arkadaşlar merhaba benim burnum yaklask 2 bucuk aylık we burun kemigmin ust kısmı yana doğru sıstı we bu burnumu yamuk gösteriyor ayrıcada ağrı war orda ne yapacagmı şaşırdım ! Neden olduğunu da anlamadım sadece yatarken yorgan çarpmıştı burnuma acaba o problem yaparmı ki? Çok moralim bozuk of!
cnm bolca masaj yap şişler orda toplanmış olabilir..bi yorgan çarpmasıyla olcak bşy deil..ben kaç kes çarptım elim falan kaç kes hızlıca degdi bşy olmuyo aşırı hızlı vurmadıgınn sürece..benceşişler otarafında toplanmışşama içine sinmiosa git bi doktoruna görün:)
nem canım nasıl darbeler aldın yanı ne sıddetteydı ve ne kadarlıkken aldın???
ya doktoru arayıp soracagımda yurtdısındaymıs pazartesı gelecek dedıler bakalım yarın arayıp gıdecegım doktora ınşallah
ama bırden nasıl boyle bırsey oldu anlamadım acaba yoruldum da mı oldu dıyecegım cunku arakadasımın dogumgununde bayagı bır oynamıstım ama ondan olsa bundan bır ay once bara gıttım kac saat oynadım bırsey olmamıstı anlamadım gıttı ....
Aynı şikaytm warr
canım bende de bir tarafta mercimek gibi bir şişlik var.Daha doğrusu şişlik mi kemik mi anlamış değili
m.Bir taraftan bakınca mükemmel duruyor burnum..diğer taraftan o şiş kısım hafiften yüksek duruyor.Ama eğrilik gibi değil benimki.Burnum gayet düzgün.Yani sağa sola yamukluk yok.sadece şiş duruyor ora.Ama kimseeeee fark etmiyor.ben anlıyorum sadece.Nemin dediği gibi insan çokkkkkkk inceliyor ilk başlarda.Sonra görmezlikten geliyosun.Ben doktoruma sordum.o kıkırdaktır falan dedi,ya da şiştir dedi.oraya bastırarak masaj yap dedi.Ama sen tabi önce bir doktoruna görün.o daha iyi bilir ne olduğunu.Bence korkma kötü bişey değildir.basit bir şişliktir.takma kafana.sabret doktorunu bekle canım:))
bak sneide dövcem hemşomklava:kaydirigubbakcemile3kıs mercimek kdr sorun kadı kızındada olurkaydirigubbakcemile3nankörüz valla eski burnumuzdan bin katlı güzel ama işte doyumsuzluktan dolayı neden böle şöyle diyorusaklinialirimsmileben ilk 3 ay hep söyledimmm sonra baktım boşuna söyleniyorum:)kimse anlamıyor benim gördügüm kusurları:)sanıırm kafayı yemiştim burnuma bakmaktan:)gerçekten ciddi bi yamukluk falan yoksa keyifle kullanalım burnumuzu sonucta eskisinden bin katlı iyi demisositososito a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?