Dün evden çıkarken benim bankamatigımı almiş yanına hesabımdan para cekmıs araba almış ona vericem dıyo. Bankamatıgıde parayı da aldım. Ettiği küfürleri hatırladıkça tiksiniyorum ondan. Madem ben öyle bir kadınım haysiyet sahibi ol ve tenezzül etme kazandıgıma dedım. Yine aynı hakaretler küfürler. Ailesinin yanına gidecekmiş hafta sonu senı götürmem dıyo. Ben zaten gitmek istemiyorum ama iyice dolduracaklar ama yapacak birsey yokailesinden göremediklerini senin ailenden görmüş hazmedemiyor asıl kızdıgı kendi ailesi erkegin ailesi yanında durmayı bilecek senin aileni agzına almaya hakkı yok
kaynınıda tebrik ederim herkes yapmaz yaptıgını valla
evlenırken tek evlenelım bir çop bile ıstemıyoruz dıyenlere ılerde kanmıyacam ınşevleniyosunuz. çocuk yapıp ailelere atıyorsunuz. geçinemiyorsunuz para alıyorsunuz. ev almaya kalkıyorsunuz yardım bekliyorsunuz. biraz saçma değil mi sizce de? ben olsam utanırım yaşımdan başımdan.
evlenırken tek evlenelım bir çop bile ıstemıyoruz dıyenlere ılerde kanmıyacam ınş
buda yenı moda...tanıdııgımın basına geldi...oglumun ışı yok dedim...okulu var dedim...yok gelınde gelın...biz hiç birşey ıstemıyoruz dıye cagırdılar...şimdide dayadılar onu al bunu al...valla oglan annesı olmak ıyıce zorlastı:)))hayır benim yüzüm kızarır yani. ben araba alıcam diye kaynım araba satsın bilmemne. ne alaka yani.
İstenmeyen sebeplerden dolayı ücretsiz izin alamıyorum. Bende mutsuzum bu durumdan. Ben saygı istiyorum yaptıgını fedakarlıklara ailemin yaptıgı fedakarlıklaraevleniyosunuz. çocuk yapıp ailelere atıyorsunuz. geçinemiyorsunuz para alıyorsunuz. ev almaya kalkıyorsunuz yardım bekliyorsunuz. biraz saçma değil mi sizce de? ben olsam utanırım yaşımdan başımdan.
kbuda yenı moda...tanıdııgımın basına geldi...oglumun ışı yok dedim...okulu var dedim...yok gelınde gelın...biz hiç birşey ıstemıyoruz dıye cagırdılar...şimdide dayadılar onu al bunu al...valla oglan annesı olmak ıyıce zorlastı:)))
Keşke tüm hatlarıyla bilmeden yargısız infaz yapmasanızbuda yenı moda...tanıdııgımın basına geldi...oglumun ışı yok dedim...okulu var dedim...yok gelınde gelın...biz hiç birşey ıstemıyoruz dıye cagırdılar...şimdide dayadılar onu al bunu al...valla oglan annesı olmak ıyıce zorlastı:)))
evleniyosunuz. çocuk yapıp ailelere atıyorsunuz. geçinemiyorsunuz para alıyorsunuz. ev almaya kalkıyorsunuz yardım bekliyorsunuz. biraz saçma değil mi sizce de? ben olsam utanırım yaşımdan başımdan.
Ne biçim konuşmalar bunlar. Bizde onlara defalarca borcumuz vermişizdir. Sadece dardayım ihtiyac duyunca hep benim ailem destek Yinede dil uzatan bir eş. Ozaman 2 haftalığına onlarda verebilir dedim. Okadar. Kp gelme konusuna gelince adam kv doldurusuyla olmadık lafları sayan bir tip. Mesela kızımın sacını tararken kızım bana sesını yukselttı kp herkesın içinde diyor ki demek kı sen annelerine saygısızsın evladında sana yapıyor..kv ne derse inanıyor olur olmaz heryerde laf sokmalar. Artık kaldıramıyorum O yuzden bir araya gelmek ıstemedımhayır benim yüzüm kızarır yani. ben araba alıcam diye kaynım araba satsın bilmemne. ne alaka yani.
Ne biçim konuşmalar bunlar. Bizde onlara defalarca borcumuz vermişizdir. Sadece dardayım ihtiyac duyunca hep benim ailem destek Yinede dil uzatan bir eş. Ozaman 2 haftalığına onlarda verebilir dedim. Okadar. Kp gelme konusuna gelince adam kv doldurusuyla olmadık lafları sayan bir tip. Mesela kızımın sacını tararken kızım bana sesını yukselttı kp herkesın içinde diyor ki demek kı sen annelerine saygısızsın evladında sana yapıyor..kv ne derse inanıyor olur olmaz heryerde laf sokmalar. Artık kaldıramıyorum O yuzden bir araya gelmek ıstemedım
Dün evden çıkarken benim bankamatigımı almiş yanına hesabımdan para cekmıs araba almış ona vericem dıyo. Bankamatıgıde parayı da aldım. Ettiği küfürleri hatırladıkça tiksiniyorum ondan. Madem ben öyle bir kadınım haysiyet sahibi ol ve tenezzül etme kazandıgıma dedım. Yine aynı hakaretler küfürler. Ailesinin yanına gidecekmiş hafta sonu senı götürmem dıyo. Ben zaten gitmek istemiyorum ama iyice dolduracaklar ama yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?