moralim bozuk kemigim şişti

o hafta içinde verir sanırım.

oooh iyi o zaman rahatladım . Bazıları randevudan 1 2 ay sonraya randevu veriyorlar da zemuszemus
Teşekkür ederim kızlar inşallah bu yaz bende aranıza katılıcammmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

crazycim resimlerini neden sildin tekrar koysanaaa birde bende yan yatıyorum merak etme kendi kendini dovmedigin surece bence bisey olmaz:)

kızlar tekar koymak istiyorum ama inanın ki bu bilgisayar telefonumun ara kablosuna baglanmıyor atamıyorum resımlerı

canım bende aynı durumdayım.kemikmi şiş etmi bilmiyorum ama benimde tümsek var alçıdan bir hafta sonra oradaki hassasiyet ve kızarklık şişliğe dönüştü ve burnum yamuk duruyor sanki darbe almışımda sola kaymış gibi oldu.. ve üzeri bastırınca çok acıyor..doktorum oraya masaj yap diyor ama elledikçe kızarıyor ve acıyor.bekliyorum bakalım 1 ay sonra doktorumun dediği gibi geçecekmi??şu an gözüme hiç bir değişiklik görünmüyor..benim tam 33 gün geçti ameliyatın üzerinden..üstelik ikinci ameliyatım.

benimde bugün dikkatimi çeken minicik bir bezelyecik gibi bi şişme var bastırınca düzeliyo neden şişmiş olabilirki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…