurmuşsun ya ondan dolayı şişmiştir gibime gelio:)

eklemek ıstıyorum bır fotograf zaten aslen gosterebılmek adına ama benım burun gıbı bılgısayarda da bır problem var ara kabloyla baglanmıyor telefondan bılgısayara boylece atamıyorum resım falan soyle anlatayım bıraz yarım s gıbı onden bakınca ama bu ya yakın fotografta yada coook dıkkatle onden bakınca bellı oluyor ınşallah dediğin gibi şiştir canım doktorum bir telefonuna bakarsa inşallah yarın gdip göstereceğim

yok yok cnmmm hem baksana diyelimki geröçketennn çyle yamuk ama bak sen çok dikatli bakınca farkediyorsun inan etrafından birine sorsan yamukmu diye kimse anlamas:)bende çok yakıncan inceledigimde mutlaka sorunları oluyor ama inan benden başka kimse farkedemedi özellikle söylüyorum bak şurası kötü diye ama saçmalama pskopat olmuşsun diyo etrafımdakiler:)ama ilk başlarda öyleydim bende çok inceliyodum:)

bakalım canım ınsallah dedıgın gıbıdır hele bır gıdebıleyım su doktora da bakacagız ozaman yazarım neden oldugunu

aynı sorun bende de var burnumun sağ tarafında soldan bakınca yamuk gibi duruyor önden de belli şişlik olduğunu ümit ediyorum bilmiyorumkismile

benım yanlardan yanı sag sol bakınca problem yok da onden bakınca yamukluk var bende twety ...

canım bende de bir tarafta mercimek gibi bir şişlik var.Daha doğrusu şişlik mi kemik mi anlamış değili
m.Bir taraftan bakınca mükemmel duruyor burnum..diğer taraftan o şiş kısım hafiften yüksek duruyor.Ama eğrilik gibi değil benimki.Burnum gayet düzgün.Yani sağa sola yamukluk yok.sadece şiş duruyor ora.Ama kimseeeee fark etmiyor.ben anlıyorum sadece.Nemin dediği gibi insan çokkkkkkk inceliyor ilk başlarda.Sonra görmezlikten geliyosun.Ben doktoruma sordum.o kıkırdaktır falan dedi,ya da şiştir dedi.oraya bastırarak masaj yap dedi.Ama sen tabi önce bir doktoruna görün.o daha iyi bilir ne olduğunu.Bence korkma kötü bişey değildir.basit bir şişliktir.takma kafana.sabret doktorunu bekle canım:))

bak sneide dövcem hemşomklava:kaydirigubbakcemile3kıs mercimek kdr sorun kadı kızındada olurkaydirigubbakcemile3nankörüz valla eski burnumuzdan bin katlı güzel ama işte doyumsuzluktan dolayı neden böle şöyle diyorusaklinialirimsmileben ilk 3 ay hep söyledimmm sonra baktım boşuna söyleniyorum:)kimse anlamıyor benim gördügüm kusurları:)sanıırm kafayı yemiştim burnuma bakmaktan:)gerçekten ciddi bi yamukluk falan yoksa keyifle kullanalım burnumuzu sonucta eskisinden bin katlı iyi demisositosositoa.s.

offf asılecıgım yaa yamukluk kotu duruyor sıslık olsa yıne ınsan hem sabreder hemde okadar kotu durmaz ama 2 gundur elımden ayna ve telefon dusmedı bır resım cekıyorum bır bakıyorum yukleyebılsem burayada koyacagım ınsallah gecerrr...

canımmmmmmmm benim,tatlım şekerparem valla haklısın.KIzzzzzzzzzzz ben de şimdi takmıyom zaten.şimdi çokkkkkkkk alıştım burnuma.Kızzzzzzz günden güne güzelleşiyo valla.iyice bğeniyorum.deliklerini falan hiç problem etmiyom.Çünkü yüzüme yakıştı.acayip bir durum olmadığını kabullendim.dediğin gibi kimse benim söylediğim kusurları anlamıyor.herkes zsen manyak mısın diyor.işte bende crazzye o yüzden diyorum takma.insan 2 aydan sonra benimsiyor ve alışıyor.kusur görmemeye başlıyor.inşallah crazzyin de şişliktir de zamnla geçer.Burnuşlarımıza iyi bakalım valla.Onlar bizi baştan yarattı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…